kendini bu ay hamile sananlar buraya

kizlarrrrr nerdesiniz yahuuu

kiz millan hani yolumu gözlüyordun

dogruyu süle kiz kimi koyabildin yerime,o parmaklarin kime yazdi tatli tatli sözler

kız valla aha sımdı gırdım sıteye..
benım ıcın su hayatta bı kocam,bı sen bılıyosun

selam kızlar nasılsınız okuldan geldim bende şimdi uzanıyorum:)deti
kızlar 3 çocuk sahibi bir arkadaşımla sohbet ettik bugün onun eşi kadın doğum doktoruymuş bana dediki eğer dedi normal adet döngüsü giden bir insanın zamanla adetinde düzensizlikler oluşuyorsa bu ileriki zamanlar için bebek işaretiymiş bebek kendine yer edinmeye başladığı zamanlarda adet düzensizliği başlıyormuş,bu öğretmen arkadşımda hep 32 günde 1 oluyormuş adet düzensizliği başlamış her test yaptığında negatif çıkıyormuş 3-4 ay sonra hamile kalmış,sonra doğum yapmış düzene girmiş tekrar aynı şey olmuş.3-4 ay düzensiz olmuş test yapmış negatif sonraki ay 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş..çok yaygın bi durummuş bu..
paylaşmak istedim
inşaallah bizimde meleklerimiz yuvasını hazırlıyordur ne bilicez ki umutsuzluğa kapılmayalım :))

ayy yine mi geldi kırmızılar cnm yaaa tam olarak ne kadardır deniyorsunuz?? kırma ümitlerini her kırmızı seni gebeliğe hazırlıyor unutmaa..

kız bı dur ben senın kadar uzulmedım
her ayın finali böyle oluyor sonucta alıştık artık..
hadı sıra sende,inşallah senınkı tutmuştur bu ay

ayrıca sana sorarım evrene bızden daha pozıtıf mesaj yollayan varmıdır acaba..bız dırek ınanıyoruz hamıle oldugumuza,ona göre yasamaya baslıyoruz nıye hala bıze gerı dönen bıse yok bu evrende.. annanelerımız 8-9 cocuk yapıyorlardı..bız daha 1 tane edemedık..onlar bızım kadar her ay ınanarak hamıle olmuslar mı acaba

gerçekten mi cnmm bnm hep düzenlidir adetim örnek vereyim hep not ederim; ocak 22 -şubat 21 -mart 20 -nisan 16 geldi çook erken geldi ilk defaa hayatımda düzensizlik yaşadımm yaa bu dediğin çok ümit oldu bana gerçekten doktora gideceğim zaten kırmızılar bi bitsin gerçi ilk defa geçen ay denedik tam olarakda değil tabi bn dayanamayıp bnyoya gittim yine ama bu sefer gitmicemm

kadın ve erkekteki fsh hormonları güneşte ki malum patlamalardan çok etkileniyormuş ve yumurtlama oluşmuyormuş my net haberde okumuştum . üzülmeyin nolur inanın herşeyin hayırlısı.pes etmek yakışmaz bizlere:))
hiç ummadığımız bi anda rabbim verir yüreğimiz dekini

kızlar birde söyle bişey var burada bi yerde de okudum annmde hep söyler.korunmayı bıraktıktan sonra adetler sapıtmaya başlar,düzeni bozuluyosa yavaş yavaş o da kendini hazırlıyordur bebeğe..yani adet gecikince hemen işte hamileyim diye umutlanmak biraz üzücü olur..ama işte gecikti en azından bu ay olmasada gelecek ay hamile olabilirm diye beklentiyi aza indirmek sizi daha çok rahatlatır eminim...dimehcim belirtilerin olabilirde yani bende de yemek sonrası bulanmalar haifiti günüm iyice geçince sofraya oturamaz oldum..ama test falan yapmadım çünkü annem eşim diyoki hemen o psikoljiye bağladın kendini,korunmadıkya öyle zannediyosundur diye..ama hamile çıktm...ama onların dedikleride doğru yani hamileyim diye düşününce o taraf kayıyo insan..düşün yani ben düşük yaptm 2 hafta sonra midem bulanıyor,belim ağrıyo diyorum içimden bir his hala keşlke bebğim ölmemeiş olsa belkide duruyodur gibi saçma bir düşünceye kaydı....ŞUNU UNUTMAYALIM AZ BEKLENTİ,BÜYÜK MUTLULUKLAR VE AZ ÜZÜNTÜLER GETİRİR. inşallah rabbim bebişini kısa zamanda nasip etsin sanada hepimizede:)

ooooff ooooff 1 gun gecıkmiş olmasını duzensızlık olarak sayabılırmıyız lütfeeeeeenn

aman ne biliyim şimdilerde o var onu duyuyorum yoksa bende evren mesajına uyup olumlu düşünüyorum diyemi adet olamıyorum hala 8 ay oldu benimde olsun artık ya

o gunlere özellıkle dıkkat edıyorum ama bu ay tutsun dıye artık 2 gunde 1 yapmaya baslamıstık..karı koca helak olduk

acaba o piskoloji ile mi etkiliorsunuz birbirinizi ya çnkü dktrum demişti onu hiç düşünmeyin olumsuz etkilersiniz bedeninizi diye siz olması gerekeni yaşayın allh izin verdiğinde olacaktır dedi. tabi insan öyle olmuorr demi

eltim 9-10 ay denediği halde olmadı doğum kontrol haplarından demiş doktor. şimdi 2 taneler arkadaşlar bide bi ilaç içti hamile kalmadan 2 ay önce

kız hergun,her an bunu dusunurken o zaman nasıl aklımdan cıkariim..yınede dusunmemeye calısıyorum..aslında bunu dusunmemelıyım dıye dıye yapıyorum..dolayısıyla yıne dusunuyorum

lilyum_87 ne alemde acaba,ikimizinde aynı zamana denk gelmıstı adet gunu..inşallah onunkı hala gelmemıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…