kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım 2 kişi var tanıdığım 40 yaşında hamilelik yaşayan...umudunu kaybetme

kızlar ben farklı bi marka test yaptım yok ya çizgi mizgi şimdi doktora gittim tansiyon hapını değiştirttim bu ay yoksa bebek sanmıyorum artık zaten olduğunuda öbür aya bakalım çalışmalara başlıcaz gerçi kızımda adetim 5 gün geçtikten sonra net bi çizgi gördüm belki buda öle olur kızlar hemen ümitsizlik yapmayın benim günüm geçsinde öle gidiyim kana bide mal gibi giderim adet olurum ne komik olur

benm gibi ahahahaha tabiki bekle

canım 2 kişi var tanıdığım 40 yaşında hamilelik yaşayan...umudunu kaybetme

Bir de umutsuzlugumun sebebi su. Ben evlendigimde ki esimi 4 senedir taniyodum. Beraber olamadim onunla. Tam 2 ay kendimle mucadele verdim. Sonra doktora gittim. Bana birsey demedin ama vajinismus oldugunu saniyorsun ama soyleyeyim degilsin dedi. Arkadasim var ya doktor oyle deyince hersey rahatca oldu

Diyecegim o ki ben tek basima birsey beceremiyorum ancak doktor beni soyle durtecek, orama burama biseyler sokacak.

çok yemek yiyorum
miden yanıyo hamile olabilirmiyim
bata 12 gün var ahahahahahah

cevabın için çok saol..dr da öle dedi ama benim kafama takılan morfolojide anormal başlı %80 yazıyor bu sorun olmaz mı?

canım yukardada yazmıştım bende 1 yıl uğraştım vajiyle...çok kötü bişey.bende de o his var kendine güvensizlik. ben hiç bişey yapamam diyorum bilinçaltımdan sonra mantığım devrey giriyor zaten sen yapmyorsun veren Allah diyor

francesca bende 33 bizim yumurtaların kalitesi düştümü acaba bilmem aman ya

Canim olabilir. Cunku en sona kalitesiz yumurtalar kaliyormus. Doktor bana gosterdi 2 tane yumurta varmis. Tek yumurtayla oluyo bebek ama onun kalitesini yaptiracagim hormon testinde gorecek.

O da zaten umitsiz konusmadi. Yumurtalarinin kalitesine bakicaz, guclendirmemiz gerekebilir dedi. 3 ay tedavi olucam hormon testi sonucuna gore. Olmazsa asilama, olmazsa tup bebek dedi ki esim de ben de tup bebek asamasina gelirsek birakicaz, istemiyoruz.

bu gacılarr delirdi birinin yaşı 39 diğerinin 33 tribe bağladılar yumurtaların kalitelerini düşürdüler yaa
iyi düşünün iyi olsunnn
iyi dilekleri çağırın
bak meditasyona bağldınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…