kendini bu ay hamile sananlar buraya

cnm adet görmen gebe olabileceğin anlamına gelir eşini göndersene sen dktraa??

her adet gören hamıle kalabılır anlamına mı gelıyorkı? ya kıst falan varsa..ben daha hıc doktora gıtmedım kı adamı gönderım..bu ayda son kez denıcez sonra doktora:26::26::26:
bıde benım adetım cok sancılı oluyor ılk gunu..bana herkes okadar sancı yapıyorsa senın cocugun zor olur derdı:18::18::18::18:

zaten o adet degıl düşük kanamasıydı..ikizde degıl sekız falandı herhalde hala devam edıyor kanamam..aah ıste nazardan korkacaksın..hamılelıgımı kıskandı herkesler

vah vahh yazik kizz sana neyse gelecek aya 10 nuz falan yaparsin telafi etmis olursun uzulme kiz benimde bata 2 gun kaldi goguslrin agrisindan oluyom aslinda gogusler agrimiyo yer cekimiii rahat birakmiyo.....bu ay 3 defa discideydim gecikme olursa hamile kalirsam lkal anastesizli olacak dogustan bebis eee daha anne karninda porselen yapiom dislerni

cnm regl olmak demek vücudun kendini gebeliğe hazırlaması demektir. doktora git smear testini yaptır kan sayımını tahlillerini yaptır belki senn bişlmediğin bir hastalıpın var kistte olabilir ilaçla eritilir regl sancılı olması normal gaz sancısı olur sonuçta yumurtalar çatlıyor vücudundaki pis kan atılıyor gebeliğe hazırlıor tabikide regl olan bir sağlık problemi yoksa er yada geç gebe kalabilir bnce doktora gidip bu gebeliğe hazırlık sürecini doktorunlada geçirmelisin sendeki bedensel döngüyü daha iyi bilir. belki geç yumurtluyorsun o internetteki ovulosyon hesaplarına bakma bencee derimm

oyle bisey yok kz bende sanci falan olmuyo bi karincalanma oluyo ama bakcocukta yok kuzenim hep acile gidiyodu adetlerinde korundugu halde il ayda oldu cocuk:) o allahin bilecegi is yani bi genelleme yapmak yanlissss...ruhum cok hamile bedenim kendini bozuntuya vemedi daha

bu gıdısle cocuk dıye biblo doguracan..hadı bakalım inşallah vardır bıseyler..benım kadar kımse coskulu yasamasın bu hamılelıgı,sonra elınıze yuzunuze bulasır,benım dıleme dolanırsınız vallaa..

son zamanlarda asiri gaz sikayetim var bunu hamilelige yorammiii yoksa midemmi sapitti b kizlarrrrr

ben her ıhtımalı degerlendırmek adına 2 gunde bır adamın yakasına yapısıyorum zaten..ovulasyon ötesi benımkı..hıcbır gunu kacırmam ben

kuzenin neden acile gidiyordu?bende çikolata kisti var bende çok acile gittim kuzeninde rahatsızlığı bu muydu?

canım millancım annem öyle sancılı olurmuşki ta ozamanlar bile hastaneye götürümüş dedem onun ağlamalarına korkup ama evlenmiş adeti bitmiş bana kalmış yok öyle bişey saçmalama onu diyenler bk yemişler

şu yemegı bı pışırım gelıyorum..

menemenciiiiiiiiiiiiiiiiiii sana dıyorum

kuzenin neden acile gidiyordu?bende çikolata kisti var bende çok acile gittim kuzeninde rahatsızlığı bu muydu?

çikolata kissi sürekli ağrı yapmadığı sürece sorun olmaz ki idrar kültürü ile teşhisi koyulur eritilir.. regl döneminde dktr çağırır bakar eğer regl döneminde çikolata kissi akıyor ise senin gebeliğine engel değildir. zaten aksi bir durumda dktr operasyon yapman için seni yönlendiriyorr.. arkadaşımın başına geldide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…