- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.961
ben bu ay hamıle kalacam benı dedı dersınız
haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaa çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bendede var cıkolata kıstttııııııııııııııııııııııı :)))))) kıstkardesı olduk senleee
Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi[/Qdaha önce gecikme oluyomuydu hep
boşuna seviniyosunuz hepiniz asıl hamile benim bak menemn dedi canım nasıl çekti kesin hamişim ağlasammı gülsemmi bu halime
boşuna seviniyosunuz hepiniz asıl hamile benim bak menemn dedi canım nasıl çekti kesin hamişim ağlasammı gülsemmi bu halime
Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi
Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi
sen aglamaaaaaaaaaa dayanamaaaaammmmmmmm ,,,,sen güllll hep güüllllll
Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi[/Qdaha önce gecikme oluyomuydu hep[/QUOT]
cnm kan testi yaptır garanti olsun derim
sen aglamaaaaaaaaaa dayanamaaaaammmmmmmm ,,,,sen güllll hep güüllllll
evet :)))) senin ağrılı oluyormu 7 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım bebek istediğim için umarım bu çikolata kisti hamile kalmamıza engel olmaz
daha önce gecikme oluyomuydu hep
Ama kan testi daha büyük bir yıkım oluyor bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum.Olmadı yarın sabah giderim kanacnm kan testi yaptır garanti olsun derim
Ben şimdi test yaptım yine negatifHamile değilim artık emin oldum çünkü bir hafta gecikme oldu hamile olsam çıkardı testte.Artık umutlarım tükendi[/Qdaha önce gecikme oluyomuydu hep[/QUOT]
cnm kan testi yaptır garanti olsun derim
kesınlıkle katılıorum benım adetım 1hafta gecse ben hemen kan testıne gıderım hıc oyle ugrasman ıdrarla falan,,,zaten sınır oluyom ıcıne ınsan kucuk bı plastk kap koyar cımrı fırmalar yaa,,,,
Olmuyordu hayatımda yanlızca birkez geçen yıl 15 gün gecikme oldu ondada kanda test negatif çıkınca adet söktürücü vermişti dr.Bir yıldır adetlerim çok düzenli ama bu ay bir hafta gecikti testte silik bile olsa ikinci çizgi çıkardı ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?