kendini bu ay hamile sananlar buraya

bendede kimyasal gebelik yasadığımda 2 çıkmıstı 3 gün sonra 27.5 çıkm ıstı kızlar adet gecikince hemen ilaç kullanmayın 1 hafta bekleyin

şimdi sonuç geldi canım.malesef negatif kan testi sonucum.çok ümitlenmemeye çalışıyodum ama kötü oldum.kasık agrım çok kotu oysaki.bir haftadır vardı.çok üzüldüm hayırlısı artık

Canım hayırlısı olsun. Doktora gittinmi peki. Ağrıların neden oluyor acaba? Psikolojikmi ağrıların acaba? Bence çok şiddetliyse hemen bi doktora git. Belki farklı bir durum vardır.

Canım hayırlısı olsun. Doktora gittinmi peki. Ağrıların neden oluyor acaba? Psikolojikmi ağrıların acaba? Bence çok şiddetliyse hemen bi doktora git. Belki farklı bir durum vardır.

canım benim eşim dahiliye hekimi.bugun yanına gittim o baktı.enfeksiyon gibi bir sorunum yok.ama kist gibi şeylerden hep korkmuşumdur.inşallah öyle birsey değilidr.yada hayatımda ilk defa adet tarihime 1 hafta kala sancı çekiyorumdur kim bilir.ama yıkıldım neden böyle oldum anlamadım.demek ki içten içe ben kapılmışım.oluruna bırakmak lazım..birde etrafta kimseye söylememek lazım kolu komşuya falan.heycan işte

canım hamile kaldım ben gerçi 2 aylıkken düştü ama bir arkadaş sormuş adet belirtileri gibi hisseden oldumu diye umutlandırmak istemem ama benim bildiğimz adet sancılarım vardı hani onun değişik bi sancısı vardıya o vardı...sonra günüm geçmeye başlayınca göğüs uçlarım acımaya başladı ama adet düzenszliğim olduğundan umursamadım..5 6 gün geçmiştiki şiddetli bir bulantım oldu ..idrar testi yaptm pozitif çıktı...ayrıca acaip bel ağrısıda çektm ayrıca hamilelikte devam ediyo o ağrı

Eskiden 3 aydan önce söylemezlermiş. Geçen gün bir arkadaşım söyledi, bugünde burda gördüm aynısını. Bende söylemedim başta, ama ozamanda sorabileceğin kimse olmuyor, sadece annemlere söyledim oda cuma günü doktora gittikten sonra. Yoksa onlarada söylemeyecektim. Ama dediğim gibi, insan heyecanlanıyor paylaşmak istiyor, aklına takılanlara cevap istiyor, dayanamayıp söylüyor. ama senin eşin doktormuş zaten. Sıkıntılı bir durumda ona danışabilirsin...

hayırlısı olsun bencede nazar değiyor.ben bi tek ablama söylemiştim. saolsun aramadık insan bırakmamıs ve herkes beni arıyor hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.herkese söylemiş:))2 gün sonra kanama tabi ama daha demeyeceğim kimseye

Kesinlikle haklısın ne yapacağını şaşırıyor insan..hayırlısı olsun.çalışmalar sürecek.eşim çok soğukkanlı mesleği açısından sanırım.toparlanmam çok uzun sürmez.teşekkür ederim arkadaşlarım.Allah tez zamanda nasip etsin bizlere.AMİN

ecemcim merhaba benim adetime bugünle beraber 3 gün var daha önceden 7 gün önce olurdum mart ve nisan öyle olmuşum takvime baktımda şimdi olmayınca heycanlanıyorum acaba hamilemiyim ama adet sancısının aynısı var bide ha oldum ha olucam bide biraz duygusallık var bide her adet dönemine yakın olan büyük tuvalet sıkışmöası gibi bişi ama bilemiyorum tabi göğüslerde falan öyle sancı falan yok mide bulantımda sadece yemekten sonra azcık oluyo okadar durumum ne acaba testtte yapmak istemiyorum negatif çıkar üzülürüm diye

ben daha varya!!!
yok kasıgımda batma varmış
yok gögusumun ucunda sancı varmış
yok akıntım varmış,bunların hıcbırıne ınanırsam ne oliiiim!!
yahu hıc bu kadar hamıle hıssetmemıstım kendımı,bı dur dımı,bıkacgun adetımız gecsın bı ızın ver dımı!!
yok anam adetım gecıyor dedıgım gunun aksamına geldı buldu benı
yok anam ben daha hamıle mamıle degılım,ruhumdakını de attım dısarı..
sız olun hamıle,ben daha ıstemıyorum (istemeyen daha cabuk hamıle kalırmış ya,belkı böyle göbegı doldururum)
tüm bana ınanıp benden haber beklıyen arkadaslarıma tesekkur edıyorum,yuzunuzu kara cıkarttım..
ben beceremıyorum anam,alın sız yapın

millancım çok üzüldüm yeminederim haftasonu neti açamadım ama aklımda hep sen vardın noldu acaba diye çok umutluydum ama adetin geçti sanıyodum ben senin öyle bırakmak yok evrene mesajlar gidiyomuş bide bunu öğrendim bugünlerde negatif enerji bize öle dönüyomuş iyi düşünücez iyi olucak inşallah boşver takma hayırlısı herşeyin allahın bir bildiğpi vardır öle istemiyuorum falan deme nolur

ıc bulantısı bas donmesı hıc olmadık bıseyı canının cekmesı kasık agrısı ama herkeste aynı olmuyor sanırım adet olucakmıs gıbı agrı 1 hafta kala falan sızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…