kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar merhaba benm sat ım 9 nısandı.hala kırmızıları gormedim ama kan testım <2.00 NEGATİF CIKTI sizce kimyasal gebelk yasıo olablrmıyım?bilgisi tecrbesi olan varmı?

Bir limonumuz eksikti :) bu arada karbonat testi fiyasko bizzat denedim... Bu arada ben yine doktordayim... Hamile olan ciktimi catlak kiremitlerim benim :)

deme öle ya bu sefer üzülmiyim allahım valla tek bu ay böle hissediyorum sanki hamiş gibi diğer aylar hep sancım var kesin olucam diyip oluyodum bide böle gecikince ne bilim işte hayırlısı

ya ılk uc ayda olsa gebelık yasadım,devamı gelmedı o ayrı ,,ama ınan bana cok farklı bı hıs ,,derlerkı anne hamıle oldugunu ogrenınce anne,baba bebegı kucagına aldıgında baba olurmus dıe,,gercekden dogru,,cok gusel bı hıs ,,Allah tez vakıtte senı,benı,ve tum evlat sahıbı olmak ısteyenlerı aratmadan ,ayıpsız,kusursuz,saglıklı,sıhatlı ,,Allah yolunda evlatlar nasıp etsın,,,,
ama zaten cok ıstıyoruz gebe kalmayı ,,bu kadar erken umıtlenınce sonradanda o kırmızıları gordugumuzde yasadıgımız çöküş rezalet bıse ,,sende yasadın bunu,,bır oncekı ayda yada aylarda,,,,
o yuzden sabret ,,tabıkı hareketlerıne dıkkat et,,agır kaldırma,,vucudunu sıcak tut ama gıdıpde gunun gecmeden test yapma,,doktora gıtsen bıle doktor ılk belırtı olan adet gecıkmen varmı dıe soruyo eger yoksa adet gecıkmen olunca gel o zaman test yapılır der,,,o yuzden derdım umıtlerını kırmak degıl ama eger sana ben umutlandırarak konusursam kırmızılar ggeldıgınde demıcen mı benı o kadar umutlandırdınız neden yaptınız bunu dıe,,,,
kendıme yapılmasını ıstemedıgım seyı baskasına yapmam,,,o yuzden kırılma bana ,,,:26:

benimde 1- 2 güne olmam gerekiyor inşallah olmam yaaa....gecen ay 24 ündeydi batım.ama hiç belirti yok normalde hep ağrılarım olur olmadan önce ama.her ay her ay boyle umutlanmaktan sıkıldım artık ya.allahımın gücüne gitmesin ama yoruldum artık.testlere verdiğim paralarla valla neler yapardım :)

Bir limonumuz eksikti :) bu arada karbonat testi fiyasko bizzat denedim... Bu arada ben yine doktordayim... Hamile olan ciktimi catlak kiremitlerim benim :)

doktorda ne ısın var????
camasır suyumuzda var ama onun nasıl yapıldıgını bılmıos:)))
adana1301 ın hamıle olma ıhtımalı yuksek amirim:)))
baska bır ıstegınız varsa cvp verelım amirim :)))))))))

aşkolsun kırılırmıyım hiç bak böyle yazmışsın buna bile ağlıcaktım valla gözlerim doldu işyerindeyim die tutuyorum kendimi allahım sana bana en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbim

ben işlerimi halledeyim okuycam yine sizi:)) ben gelene kadar kan testlerinizi yaptırın da birkaç hamile haberi alalım ...çok mutlu olalım:) benim bu ay kalmamam lazm yaptrmam gereken testler var adetim bitince bikaç kaçan ilişkimz oldu ama yumurtlamadan çok uzak günlerde...şimdiden güzel dilek ve dualarda bulunan arkadaşlara Allah bilir,inşallah,maşallah,kader,kısmet,amin:):)

test sonucu aldıgında doktor yada hemsıre ne dedı ??? sonucu alınca gostermıs olman gerekıo bırıne ne dedı sana hamılemısın dedı hamıle degılmısın dedı???

yok canım testi yaptım saat 3 te gel testi doktordan alırsın dedi eve geldim 1 saat sonra gittiğim doktorun internette sitesi var test sonuçunu ordan öğrendim ama cevap yazmıyor merak ettim acaba bu test sonucuna göre hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…