- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.921
kızlar bu güzel işinize hiç onları karıştırmayın..falcı ve büyücüleri...benim düşükten sonra teyzem bana bişey söyledi ve psikolojim ona takıldı kaldı..ben korkarım zaten. ha ama şu var bidahaki hamilelğimde camii hocasından bana korunma ile ilgili bişey yapmasını istiycem.kuran ayetleri ile....böyle bişey olabilir.ama diğerleri sizde bişey yoksa bile başınıza iş açar
eğer bu ayda bişi yoksa ki inşallah vardır gidicem valla annemle babama söledim bulun bi hoca nerden buluyosunuz die babam ne diyosun sen bile demedi üzülüyo adam çünkü bide bende babamda inanırız böyle şeylere e bide duydum oluyomuş die nie gitmiyim belkide bize vesile olan böle bi hoca napıyım geçen ay doktora gittim açtım bacakalrımı kadın bir canım yandı bide kasıyosun kendini diyo bi başladım ağlamaya öle habire doktora gidemem ben valla millan bulursam öle bi hoca sölerim sanada öle paramızı çok yemicek bide daha önce biri gidip hamile kalmışsa kesin sanada haber veririm
belkı basıretımız baglanmıstır napalım gıdelım barı hocaya..
mıyopı de bıze yardım etmıyor,hıc ıpucu bıle vermıyor nasıl yaptıgına daır..
yapcak bıseyımız kalmadıki başka..
tabiki allah ol dediği için oldu ama herşey vesile kadının 10 yıl olmuyo tedavi üstüne tedavi ameliyatlar kocalar öle tedavi görüyo tam tüp bebek yapıcaklar kadın pat hamile kalıyo bide tüp bebek yapıyo kalmıyo sonra normal yolla kalıyo ozaman doktorlara hiç gitmeyelim öle şeymi olur ben gittim işte sonucu 25 inde alıcam bakalım ne dicek ilaç falan derse kullanırım ama öle yıllarca büyük konuşmıyım gezmem doktor doktor ben dualara çok inanırım kuranı kerimde nasıl ayetler var yüzyıllar önce peygamberlerimiz zamnında okunmuş denemiş olumlu sonuçlar alınmış
millan miyopi çıkmış galiba miyopinin bebeği varmı biliyomusn yada hamişmi ?
hee yenı hamıle kaldı ya oda..daha mercımek kadar onunkı
slm mıllettttt,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamileeeeeeeeeeee :)))))
onun için anlamıyo bizi gitmeyin diyo((
millan ne oldu gectımı adetın cıddı cıddı soruommm yüklümüsün gıııı
yok o bızı anlıyor ama ınsanın ıyı nıyetını kullanıp bu anlamda cok dolandıranlar var..
tuzaklara dusmeyın dıyor oda,dua parayla satılmaz sonucta..
senın ıcın dua edecek menfaat gutmeyen bırını bulup duasını alabılırsın aynı zamanda kendınde bol bol bu duaları okuyabılırsın dıyor..
kız sende camı hocasına gıtsene..herkesler yanlış anladı senı..
evet adet oldum senın yuzunden..cok bunalttın benı sıkıntıdan adet gördum ıste
evet adet oldum senın yuzunden..cok bunalttın benı sıkıntıdan adet gördum ıste
saka yapma beee cıdden oldun mu adet???
walla uzuldum
hamile diye baski yaptiniz sters yapti dustu bebegi millanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?