kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet bende bundan bahsediyorum zaten büyücü falcı değilki cami hocaları yapıyomuş ben allahtan çok korkarım ve çok innaırım duaların kudretine

kız yoooook ben korkarım..hem doktora gıtmeye korkuyorum,hem hacıya hocaya..benden bı pok olmaz
sen coluga cocuga karısırsın,ben hala mıyopiden gelecek bı ıpucunu bekler dururum

millan miyopi çıkmış galiba miyopinin bebeği varmı biliyomusn yada hamişmi ?

o ayetleri, duaları al sen oku diyorum bende zaten. Hocaya gidip yok şunu yazdı verdi, yok muska yaptı taşı diye. Yok benim basiretim bağlanmış açtı demeyin. Yoksa duayı, Kuran-ı Kerim'deki ayetleri baştacı ediyorum. Mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Ama kendin ve güvendiğin kişiler sana dua niyetiyle yapacak. Bu işi parayla yapanlardan korkarım ve geri dururum herzaman. Çünkü büyü çok kötü birşeydir ve Allah korusun siz iyi niyetle giderken onlara o size kötü niyetle yaklaşabilir. Ha dediğim gibi güvendiğin kişiler vardır, senin için dua niyetiyle bazı şeyler yaparlar ama karşılığında para almazlar.

evet canım o suya,taşa,kahveye falan bakanlara itibar etmeyin...size istediğinizi verecek olan Allah..hiç istemediği bir yoldan kendine geleni istermi.ama camii hocalarının yardımcı olabileceğini düşünüyorum.hiç olmazsa nazardan kötü şeylerden koruyacak dualar olabilir..

arkadaşlar sabır en büyük erdem en büyük ilaç.. rabbim nasip ettiği zaman verecektir sen sabır et yeter bence tabiki şükür etmeni duanı rabbimden esirgemicez aama buda bizlerin sınavı olabilir rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah amin.

onun için anlamıyo bizi gitmeyin diyo ((

yok o bızı anlıyor ama ınsanın ıyı nıyetını kullanıp bu anlamda cok dolandıranlar var..
tuzaklara dusmeyın dıyor oda,dua parayla satılmaz sonucta..
senın ıcın dua edecek menfaat gutmeyen bırını bulup duasını alabılırsın aynı zamanda kendınde bol bol bu duaları okuyabılırsın dıyor..
kız sende camı hocasına gıtsene..herkesler yanlış anladı senı..

sorma anam bende korkarım öyle büyücü gibi hocalardan sevmemde zaten cami hocası dedik bizde ah millanım bi sen anladın beni şimdi bu miyopi kızıp bana dua etmezse ya ( ben zaten ediyorum ne dualar hemde allah inşallah hepimiizn duasını kabul etsin

hamile diye baski yaptiniz sters yapti dustu bebegi millanin

zaten o adet degıl düşük kanamasıydı..ikizde degıl sekız falandı herhalde hala devam edıyor kanamam..aah ıste nazardan korkacaksın..hamılelıgımı kıskandı herkesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…