kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar merhaba benm sat ım 9 nısandı.hala kırmızıları gormedim ama kan testım <2.00 NEGATİF CIKTI sizce kimyasal gebelk yasıo olablrmıyım?bilgisi tecrbesi olan varmı? demiştim ama herkes muhabbet halınde kmse baska seylere aldırıs etmıyor dıye cıkıcaktım siz yazdınız tesekkur ederim

kimyasal gebelik hakkında hiç bilgim yok

kımyasal gebelıkte deger bukadar dusuk olmuyor 20 25 fılan oluyor sanmıyorum bende yasadım cunkı

ben anlatabilirim kimyasal gebelik geçirmiş olarak.adetim geçti 3 yada 4 gün bende test yaptım ve silik çizgi çıkmıstı.özel hastaneye gittim karnıma baktı doktor bana kist var baska dr gittim miyom var.en sonunda ben devletin hastanesine gideyim dedim ufak kistlerin var dedi ve bana toz antibiotik verdi .eczaneye almaya gittiğimde bayan eczacıya danıştım 3 ayrı hastane baska baska seyler söylüyor diye.bana bir doktor önerdi ve prof.müş.hiç bişeyin yok dedi.ama daha önceki hastanelerde beta hcg.0.2 çıkmıtı.prof.doktora gittiğimde aradan tabi 3 gün daha geçiyor.beta hcg değerim 27.5 cıkmıstı.doktor bana çok düşük bi değer 1 hafta sonra tekrar gel dedi ve 2 gün sonra adet oldum.ayrıca kist miyom bilmem ne güvenmediğiniz doktorların yaptığı teshislerle ilaç kullanmayın bence.ben kullanmadım .doktora kist mi miyom mu dediğimde kim dedi kist olduğunu bişeyin yok dedi bana.

kimyasal gebelik hakkında hiç bilgim yok
yine de tesekkur ederim.

anlıyorum canım.doktorumda dedı gel bakalım kıst falan yoksa test yaparz demıstı ben dayanamadm test yaptrdım <2.00 cıktı negatif dendi laboratuvar da ama hala regl olmadgm ıcınde korkmaya baslamıstm.

hamile olduğun anlaşılır mı?ne biliyim karnımda adet olacak gibi bi ağrı var bide yumurtalıklarım ağrıyo.ama iltihap kist mist yoktu temiz çıkmıştı herşey 2 ay önce.yumurta oluşurken hissedilir mi arkadaşlar fikri olan varsa yazsın noluuuuuuuuuuuuuuuuuur

:)valla hamile kalsan bir türlü kalmasan bir türlü ama fikrim yok .ablamın 3 çocuğu var soruyorum bana hatırlamıyorum diyor:))heralde bizde 3 çocuk olsa ben hatırlardım bu kadar streslerden sonra:))

normalden hep 2 gün önce adet olurum hiç şaşmıyodu 1,5 gün geçti test almaya çıkıyorum şimdi arkadaşlar saolun cvp lar için ama biraz korkuyorum galiba

kızlar ben söyle söyliyim kimyasal hamile kaldığımda hiçbir belirtim yoktu.ne zaman hamile kalmasam her türlü seyi yaşıyorum bence bunlar varya tamamen psikolojik.ama adetimi bekleyeceğim bende.

benım vardı basım donuyordu normaldede mıdem bulanır ama cok bulanmıstı ve canım bıseyler ıstemıstı ve kasık agrısı en onemlısı ama kısmet uzun surmedı kımyasal gebelıktı

Canım naptın, kan verdinmi? Sonuçlar ne oldu? İnşallah güzel haberler getirdin bize?

şimdi sonuç geldi canım.malesef negatif kan testi sonucum.çok ümitlenmemeye çalışıyodum ama kötü oldum.kasık agrım çok kotu oysaki.bir haftadır vardı.çok üzüldüm hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…