- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.721
deme öle ya bu sefer üzülmiyimallahım valla tek bu ay böle hissediyorum sanki hamiş gibi diğer aylar hep sancım var kesin olucam diyip oluyodum bide böle gecikince ne bilim işte hayırlısı
zeyno senın durum gülehasret den farklı sen hap kullandın ,,bıtınce bıse olmaz dedın yaramazlık yaptın:)) vs vs vs,,,, senın hamıle olma olasılıgın var ,,,
Bir limonumuz eksikti :) bu arada karbonat testi fiyasko bizzat denedim... Bu arada ben yine doktordayim... Hamile olan ciktimi catlak kiremitlerim benim :)
Bir limonumuz eksikti :) bu arada karbonat testi fiyasko bizzat denedim... Bu arada ben yine doktordayim... Hamile olan ciktimi catlak kiremitlerim benim :)
hastaneye gitmek için hazırlanmam gerekiyo hadi hayırlısıııııııııııııııııı
ya ılk uc ayda olsa gebelık yasadım,devamı gelmedı o ayrı ,,ama ınan bana cok farklı bı hıs ,,derlerkı anne hamıle oldugunu ogrenınce anne,baba bebegı kucagına aldıgında baba olurmus dıe,,gercekden dogru,,cok gusel bı hıs ,,Allah tez vakıtte senı,benı,ve tum evlat sahıbı olmak ısteyenlerı aratmadan ,ayıpsız,kusursuz,saglıklı,sıhatlı ,,Allah yolunda evlatlar nasıp etsın,,,,
ama zaten cok ıstıyoruz gebe kalmayı ,,bu kadar erken umıtlenınce sonradanda o kırmızıları gordugumuzde yasadıgımız çöküş rezalet bıse ,,sende yasadın bunu,,bır oncekı ayda yada aylarda,,,,
o yuzden sabret ,,tabıkı hareketlerıne dıkkat et,,agır kaldırma,,vucudunu sıcak tut ama gıdıpde gunun gecmeden test yapma,,doktora gıtsen bıle doktor ılk belırtı olan adet gecıkmen varmı dıe soruyo eger yoksa adet gecıkmen olunca gel o zaman test yapılır der,,,o yuzden derdım umıtlerını kırmak degıl ama eger sana ben umutlandırarak konusursam kırmızılar ggeldıgınde demıcen mı benı o kadar umutlandırdınız neden yaptınız bunu dıe,,,,
kendıme yapılmasını ıstemedıgım seyı baskasına yapmam,,,o yuzden kırılma bana ,,,:26:
aşkolsun kırılırmıyım hiç bak böyle yazmışsın buna bile ağlıcaktım valla gözlerim doldu işyerindeyim die tutuyorum kendimiallahım sana bana en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbim
1.20 çıkıncan test hamilelik yok demekmi
Kizlar limon testini ne zaman yapiyorsunuz?
test sonucu aldıgında doktor yada hemsıre ne dedı ??? sonucu alınca gostermıs olman gerekıo bırıne ne dedı sana hamılemısın dedı hamıle degılmısın dedı???
Yok öyle degil adetiniz geciktikten sonrami yoksa adetinizi beklemedenmi ne bilim
besmele cek kan verırken,,,,ne bılım dua et bıseyler oku ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?