- Konu Sahibi zeynepilke
-
hoşgeldin aramıza :) turşu dedin canım çekdi nolcak şimdi:S
hamilede değilim üstelik
:) daha gençsin ya 39 nedirki benm annem küçük kardeşime o yaşda hamile kaldı. tabiki içinde öledir
Canim bende yas faktoru de var. 39 yasindayim ama gorenler en fazla 25 diyorlar inanmiyorlar. Bizde genc gosterme genetik. Ben de diyorum ki disim boyleyse icim de boyledir
1 senelik evliyim. Esim benden 4 yas kucuk. Evlendigimizden beri korunmuyoruz.
pisikolojik hamile
daha bata 5 kala ne turşusu öyle canım oh
turşucularrrrrrrrrrr sizi ağzım sulandıHoşbuldukkk gel bana beraber yiyelim bir kavanoz daha aldım. Suan bile yiyorum :)
Ah canim beniimm ne kadar kibarsin gercekten de :)
Hayir bizim ailenin kadinlari da cok dogurgandir. Bir de o var ya
Ah canim beniimm ne kadar kibarsin gercekten de :)
Hayir bizim ailenin kadinlari da cok dogurgandir. Bir de o var ya
kızlar ben farklı bi marka test yaptım yok ya çizgi mizgi şimdi doktora gittim tansiyon hapını değiştirttim bu ay yoksa bebek sanmıyorum artık zaten olduğunuda öbür aya bakalım çalışmalara başlıcaz gerçi kızımda adetim 5 gün geçtikten sonra net bi çizgi gördüm belki buda öle olur kızlar hemen ümitsizlik yapmayın benim günüm geçsinde öle gidiyim kana bide mal gibi giderim adet olurum ne komik olur
bencedeeeeeeeeeeeeeya bizim bir tanıdık yeni evlendi ...40 yaşını geçmiştir ..hamileymiş...yaşlımısın yaw....bununda kafası güzel kendine dert edecek yer arıyor ..
canım 2 kişi var tanıdığım 40 yaşında hamilelik yaşayan...umudunu kaybetme
cevabın için çok saol..dr da öle dedi ama benim kafama takılan morfolojide anormal başlı %80 yazıyor bu sorun olmaz mı?canım eşinde bir sorun görünmüyo.bildiğim kadarıyla yok. ama tabi ben doktor değilim sadece yanında stajyerlik yaptım daha deneyimli arkadaşlar varsa bi baksın onlarda ama bişe görünmüyo herşey yolunda
Bir de umutsuzlugumun sebebi su. Ben evlendigimde ki esimi 4 senedir taniyodum. Beraber olamadim onunla. Tam 2 ay kendimle mucadele verdim. Sonra doktora gittim. Bana birsey demedin ama vajinismus oldugunu saniyorsun ama soyleyeyim degilsin dedi. Arkadasim var ya doktor oyle deyince hersey rahatca oldu
Diyecegim o ki ben tek basima birsey beceremiyorum ancak doktor beni soyle durtecek, orama burama biseyler sokacak.
francesca bende 33 bizim yumurtaların kalitesi düştümü acaba bilmem aman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?