- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.821
ahahahhaha
şafak kac senın??[/QUObiz hiç korunmadıkki eylülde evlendim ahanda o gündür bekliyoruz bugünle beraberde adetime 3 gün kaldı aman ne strestir ya sabahta annem aradı adet oldunmu diye sorma dedim üzülüyorum sonra kırmızılar gelince yazık kadıncazda üzüldü tamam tamam inşallah olmazsın diyo hayır bide işin kötüsü ben tek çocuğum kardeşimde yok ananm babam torunu benden göremezlerse hiç göremicekler valla en çok ona üzülüyorum elin bebelerini sevip duruyolar biliyorum nasıl istediklerini ama bana bişi demiyolar üzülmiyim die kocamda öyle zaten çok ü,zülüyo biliyorum ama bana sölemiyo takmıyorum diyo napıyım baktım olmuyo boşarım bari adam başkasıyla evlensinde bebesi olsun
ahahahhaha
şafak kac senın??
selam kızlar nasılsınız okuldan geldim bende şimdi uzanıyorum:)deti
kızlar 3 çocuk sahibi bir arkadaşımla sohbet ettik bugün onun eşi kadın doğum doktoruymuş bana dediki eğer dedi normal adet döngüsü giden bir insanın zamanla adetinde düzensizlikler oluşuyorsa bu ileriki zamanlar için bebek işaretiymiş bebek kendine yer edinmeye başladığı zamanlarda adet düzensizliği başlıyormuş,bu öğretmen arkadşımda hep 32 günde 1 oluyormuş adet düzensizliği başlamış her test yaptığında negatif çıkıyormuş 3-4 ay sonra hamile kalmış,sonra doğum yapmış düzene girmiş tekrar aynı şey olmuş.3-4 ay düzensiz olmuş test yapmış negatif sonraki ay 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş..çok yaygın bi durummuş bu..
paylaşmak istedim
inşaallah bizimde meleklerimiz yuvasını hazırlıyordur ne bilicez ki umutsuzluğa kapılmayalım :))
fiziksel sorun yoksa zaten olacak olana ilaç bahane herşey beyinde bitiyor relax moda geçin en azından deneyin:)ben öyle yapmıştım ve inanın doktorların aksine doğuramazsın demişlerdi çok üzüldüğüm oldu ama şükürler olsun şimdi okula bile gidiyorlar.herşey gönlünüze göre olur inşallah
valla dayımla yengem var benim onlar şubatta evlendiler ve yine şubatın 2 haftası mı 3. haftası mı ne hamile oldugunu öğrendi yengem.yani bebek ne yer hazırladı ne bişey.yengem adet olduktan bi hafta sonra falan evlendi işte hangi ara hamile kaldı anlamadım :)darısı bizlere inşallah :)
biz hiç korunmadıkki eylülde evlendim ahanda o gündür bekliyoruz bugünle beraberde adetime 3 gün kaldı aman ne strestir ya sabahta annem aradı adet oldunmu diye sorma dedim üzülüyorum sonra kırmızılar gelince yazık kadıncazda üzüldü tamam tamam inşallah olmazsın diyo hayır bide işin kötüsü ben tek çocuğum kardeşimde yok ananm babam torunu benden göremezlerse hiç göremicekler valla en çok ona üzülüyorum elin bebelerini sevip duruyolar biliyorum nasıl istediklerini ama bana bişi demiyolar üzülmiyim die kocamda öyle zaten çok ü,zülüyo biliyorum ama bana sölemiyo takmıyorum diyo napıyım baktım olmuyo boşarım bari adam başkasıyla evlensinde bebesi olsun
ahahahhaha
şafak kac senın??[/QUObiz hiç korunmadıkki eylülde evlendim ahanda o gündür bekliyoruz bugünle beraberde adetime 3 gün kaldı aman ne strestir ya sabahta annem aradı adet oldunmu diye sorma dedim üzülüyorum sonra kırmızılar gelince yazık kadıncazda üzüldü tamam tamam inşallah olmazsın diyo hayır bide işin kötüsü ben tek çocuğum kardeşimde yok ananm babam torunu benden göremezlerse hiç göremicekler valla en çok ona üzülüyorum elin bebelerini sevip duruyolar biliyorum nasıl istediklerini ama bana bişi demiyolar üzülmiyim die kocamda öyle zaten çok ü,zülüyo biliyorum ama bana sölemiyo takmıyorum diyo napıyım baktım olmuyo boşarım bari adam başkasıyla evlensinde bebesi olsun
bende boşarım..bızımkıler pek takmıyorlar,kardesımın ıkı cocugu var onlarla ugrasıyorlar zaten..ama kaynanamı görmek dahı ıstemıyorum artık,agzından dırek bebek varmı lafı cıkıyor..bıde hıc yapmaya calısmıyormusuz gıbı davranıyor..enson ıkı gun once yıne aynı lafı ettı,kactım tuvalete agladım da agladım..peşıne adet oldum zaten hepten çöktum..
olmuyor daha olmuyor..ne yapim?? ötekı oglundan ıstesın torunu yada ben bosayınca yapar oglu ona pööööfff
demekki onun bebeği hazırmış dünya için bizimkiler nazlııı
kendıne yer edınmesı gıbı bı durum varsa ınsallah banada ısler cunku subata kadar gayet duzenlydım 32 gunde bır sekmesiz görürdm subattan snra bı sastı daha toplanamadı.üstelik bu ay 42 gündür göremedm kırmızıları
bende diyorum düzen bozulması bebek hazırlığıdır diye:) annemde diyor....bu ay ilişkiden sonra kaldırın bacakları yukarı olur belki faydası:))
ee uzun olmuş baya idrar testi yaptın mı? SONUÇ ??
gecen hafta carsamba gunu ıdrar testı yaptm tek cızgydı c.tesi günü kan testı yaptm <2.00 negatif cıktı.
ee uzun olmuş baya idrar testi yaptın mı? SONUÇ ??
ee nie olmamışsın peki dktrun ne dedi??
doktor randevum yarın bakalım ne dıcek konustugumuzda gel bakalım kıst falan yoksa test yaprz demıstı ben c.tesi dayanamayp test yaptrdım negatf cıktı.kımyasal dan falan korkuyordm aslnda ben.
bende boşarım..bızımkıler pek takmıyorlar,kardesımın ıkı cocugu var onlarla ugrasıyorlar zaten..ama kaynanamı görmek dahı ıstemıyorum artık,agzından dırek bebek varmı lafı cıkıyor..bıde hıc yapmaya calısmıyormusuz gıbı davranıyor..enson ıkı gun once yıne aynı lafı ettı,kactım tuvalete agladım da agladım..peşıne adet oldum zaten hepten çöktum..
olmuyor daha olmuyor..ne yapim?? ötekı oglundan ıstesın torunu yada ben bosayınca yapar oglu ona pööööfff
yok benim kayınvalidem çok iyi zaten kocamın abisinin çocuğu var torun var yani onlara sağolsun bana hiç sormadı kayınvalidem ağzı var dili yok hatta o kadar iyiki ben beraber bile oturalım dedim hepde diyorum tek başına kadın yaşlı bide ama kocam çok istiyo biliyorum bana söylemiyo ama ne zaman tv de yada dışarıda çocuk görse nasıl mutlu oluyo daha önce dedim ona boşnalım belki çocuğum olmıcak benim diye saçmalama ben hiç takmıyorum dedi ama yalancı şabalak işte ben çok mutluyum onunla o üzülüyo die üzülüyorum çocuk olsun istiyorum çocuk bana büyük sorumluluk geli,yo resmen insan yaratıyosun yaptığı iyi yada kötü herşeyden hayatı boyunca ben sorumlu olucam iyi yetiştiricekmiyim iyi anne olucakmıyım eğitimi zaten bigün bulucak zilli birini gidicek ben yine kocamla kalıcam onun için benim tek derdi,m kocam inşallah adet olmamda karısı kısırmış demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?