kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi

ayrıca öyle sigara içenin zor olur falan inanmam ben öz teyzem diil ama teyze diyorum 22 yıl sonra oldu 17 yaşından beri elinden düşmüyo sonra anlaşıldıki kocasındaymış sorun adam ameliyat oldu kadın hamile kaldı rabbim verince valla tosun çıkıyo yeterki istesin (

evet :)))) senin ağrılı oluyormu 7 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım bebek istediğim için umarım bu çikolata kisti hamile kalmamıza engel olmaz

yok benım agrılı olmuyo,,,3.5 cm benımkı 7 cmdı kuculdu,,,yasmın kullandım bende,,,,ya doktor bıraz zaman alabılır dedı hamıle kalman cunku kıst cıkolata oldugundan ,,,
ya ama nasıp kısmet bıde ,,,ama 7 cm ıken sancım vardı ama adet olduugmda degıl bırlıkdellık sırasında yada adet bıtınce oluyodu sancım ama cok sukur yok kuculdugunden berı sancım,,,
ya zaten ıkı ay daha dogal yollardan kalmaya calısacam olmazsa dırek asılama yapacam,,, yasmın ıcıodum bende ama ocak ayından berı ıcmıorum,,ınsallah bı daha ıcmem bana hıc yaramadı o ılac ,,,

daha önce gecikme oluyomuydu hep

Olmuyordu hayatımda yanlızca birkez geçen yıl 15 gün gecikme oldu ondada kanda test negatif çıkınca adet söktürücü vermişti dr.Bir yıldır adetlerim çok düzenli ama bu ay bir hafta gecikti testte silik bile olsa ikinci çizgi çıkardı ama yok.

bilemicem ozaman benim hayatımda hiç olmadı oyüzden bir gün geçse hamileyim die gezerim heralde senin daha önce madem olmuş böyle bişi bişi diyemicem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…