kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım benimde öyle çıktı yaaa.sabahtan beri araştırıyorum.kafam çok karışık. ama senin gününde geçmiş olabilir yani. benim bugünler adet günüm yani geçmeden yaptım

Kizlar valla bu saat oldu yatagimi dahi toplamadim. Kuslarima mama yapilacak, yem verilecek, kendi yemegim yapilacak. Ben de serdim iyice bugun.

Bu arada karin agrim yine basladi.

Ben sonra gelicem tekrar. Opuyorum hepinizi.

Ya bizim daha bir sene oldu aslinda. Yapi olarak gercekten pozitifimdir ama su konuda beynime laf geciremiyorum inan.

Kocam o kadar iyi biri ki ona uzuluyorum valla bak.

haklıın kim olsa olumsuz düşünceler gelir.ama ben çok gördüm olmayıp olmayıp olan.kocan içinde bu hayırlı demekki canım. kaderci olmak en iyisi elden birşey gelmez ki... eşin seninle mutluysa beklerse belki daha çok kıymet bilecek değilmi...hiç üzme kendini.hepimiz birbirimize dua edelim

Yok gibi olsaydi bayrak diregi gibi tek cizgi olurdu emin ol.

Kan testi yaptirsana bence sen de bos degilsin.

Allahım inşallah boş değilimdir yarın sabah yapmak için 2 tane daha test aldım cuma sabahı kan testi için gideceğim ama sonuç pztsi bakalım ozamana kadar adet olmazsam .
Aslında bugun kan testi için gittim tıp merkezi kapanmış bende sağlık ocağına gideceğim cuma sabahı

canım benimde öyle çıktı yaaa.sabahtan beri araştırıyorum.kafam çok karışık. ama senin gününde geçmiş olabilir yani. benim bugünler adet günüm yani geçmeden yaptım

Canım işte benim demek istediğimde bu senin günün gelemeden silik çıkmış benim günüm geçti daha koyu olması gerekmezzmiydi??? ama gerçekten çooook silik bi çizgi var foto çektim koyayım die gözükmüyor fotoda

kızlar benimde bat ıma 4 gün var çok merak ediyorum acaba oldumu bişeyler diye test alıp çoktan yapacam ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum adetimi beklemekten başka çare yok.Bir şey soracam sizlere yumurtlama günüm 21 ile 27 nisan arasıydı o zamanlar çalışmalara devam ettik 1 hafta sonra kan değerlerime bakılacaktı normalde biraz kansızlık var bende hemşire arkadaşım oluyo, gelmişken beta hcg de bakalım dedi ama bişey çıkmadı adet olmadanda kesin hamile değilim diyemiyorum böyle bişey yaşayan arkadaşlar varmı yada erekn baktırmış olabilirmiyim?Başka bi topikte ertesigünü bile çıkan varmış diye okumuştum..

Yok arkadaşım ne ertesi günü şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda 14 gün sonra idrarda çıkar tabi buda en erken . O ertesi gün çıkanlar başka bir zamanki ilişkiden kalmışlardır haberleri yok

canım günden güne koyulaşıyor yazıyordu bir yerde. belki senin testler sonrakiler koyu çıkar. benim durumumda da adet hormonları etkileyip o şekilde silik çıkabiliyormuş. ha adet oldum olucam modundayım. sen dede öyle olmuşmuydu

Son düzenleme:

Ben öğretmenim ,her tenefüs wc ye koşuyorum oldum galiba diye ama yok ıslaklık oluyor sadece bu ay göğüslerimde şişmedi ama belli olmuyor işte ve bu belirtiler gerçekten kişiden kişiye değişiyor fazla ümitlenip ümitlenip hüsrana ugramaktan çok korkuyorum

Allahm ya ye elma ye armut bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…