- Konu Sahibi zeynepilke
-
Herkese merhabalar
Bu sabah test yaptım bende ama şöyle ilginç ne olduğu belli olmayan bi sonuç çıktı ikinci çizgi çok çok çok silik çıktı 10 dk sora biz 1,5 yıldır istiyoruz artık çok bunaldım ya sinirden oturup ağlıyacam şimdi benim hesaplamama göre 6 mayıs adet tarihim 3 gün geçti nie yok gibi çizgi çıktı anlamadım varsa bişey çıkardı heralde
Ya bizim daha bir sene oldu aslinda. Yapi olarak gercekten pozitifimdir ama su konuda beynime laf geciremiyorum inan.
Kocam o kadar iyi biri ki ona uzuluyorum valla bak.
Yok gibi olsaydi bayrak diregi gibi tek cizgi olurdu emin ol.
Kan testi yaptirsana bence sen de bos degilsin.
canım benimde öyle çıktı yaaa.sabahtan beri araştırıyorum.kafam çok karışık. ama senin gününde geçmiş olabilir yani. benim bugünler adet günüm yani geçmeden yaptım
negatif....yak bir sigara....
Canım işte benim demek istediğimde bu senin günün gelemeden silik çıkmış benim günüm geçti daha koyu olması gerekmezzmiydi??? ama gerçekten çooook silik bi çizgi var foto çektim koyayım die gözükmüyor fotoda
Yok arkadaşım ne ertesi günü şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda 14 gün sonra idrarda çıkar tabi buda en erken . O ertesi gün çıkanlar başka bir zamanki ilişkiden kalmışlardır haberleri yok
canım günden güne koyulaşıyor yazıyordu bir yerde. belki senin testler sonrakiler koyu çıkar. benim durumumda da adet hormonları etkileyip o şekilde silik çıkabiliyormuş. ha adet oldum olucam modundayım. sen dede öyle olmuşmuydu
negatif....yak bir sigara....
madem 1.2 çıktı neden ben hala adet olmadım...allah allaaahh....
madem 1.2 çıktı neden ben hala adet olmadım...allah allaaahh....
la kafa göz dalcam şimdi sana...onun çocuğu olmasa o teklif edermi ya...yok babalıktan mahrum edemezmişim..valla kızıyorum heee...Allah ona verse bu derdi o dicekmi onu annelikten mahrum edemem...oturcaz popitonun üzerine elma yiycez..armut yiycez...
bu arada ben yaptırdım testi de ne zaman çıkar diye sormayı unuttum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?