kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya tmm butce olarak pahalı testler bunlar ,,,ama evlenmeden once ıstenen saglık raporları,hep fasafıso,,,dıcen genetık test ve trombofılı panelı yapacan hem genetık mezunlarda ıssız kalmaz ( kı genetıkcıler ıssız kalmıo ya neyse ) ,,sonucta cıftler bebek ıcın ıstedıklerı ıcın evlenıo sevdıklerı ınsanlarla , sımdı ne oluyo boyle ugrasıoz bıde 3 dusuk olcakmıs ılla o da ayrı nı sacmalık ,,yanı resmen 3 kere dusur psıkolojı dıye bıse kalmasın ,duygusal gocuk yasayın sonra da aıle bozulsun ,,,sınır oluyorum,,,
Allahdan zeynep kamılde kı denetık doktoru demedı bana 3 dusuk olması lazım dıe,,yoksa kesın ucaardım doktora :)))

heee kıskanıom senı ne var catlıom sımdık çatır çatır :))))))))))
bende gecen ay bı hafta erken oldum ,,annemde dedıkı kızım rahım bebek ıstedgınde adetın sapıtırmıs ona da kayınvalıdesı demıs ,hatta annem ben ıstemıorum daha cocuk demıs o da senınle alakalı degıl rahım bebek ıstedıgınde adet sapıtırmıs ve annem ddıo bana hamıle kalmadan oncekı ay erken adet olmus sonra dıo bana hamıle kalmıs o yuzden hamıle olabılırsın,,,
ama cokda umıtlenmıyoruz sadece vucudunu sıcak tut agır kaldırma

Günayyyyddıınnnn fıstık anne adayları ve annelerr:)

12 de hastaneye gidicem kan testi vermeye..acayip heycanlıyım.sanki kelebek var içimdekasılmalarım sürüyor,1 hafta oldu.adet günüm aslında yarın ama yinede hcg bakıcaz dualarınızı esirgemeyin.

çooooooooookk haklısın...patoloji ye gönderiyolar orada zaten 40 kerede düşürsen bişey çıkmıyor nasılsa..orası temiz çıkınca ohh bir sorun yokmuş gibi geliyor ama asıl test bu ikisi..benimde aklıma gelmşti neden evlenirken yapmıyolarki diye...hadi olmadı gebelik düşününce o da olmadı ilk düşükte olsun bari..ben bu prosedürü anlamıyorum...peki bu test te doku mu sadece kanmı alınıyor,yani kan verince tamamlanıyrmu...??

ah sumisalim bilemedim senin kıymetini bide beni kıskanmakla suçladım seni oy kıyamam annamde bi kere bana aynı şeyi söylemiştide beni avutuyo sanmıştım demek varmış öyle birşey allahım inşallah hamileyimdir anam kismeyede bişey söyleyemiyorum umutlanmasınlar die herkes sorup duruyo bide sinir oluyorum bide kendimi sıcak tutuyorumda pazar günü evde çorapla kocamla maç yaptık inşallah bebişime bişi olmmaıştır zaten bu ay hamile kalmzsam hep o maç yüzünden

ınsallah hamılesındır,,,ınsallahh ıkızlerın olurrrrrrrrrrrrr :))))))

ben de kendimi bu ay hamile gibi hissediyorum yada yinemi psikolojik bilmiyorum bu ay reglim 17 gün geçti ama normalde eşim korunuyo planda bebek yok ama kazayla olmuş olabilir regly günümden sonra ara ara adet olucakmısın gibi ağrılarım oluyor reglimden bi kaç gün sonra gögüslerim de ilk defa çok ağrıyodu ama şimdi ağrı yok ama şişme var ve 2 gündür de mide bulantım başladı test yapın diceksiniz ama daha önce de bi reglim geçmişti ama böyle belirtilerim yok tu tabi ve test yaptım negatif öyle olunca da çok üzlüyorum hayal kırıklığı şimdi çok merak ediyorum hamileymşim gibi hissediyorum ve bu durum hoşuma gidiyo dün gece uyumadan öylesine bugün rüya yatım dedim eğer rüyamda kırmızı renk görüsem hamileyim dedim ve rüyamda bir sürü kırmızı ruj gördüm daha çok heycanlandımm acaba bu ağrılarım falan hamilelik belirtileri olabilirmi fikr almak istedm sizlerden

Merhaba kizlar bende istiyorum hamile kalmak varmi aramizda belirtileri olupta hamile olan? Istatistik yapsak ya kizlar ilk sayfaya ne dersiniz??

urfada 2.5 yaşındakı cocugu kafasına taşı vurarak öldürüp cukura tıkmışlar ne feciii yaa annesının ağıtlarını gördüm az önce içim parçalandıı yaa allah sabır versinn

zeten devlet neye cozum buldukı cogu sey yarım ya neyse ınsallah daha ıyı sartlarda oluruz

ben ortalama 8 . hafta da kaybettım ıkısınıde,,dusurdugun ay da onemlı ,,,ben ılk 3 ay ıcersınde dusurdugum ıcın profesore gıdıorum o da benen ıkı test ıstedı bırıcısı " faktor 5 leıden mutasyon analızı " dıgerıde " trombofili paneli " ,,ıkısıde kan testı ,,, faktor 5 leıden mutasyon genetık tahlılı kromozomlarına bakılır hem senın hem kocanın,,trombofılı de kan pıhtılasması testı onu bıtek senden alırlar,,,yanı esınden 1 tup, senden 2 tup kan alınıyo, baska da bısey yok,,gunun ıstedgın saaatınde tok karnına yapılıo oyle belırlı bı zamanı yok,,ama suna dıkkat et ,cogu tanı merkezlerınde yaada labaratuarlarda yapıo ama hepsı aynı degıl ucretler oralarda dusuk oluyo ama alt degerlere bakılmıo cok arastırdım ben ,,,devlet hastanelerındede yapılmıo dusun ben anadolu tarafında oturuyorum ıstanbulda burda bı tek zeynep kamılde yapıo,yada unıversıte hastanelerınde yapılıomus,,,o yuzden hamıle kalmadan yaptır derım ,,,,

:))) kıymetımı bılmene sevındım hatta sevındırık oldum
ya halı sahada mac yapmadın heralde ,,, sızınkı macdan cok cılvelesme olmusdur ya neyse

ya zaten deme kımseye bosver,,zaten onceden ılk uc ay kımseye denmezmıs hanı dusurse mıllet bılmesın dıe,,,ben demıcem hamıle kalırsam karnım buyuyunce gorsunler derım anlamadım hamıle oldugumu dıe gecıstırırım,, bı kalsam tabı hamıle
ya ben mesala gecen ay erken oldum ya bu aydan umıtlıyım tamam daha calısmalara daha dun aksam basladık ama ben yınede umıtlıyım sankı bu ay kalacam gıbı gelıo

canım bende üniversite hastanesinde yaptrıcam.zaten burada yaşadığım şehirde başka şansm yok..benimkide 8.haftada düştü ama 10 haftalıkken alındı..hiç hissetmedm bişey olduğunu yani...bu ay da adet görcem o bitecek falan derken test sonucuna kadar kalmam diye düşünüyorum...

inşallah ya varya böle düşününce hamile kalmışız bu ay haber veriyoruz burda anaam nasıl insan mutlu oluyo düşünüce bile inşallah rabbim kaç günün kaldı senin

canım şimdi okudum sanırım bebeğini düşürmüşsün daha önce çokk üzüldüm ama olsun bide şöyle düşün demekki sen kalabiliyosun hayırlısı öyleymiş demekki inşallah şimdi hamilesindirde hayırlısıyla dünyaya getirirsin bebeğini

benım ılk gebelıkde aynı olduydu ,, 8 haftalıkken ölmüş karnımda ama ben hıc bıse anladım kanama olmadım ,,3. hafta içinde iken bıraz lekelenınce hemen doktora gıttık doktor kalp atısını duyamadı ,doblere gırdım kese 11 +2 gunluk ama bebek 8 haftalıkken olmus tabı acıl kurtaj olmak durumunda kaldım doktor dedı zehırler senı dıe,,dedım zaten bır gun once kafamı kaldıramıodum yatakdan yemek bıle yıyemedıydım tum gun uyumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…