kendini bu ay hamile sananlar buraya

daha yeni evlisin elaelanaz. bende uzun zamandır deniyorsunuz sandım. üzülme bence.yasın kaç?

canım 5 ayda ne aşılaması....hiç doktora gittinmi hormon testi falan..benim akadaşımın 3 ay olmadı doktora gitti..prolaktini yüksekmiş.ilaç kullandı,ve o ay hamile kaldı...aşılamanın da garantisi yok ki sen tam teşekküllü bi doktora git öncelikle

yapmam adet olucakmışım gibi sancım var sanki kkam geliyo gibi negatif çıkar üzülürüm

valla haklısın dimeh. ben testi öğlen aldım. akşama kadar cesaret edemedim. korktum. ya negatif çıkarsa die. ama bence bekle biraz adet günün gelsin en azından

slm ben mayıs 14 de adet oldum yanlız adet belirtilerim hala sürüyo sırtım agrıyo gögüslerim şiş acıyo ve adetin 6. günü akıntı başladı hala devam ediyo acaba bu üstüne görünme olmuş olabilrimiyim geçen ay 19 da olmuştum adet kafam karıştı hiç böyle olmazdı daha önce sanki tekrar adet olucakmışım gibi geliyo biraz kasıklarımda agrıyo

daha yeni evlisin elaelanaz. bende uzun zamandır deniyorsunuz sandım. üzülme bence.yasın kaç?

24 yaşım hayatımda herşey yolunda gidiyor ünv temi okudum atandım evlendim şimdide bebğim olsun istiyorum ya hiçbizaman olmazsa kafayı yiycem stresten bunalıma girmekten korkuyorum

ya ben yumurtlama zamanında ilişkiye girince oluyor diye biliyorum tabi bi sağlık sorunu yoksa ama olmadı olmadı olmadı çok üzüldüm doktor gebelik yok diyince başımdan aşağı kaynarsu döküldü sanki , hastaneden çıktım ağla ağla bi hal oldum ya hiçbizaman olmazsa diye galiba benim sinirlerim bozuldu ilk denemeydi olmadı

ama kocamın amcasının kızı öle kalmış hocaya gitmiş ben öle tedaviyle falan yıpranırım git gel zaten çalışıyorum her seferindede olumsuz sonuç alırsam yok hayattan bezerim,sitelerdekilere para yedirmem tabi ama tanıdık biri güvenilir birini bulursa ona giderim heralde napıyım

24 yaşım hayatımda herşey yolunda gidiyor ünv temi okudum atandım evlendim şimdide bebğim olsun istiyorum ya hiçbizaman olmazsa kafayı yiycem stresten bunalıma girmekten korkuyorum

kötü duygulara kapılmak için erken derim ben. ben 84 lüyüm. 28 oldum artık. ben de atanmayı bekledim eşimle iş nedeniyle ayrı yasadık 1 yıl. 4 aydır birlikteyiz. ilk kez bu ay korunmadık çok şükür bebiş var gb bu ay. bence hemen üzülme.bak ben sen den yaslıyım:)))

İşte sorunda şuki ben her sabah 08:00 daçıkarım ilk idrara testi sabah yaparsam 8 de yapmam lazım negatif çıkarsa akşam eşim işten gelene kadar ağlarım heralde o yüzden bugün eşim işten gelsin birlikte yapıcaz.Canımmm yaa inşallah içine doğru doğmuştur ve hamileyimdir.İnşlaah rabbim hepimizi en kısa zamanda anne yapsın.Bu hasret çok zor.

Son düzenleme:

canım sen 5 aydır deniyorum ama hamile kalamadım diye doktora gidersen..incelerler,hormon testi yaptır iste doktorundan..arkadaşımın adeti hiç sekmezdi,hatta hemen hamişle kalırım diyodu.3 ayda olmayınca önce alttan muayene ile kiste baktrdı yok..sonra hormon testi yaptrdı.sorun prolaktınmış..bir ilaç kullandı.değeri hemen düzeldiki hamile kaldı...bir doktora git hamile kalamadım diye o ne diyecek...

güldürdün ya beniii :) bizde evleneli 5 ay oldu ama bizde ayrıyız eş durumundan gidemedim ayda birkere görüşüyoz o da 3-4 gün ancak , ilk 2 ay vajinismusla uğraştım ama atlattım çok şükür, şimdide bebek istiyorum gecen ay adetime 9 gün kala görüşebilmiştik , hamile kalmadım yumurtlama günümü geçirdim o yüzden olmadı diye düşündüm . bu ay sırf bebk için 15 saat yol gittim yumurtlama günüme denk getirdim ama bugün test yaptırdım kanda , adetime 1 hafta var ama gebelik çıkmadı , çok üzüldüm

belkı basıretımız baglanmıstır napalım gıdelım barı hocaya..
mıyopı de bıze yardım etmıyor,hıc ıpucu bıle vermıyor nasıl yaptıgına daır..
yapcak bıseyımız kalmadıki başka..

Benle kafa bulmuyorsunuz dimi? Allah sizi sınıyor olmasın. Sence gerçekten hocaya gittiği içinmi hamile kaldı yoksa Allah diledi ve ol dediği içinmi?

arkadaslar adetıme 7 gun var ve ben bugun gebelık testi yaptırdım 0.3 çıktı acaba gunum gecmnediği için olabilirmi 1 hafta sora yınemı yaptırsam

eğer bu ayda bişi yoksa ki inşallah vardır gidicem valla annemle babama söledim bulun bi hoca nerden buluyosunuz die babam ne diyosun sen bile demedi üzülüyo adam çünkü bide bende babamda inanırız böyle şeylere e bide duydum oluyomuş die nie gitmiyim belkide bize vesile olan böle bi hoca napıyım geçen ay doktora gittim açtım bacakalrımı kadın bir canım yandı bide kasıyosun kendini diyo bi başladım ağlamaya öle habire doktora gidemem ben valla millan bulursam öle bi hoca sölerim sanada öle paramızı çok yemicek bide daha önce biri gidip hamile kalmışsa kesin sanada haber veririm

kızlar bu güzel işinize hiç onları karıştırmayın..falcı ve büyücüleri...benim düşükten sonra teyzem bana bişey söyledi ve psikolojim ona takıldı kaldı..ben korkarım zaten. ha ama şu var bidahaki hamilelğimde camii hocasından bana korunma ile ilgili bişey yapmasını istiycem.kuran ayetleri ile....böyle bişey olabilir.ama diğerleri sizde bişey yoksa bile başınıza iş açar

Benle kafa bulmuyorsunuz dimi? Allah sizi sınıyor olmasın. Sence gerçekten hocaya gittiği içinmi hamile kaldı yoksa Allah diledi ve ol dediği içinmi?

tabiki allah ol dediği için oldu ama herşey vesile kadının 10 yıl olmuyo tedavi üstüne tedavi ameliyatlar kocalar öle tedavi görüyo tam tüp bebek yapıcaklar kadın pat hamile kalıyo bide tüp bebek yapıyo kalmıyo sonra normal yolla kalıyo ozaman doktorlara hiç gitmeyelim öle şeymi olur ben gittim işte sonucu 25 inde alıcam bakalım ne dicek ilaç falan derse kullanırım ama öle yıllarca büyük konuşmıyım gezmem doktor doktor ben dualara çok inanırım kuranı kerimde nasıl ayetler var yüzyıllar önce peygamberlerimiz zamnında okunmuş denemiş olumlu sonuçlar alınmış

Yok yok bunlar kesin benle kafa buluyorlar. Neyse kızlar benim çıkmam gerekiyor. Şimdi size laf yetiştiremeyeceğim. Yarın hala devam ediyor olursanız size gününüzü gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…