- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.901
doğal yollardan deneyerek sürekli her ay stresten çatlıycağıma direk aşılama yaptırsam nasıl olurrrrr ben 5 aylık evliyim ilk denememizdi ama galiba olmadı çünkü adetime 1hafta var ve ben kan testi yaptırdım gebelik yokher ay nasıl çekilir bu stres oldumu olmadımı diye ben bu ay harab oldum meraktan
ben soğan kürüne ancak 2 gün dayandım. öğretmenim ben sabah 2 bardaklık yapıyodum. sabah içiyodum 1 ini diğerini termosa koyuyodum öle içiyordum. ama benim termos bozuktu heralde soğuyodu:)
bende alışkanlık yaptı hep ıcmek ıstıyorum..suan adetım ama ılk 15 gunu tam dolduramadım dıye 2 gun adetlıykende ıccem..inşallah bıse olmuyordur öyle..
doğal yollardan deneyerek sürekli her ay stresten çatlıycağıma direk aşılama yaptırsam nasıl olurrrrr ben 5 aylık evliyim ilk denememizdi ama galiba olmadı çünkü adetime 1hafta var ve ben kan testi yaptırdım gebelik yokher ay nasıl çekilir bu stres oldumu olmadımı diye ben bu ay harab oldum meraktan
yapmam adet olucakmışım gibi sancım var sanki kkam geliyo gibi negatif çıkar üzülürüm
daha yeni evlisin elaelanaz. bende uzun zamandır deniyorsunuz sandım. üzülme bence.yasın kaç?
ya ben yumurtlama zamanında ilişkiye girince oluyor diye biliyorum tabi bi sağlık sorunu yoksacanım 5 ayda ne aşılaması....hiç doktora gittinmi hormon testi falan..benim akadaşımın 3 ay olmadı doktora gitti..prolaktini yüksekmiş.ilaç kullandı,ve o ay hamile kaldı...aşılamanın da garantisi yok ki sen tam teşekküllü bi doktora git öncelikle
Canlarım yapmayın böyle şeyler. Hoca falan hikaye onlar. Hele birde para alıyorsa kesinlikle işe yaramaz. Fal işi zaten hepten boş. Siz elinizden geleni yapın, sonrasında Allaha tevekkül edin, elbet birgün olacak. Olmadı bunun birsürü tedavisi var, onlarla uğraşacaksınız. Dua edeceksiniz, bence siz siz olun hacıya hocaya para yedirmeyin. Onlar gerçekten hoca değiller. İnsanların duygularını sömürüyorlar. İnsanlarda güveniyorlar hoca diye ama para alanlar sahtekar.
24 yaşım hayatımda herşey yolunda gidiyor ünv temi okudum atandım evlendim şimdide bebğim olsun istiyorumya hiçbizaman olmazsa kafayı yiycem stresten bunalıma girmekten korkuyorum
canım ilk idrarla olması için sabah erken kalkmana gerek yok ki saat 2 de de kalksan ilk idrar olur önemli olan uzun süre tutulması ve hcg yoğunluğunun artması. Bence sabah yap canım
bir de seni uzun zamandır görüyorum forumda neden bilmem ama sanki hamileymişsin gibi doğdu içime, ümitlendirmek istemem ama içimden öyle geldi
şu an değilsen bile yakında olacaksın bence öyle hissediyorum
allah en hayırlısını versin inşallah canım
ya ben yumurtlama zamanında ilişkiye girince oluyor diye biliyorum tabi bi sağlık sorunu yoksaama olmadı olmadı olmadı çok üzüldüm doktor gebelik yok diyince başımdan aşağı kaynarsu döküldü sanki , hastaneden çıktım ağla ağla bi hal oldum ya hiçbizaman olmazsa diye galiba benim sinirlerim bozuldu ilk denemeydi olmadı
kötü duygulara kapılmak için erken derim ben. ben 84 lüyüm. 28 oldum artık. ben de atanmayı bekledim eşimle iş nedeniyle ayrı yasadık 1 yıl. 4 aydır birlikteyiz. ilk kez bu ay korunmadık çok şükür bebiş var gb bu ay. bence hemen üzülme.bak ben sen den yaslıyım:)))
ama kocamın amcasının kızı öle kalmış hocaya gitmiş ben öle tedaviyle falan yıpranırım git gel zaten çalışıyorum her seferindede olumsuz sonuç alırsam yok hayattan bezerim,sitelerdekilere para yedirmem tabi ama tanıdık biri güvenilir birini bulursa ona giderim heralde napıyım
ama kocamın amcasının kızı öle kalmış hocaya gitmiş ben öle tedaviyle falan yıpranırım git gel zaten çalışıyorum her seferindede olumsuz sonuç alırsam yok hayattan bezerim,sitelerdekilere para yedirmem tabi ama tanıdık biri güvenilir birini bulursa ona giderim heralde napıyım
güldürdün ya beniii :) bizde evleneli 5 ay oldu ama bizde ayrıyız eş durumundan gidemedimayda birkere görüşüyoz o da 3-4 gün ancak , ilk 2 ay vajinismusla uğraştım ama atlattım çok şükür, şimdide bebek istiyorum gecen ay adetime 9 gün kala görüşebilmiştik , hamile kalmadım yumurtlama günümü geçirdim o yüzden olmadı diye düşündüm . bu ay sırf bebk için 15 saat yol gittim yumurtlama günüme denk getirdim ama bugün test yaptırdım kanda , adetime 1 hafta var ama gebelik çıkmadı , çok üzüldüm
ben de yumurtlama gününü geçirdik sandım çünkü 16 18 20 günler de brlikte olduk. işte ay ayı tutmuyo beni adetimin düzenide pek yoktu. olmaz sanıyodum bende
belkı basıretımız baglanmıstır napalım gıdelım barı hocaya..
mıyopı de bıze yardım etmıyor,hıc ıpucu bıle vermıyor nasıl yaptıgına daır..
yapcak bıseyımız kalmadıki başka..
belkı basıretımız baglanmıstır napalım gıdelım barı hocaya..
mıyopı de bıze yardım etmıyor,hıc ıpucu bıle vermıyor nasıl yaptıgına daır..
yapcak bıseyımız kalmadıki başka..
Benle kafa bulmuyorsunuz dimi?Allah sizi sınıyor olmasın. Sence gerçekten hocaya gittiği içinmi hamile kaldı yoksa Allah diledi ve ol dediği içinmi?
eğer bu ayda bişi yoksa ki inşallah vardır gidicem valla annemle babama söledim bulun bi hoca nerden buluyosunuz die babam ne diyosun sen bile demedi üzülüyo adam çünkü bide bende babamda inanırız böyle şeylere e bide duydum oluyomuş die nie gitmiyim belkide bize vesile olan böle bi hoca napıyım geçen ay doktora gittim açtım bacakalrımı kadın bir canım yandı bide kasıyosun kendini diyo bi başladım ağlamaya öle habire doktora gidemem ben valla millan bulursam öle bi hoca sölerim sanada öle paramızı çok yemicek bide daha önce biri gidip hamile kalmışsa kesin sanada haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?