- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.801
kizlarrrrr nerdesiniz yahuuu
kiz millan hani yolumu gözlüyordun
dogruyu süle kiz kimi koyabildin yerime,o parmaklarin kime yazdi tatli tatli sözler
ben daha varya!!!
yok kasıgımda batma varmış
yok gögusumun ucunda sancı varmış
yok akıntım varmış,bunların hıcbırıne ınanırsam ne oliiiim!!
yahu hıc bu kadar hamıle hıssetmemıstım kendımı,bı dur dımı,bıkacgun adetımız gecsın bı ızın ver dımı!!
yok anam adetım gecıyor dedıgım gunun aksamına geldı buldu benı
yok anam ben daha hamıle mamıle degılım,ruhumdakını de attım dısarı..
sız olun hamıle,ben daha ıstemıyorum (istemeyen daha cabuk hamıle kalırmış ya,belkı böyle göbegı doldururum)
tüm bana ınanıp benden haber beklıyen arkadaslarıma tesekkur edıyorum,yuzunuzu kara cıkarttım..
ben beceremıyorum anam,alın sız yapın
millancım çok üzüldüm yeminederim haftasonu neti açamadım ama aklımda hep sen vardın noldu acaba diye çok umutluydum ama adetin geçti sanıyodum ben senin öyle bırakmak yok evrene mesajlar gidiyomuş bide bunu öğrendim bugünlerde negatif enerji bize öle dönüyomuş iyi düşünücez iyi olucak inşallah boşver takma hayırlısı herşeyin allahın bir bildiğpi vardır öle istemiyuorum falan deme nolur
selam kızlar nasılsınız okuldan geldim bende şimdi uzanıyorum:)deti
kızlar 3 çocuk sahibi bir arkadaşımla sohbet ettik bugün onun eşi kadın doğum doktoruymuş bana dediki eğer dedi normal adet döngüsü giden bir insanın zamanla adetinde düzensizlikler oluşuyorsa bu ileriki zamanlar için bebek işaretiymiş bebek kendine yer edinmeye başladığı zamanlarda adet düzensizliği başlıyormuş,bu öğretmen arkadşımda hep 32 günde 1 oluyormuş adet düzensizliği başlamış her test yaptığında negatif çıkıyormuş 3-4 ay sonra hamile kalmış,sonra doğum yapmış düzene girmiş tekrar aynı şey olmuş.3-4 ay düzensiz olmuş test yapmış negatif sonraki ay 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş..çok yaygın bi durummuş bu..
paylaşmak istedim
inşaallah bizimde meleklerimiz yuvasını hazırlıyordur ne bilicez ki umutsuzluğa kapılmayalım :))
ayy yine mi geldi kırmızılar cnm yaaatam olarak ne kadardır deniyorsunuz?? kırma ümitlerini her kırmızı seni gebeliğe hazırlıyor unutmaa..
ecemcim merhaba benim adetime bugünle beraber 3 gün var daha önceden 7 gün önce olurdum mart ve nisan öyle olmuşum takvime baktımda şimdi olmayınca heycanlanıyorum acaba hamilemiyim ama adet sancısının aynısı var bide ha oldum ha olucam bide biraz duygusallık var bide her adet dönemine yakın olan büyük tuvalet sıkışmöası gibi bişi ama bilemiyorum tabi göğüslerde falan öyle sancı falan yok mide bulantımda sadece yemekten sonra azcık oluyo okadar durumum ne acaba testtte yapmak istemiyorum negatif çıkar üzülürüm diye
6 aydır puff
selam kızlar nasılsınız okuldan geldim bende şimdi uzanıyorum:)deti
kızlar 3 çocuk sahibi bir arkadaşımla sohbet ettik bugün onun eşi kadın doğum doktoruymuş bana dediki eğer dedi normal adet döngüsü giden bir insanın zamanla adetinde düzensizlikler oluşuyorsa bu ileriki zamanlar için bebek işaretiymiş bebek kendine yer edinmeye başladığı zamanlarda adet düzensizliği başlıyormuş,bu öğretmen arkadşımda hep 32 günde 1 oluyormuş adet düzensizliği başlamış her test yaptığında negatif çıkıyormuş 3-4 ay sonra hamile kalmış,sonra doğum yapmış düzene girmiş tekrar aynı şey olmuş.3-4 ay düzensiz olmuş test yapmış negatif sonraki ay 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş..çok yaygın bi durummuş bu..
paylaşmak istedim
inşaallah bizimde meleklerimiz yuvasını hazırlıyordur ne bilicez ki umutsuzluğa kapılmayalım :))
kız bı dur ben senın kadar uzulmedım
her ayın finali böyle oluyor sonucta alıştık artık..
hadı sıra sende,inşallah senınkı tutmuştur bu ay
ayrıca sana sorarım evrene bızden daha pozıtıf mesaj yollayan varmıdır acaba..bız dırek ınanıyoruz hamıle oldugumuza,ona göre yasamaya baslıyoruznıye hala bıze gerı dönen bıse yok bu evrende.. annanelerımız 8-9 cocuk yapıyorlardı..bız daha 1 tane edemedık..onlar bızım kadar her ay ınanarak hamıle olmuslar mı acaba
cnm lütfen kırma ümitlerini yaa yapmaa doktorun belirlediği güne görede denediniz mi?
aman ne biliyim şimdilerde o var onu duyuyorum yoksa bende evren mesajına uyup olumlu düşünüyorum diyemi adet olamıyorum hala8 ay oldu benimde olsun artık ya
o gunlere özellıkle dıkkat edıyorum ama bu ay tutsun dıye artık 2 gunde 1 yapmaya baslamıstık..karı koca helak olduk
acaba o piskoloji ile mi etkiliorsunuz birbirinizi ya çnkü dktrum demişti onu hiç düşünmeyin olumsuz etkilersiniz bedeninizi diye siz olması gerekeni yaşayın allh izin verdiğinde olacaktır dedi. tabi insan öyle olmuorr demi
eltim 9-10 ay denediği halde olmadı doğum kontrol haplarından demiş doktor. şimdi 2 taneler arkadaşlar bide bi ilaç içti hamile kalmadan 2 ay önce
valla kızlar gün olur hafta olur düzeninizin bozulması bebecik demekmiişşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?