- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.661
canım nedense 3 düşük olması bekleniyor..bende doktorumla konuştum,çok çok iyi bir doktorum var. kendisi yazı yazdı bu hastamda genetk ve kan pıht.tahlilleri istiyorum diye..bunun üzerinede yaparlar artık..bende diycemki doktorum bu tahillerime bakmak istedi diye...neyseki nedenini bulmuşsunuz daha iyi olur umarım bu hamileliğin..bende üni.hastanesinde yaptıracağım bakalım...sadece bir tüp kanmı alıyolar..benim eşimin çok feci kan ve iğne fobisi var,ama yapacak bişey yok
ama ben ruhumdan önce bedenimin hamile olmasını istiyoruuumve ben ilk defa böyle hissediyorum ama hamileyim işte daha önceki ay 7 gün önce olmuşum adet şimdi 2 günüm var olmadığıma göre hamileyim işte kıskanıyosunuz beni oyüzden sadece ruhun hamile diyosunuz şaka şaka deliriyorumda kusura bakmayın artık ruhum hem hamile hemde deli
ya tmm butce olarak pahalı testler bunlar ,,,ama evlenmeden once ıstenen saglık raporları,hep fasafıso,,,dıcen genetık test ve trombofılı panelı yapacan hem genetık mezunlarda ıssız kalmaz ( kı genetıkcıler ıssız kalmıo ya neyse ) ,,sonucta cıftler bebek ıcın ıstedıklerı ıcın evlenıo sevdıklerı ınsanlarla , sımdı ne oluyo boyle ugrasıoz bıde 3 dusuk olcakmıs ılla o da ayrı nı sacmalık ,,yanı resmen 3 kere dusur psıkolojı dıye bıse kalmasın ,duygusal gocuk yasayın sonra da aıle bozulsun ,,,sınır oluyorum,,,
Allahdan zeynep kamılde kı denetık doktoru demedı bana 3 dusuk olması lazım dıe,,yoksa kesın ucaardım doktora :)))
heee kıskanıom senı ne var catlıom sımdık çatır çatır :))))))))))
bende gecen ay bı hafta erken oldum ,,annemde dedıkı kızım rahım bebek ıstedgınde adetın sapıtırmıs ona da kayınvalıdesı demıs ,hatta annem ben ıstemıorum daha cocuk demıs o da senınle alakalı degıl rahım bebek ıstedıgınde adet sapıtırmıs ve annem ddıo bana hamıle kalmadan oncekı ay erken adet olmus sonra dıo bana hamıle kalmıs o yuzden hamıle olabılırsın,,,
ama cokda umıtlenmıyoruz sadece vucudunu sıcak tut agır kaldırma
Günayyyyddıınnnn fıstık anne adayları ve annelerr:)
12 de hastaneye gidicem kan testi vermeye..acayip heycanlıyım.sanki kelebek var içimdekasılmalarım sürüyor,1 hafta oldu.adet günüm aslında yarın ama yinede hcg bakıcaz dualarınızı esirgemeyin.
sımdı evrene de pozıtıf dusunceyede baslarım evrene ıyılık gondere gondere ıyılık kalmadı :))))) zeyno içine nuray sayarı mı kactı bacımmm :))))))
ınsallah hamılesındır,,,ınsallahh ıkızlerın olurrrrrrrrrrrrr :))))))
çooooooooookk haklısın...patoloji ye gönderiyolar orada zaten 40 kerede düşürsen bişey çıkmıyor nasılsa..orası temiz çıkınca ohh bir sorun yokmuş gibi geliyor ama asıl test bu ikisi..benimde aklıma gelmşti neden evlenirken yapmıyolarki diye...hadi olmadı gebelik düşününce o da olmadı ilk düşükte olsun bari..ben bu prosedürü anlamıyorum...peki bu test te doku mu sadece kanmı alınıyor,yani kan verince tamamlanıyrmu...??
urfada 2.5 yaşındakı cocugu kafasına taşı vurarak öldürüp cukura tıkmışlar ne feciii yaa annesının ağıtlarını gördüm az önce içim parçalandıı yaa allah sabır versinn
ah sumisalim bilemedim senin kıymetini bide beni kıskanmakla suçladım seni oy kıyamamannamde bi kere bana aynı şeyi söylemiştide beni avutuyo sanmıştım demek varmış öyle birşey allahım inşallah hamileyimdir anam kismeyede bişey söyleyemiyorum umutlanmasınlar die herkes sorup duruyo bide sinir oluyorum bide kendimi sıcak tutuyorumda pazar günü evde çorapla kocamla maç yaptık inşallah bebişime bişi olmmaıştır zaten bu ay hamile kalmzsam hep o maç yüzünden
zeten devlet neye cozum buldukı cogu sey yarım ya neyse ınsallah daha ıyı sartlarda oluruz
ben ortalama 8 . hafta da kaybettım ıkısınıde,,dusurdugun ay da onemlı ,,,ben ılk 3 ay ıcersınde dusurdugum ıcın profesore gıdıorum o da benen ıkı test ıstedı bırıcısı " faktor 5 leıden mutasyon analızı " dıgerıde " trombofili paneli " ,,ıkısıde kan testı ,,, faktor 5 leıden mutasyon genetık tahlılı kromozomlarına bakılır hem senın hem kocanın,,trombofılı de kan pıhtılasması testı onu bıtek senden alırlar,,,yanı esınden 1 tup, senden 2 tup kan alınıyo, baska da bısey yok,,gunun ıstedgın saaatınde tok karnına yapılıo oyle belırlı bı zamanı yok,,ama suna dıkkat et ,cogu tanı merkezlerınde yaada labaratuarlarda yapıo ama hepsı aynı degıl ucretler oralarda dusuk oluyo ama alt degerlere bakılmıo cok arastırdım ben ,,,devlet hastanelerındede yapılmıo dusun ben anadolu tarafında oturuyorum ıstanbulda burda bı tek zeynep kamılde yapıo,yada unıversıte hastanelerınde yapılıomus,,,o yuzden hamıle kalmadan yaptır derım ,,,,
:))) kıymetımı bılmene sevındım hatta sevındırık oldum
ya halı sahada mac yapmadın heralde ,,, sızınkı macdan cok cılvelesme olmusdur ya neyse
ya zaten deme kımseye bosver,,zaten onceden ılk uc ay kımseye denmezmıs hanı dusurse mıllet bılmesın dıe,,,ben demıcem hamıle kalırsam karnım buyuyunce gorsunler derım anlamadım hamıle oldugumu dıe gecıstırırım,,bı kalsam tabı hamıle
ya ben mesala gecen ay erken oldum ya bu aydan umıtlıyım tamam daha calısmalara daha dun aksam basladık ama ben yınede umıtlıyım sankı bu ay kalacam gıbı gelıo
:))) kıymetımı bılmene sevındım hatta sevındırık oldum
ya halı sahada mac yapmadın heralde ,,, sızınkı macdan cok cılvelesme olmusdur ya neyse
ya zaten deme kımseye bosver,,zaten onceden ılk uc ay kımseye denmezmıs hanı dusurse mıllet bılmesın dıe,,,ben demıcem hamıle kalırsam karnım buyuyunce gorsunler derım anlamadım hamıle oldugumu dıe gecıstırırım,,bı kalsam tabı hamıle
ya ben mesala gecen ay erken oldum ya bu aydan umıtlıyım tamam daha calısmalara daha dun aksam basladık ama ben yınede umıtlıyım sankı bu ay kalacam gıbı gelıo
canım bende üniversite hastanesinde yaptrıcam.zaten burada yaşadığım şehirde başka şansm yok..benimkide 8.haftada düştü ama 10 haftalıkken alındı..hiç hissetmedm bişey olduğunu yani...bu ay da adet görcem o bitecek falan derken test sonucuna kadar kalmam diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?