kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ne kadar güzel hemen hamiLe kaLabiliosun ALLah tamamına erdirsin inş
Başına kötü bişiy geLmiş ama tesetllin var hamile kalmanda bi sorun yok bak 3ay sonrada ikinci çizgiyi görmüşsün darısı başımıza..

ben suan cok üzgünüm

adet olacagim gibi duruyor

cok hafif böyle sarimsi kahve rengimsi lekelenme oldu ama bat a daha 5 gün falan var

selam kızlar.karnımın tam bıtısınden kasıgımın baslagıncına bı agrı var.dun aksamda sol yumurtalıgım agrıyodu ve gaz var.bı yorgunluk halsızlık var bugunlerdede.gebelıkten suphelenıyorum adetımın gecıkmesını beklıyorum normalde yarın yada ertesı gun adet olmam gerek ama adetım çok şükür hızbızaman agrılı gecmedı yanı suankı yasadıklarımı yasamadım.hamıle olupta bunları yasayan vrmı??

kizlar korunarak hamile kalinirmi ? biz korunuyoruz hamile olma ihtimalim dusuk biliyorum.Ama gecen ay adettim bittikden bi kac gun sonra goguslerim hasaslasti sanki tekrar adet olcakmisim gibi oldu.Bu belirti olurmu biliyorum cok sacma tsk

kizlar korunarak hamile kalinirmi ? biz korunuyoruz hamile olma ihtimalim dusuk biliyorum.Ama gecen ay adettim bittikden bi kac gun sonra goguslerim hasaslasti sanki tekrar adet olcakmisim gibi oldu.Bu belirti olurmu biliyorum cok sacma tsk

benım bı arkadasım korunarak hamıle kalmıştı ama umutlandırmak ıstemem cnm

Canim benm arkadasm bu ay yeni hamile kaldii.Ondaki belirtiyi soyleyim cok acikiyordu .Surekli yerken goruyordum Istahin acikmi sikca idrara cikiyormusun herkesin bunyesi farklimis ama senin belirtiler hamilelik olabilir.inslh hamilesindir

Canim benm arkadasm bu ay yeni hamile kaldii.Ondaki belirtiyi soyleyim cok acikiyordu .Surekli yerken goruyordum Istahin acikmi sikca idrara cikiyormusun herkesin bunyesi farklimis ama senin belirtiler hamilelik olabilir.inslh hamilesindir

ewt cnm bnde aynen cok acıkıyorum.yıyorum tam doydum artık yemem dıyorm yarm saat snra yıne yıyorm

evet canim arkdasmda oyleydi cok istahi acildi idrara cikiyordu surekli.Adetine 3 gun kala test yapti cikmadi iki gun gecikme olunca adetinde test yapti iki cizgi ciktii gunun gecmeden test yapma derim

evet canim arkdasmda oyleydi cok istahi acildi idrara cikiyordu surekli.Adetine 3 gun kala test yapti cikmadi iki gun gecikme olunca adetinde test yapti iki cizgi ciktii gunun gecmeden test yapma derim

tmm cnm cumaya kadar beklerım.suanda yıne karnım acıktı.tost ıstıyo canım bu seferde :))) meyve suyuda olsa sogukk ohhh :)))

ben suan cok üzgünüm

adet olacagim gibi duruyor

cok hafif böyle sarimsi kahve rengimsi lekelenme oldu ama bat a daha 5 gün falan var

Lekelenmeler genelde hamilelige isaretmis adetten once. Umarim oyledir. INSALLAH hamilesinizdir..

Buradaki tum cocuk isteyen arkadaslarima sesleniyorum...
Ben de cocuk istiyorum 9 aydir fakat olmuyor. Allahim henuz ol demedigi icin olmuyor.
Rabbimiz herseyin en iyisini bilir "Kun fe Yekun".... Ol der ve Olur...
Zor geliyor banada oldugu gibi ama,bizim imtihanimiz simdilik bununla..
Cocuk sahibi olanlarin imtihanida o bebekle basladi belkide. Muhtemelende oyledir bazi kardeslerimizin. Imtihanlari imanla sabirla gecelim Allahin izniyle.
Rabbim kucaklarimizi cifter cifter yada 3 er 4 er cocukla doldursun Aminn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…