kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet canım fazla heveslenmemek lazım galiba:44: şöyle bi baktım silik çıkanların geneli hamile ama bazılarınıda kandırmış test

Saglik ocagini aradim. Sabah 9.30 10.00 saatlerinde test yapiliyormu ama kadin bana 5 gun bekleyin bence dedi. Gicik oldum. Esim de illaki yaptiralim diyor. Vallahi isin icinden cikamadim.

canm hele bi adetn gelsin mevsm koşullarından gecikmeler olabilir1 2 gün 4. günün sonunda test yapman en doğrusu

İnşallah olmuştur canım şanslılardansan olur valla...
zaten bi kerede yapsan 10 kere de anına denk gelirse olur daa
bi biz tuturamadık şu anıııı

kızlar kadınlık ne zormuş. hamilesin deseler bile dert bitmiyor. boş gebelik mi,kimyasal mı,dış gebelik mi.sonra her an düştü düşecek çok zor ya

he valla neler varmış yaaa

10 dk cıktıysa ümitlen canım : ))) var heraldee
hamileyim diye gezin ortalaarda oohhhh yandan yandan

madem 1.2 çıktı neden ben hala adet olmadım...allah allaaahh....

he benimde 1.27 cıkmıştı canım
o gece sabaha karşı kırmızılanmıştım 5 gün gecmiştiii
kısmet işte....

francesca snde yaş kaç ve kaç aydır deniosunuz ve ne kadardır evlisin :)

Canim bende yas faktoru de var. 39 yasindayim ama gorenler en fazla 25 diyorlar inanmiyorlar. Bizde genc gosterme genetik. Ben de diyorum ki disim boyleyse icim de boyledir

1 senelik evliyim. Esim benden 4 yas kucuk. Evlendigimizden beri korunmuyoruz.

Slm kızlar bende hamile oldugumu hissediyorum ama kaptırmıyorum kendimi bu sefer :)
Karnım da buyuk bir Şişlik ve kabizlik sorunum var aşırı turşu yiyorum bir kavanozu bitirdim :) ama test yapmayacağım.
5 gün var bakalım ne olacak :)

canım bekle hele bii daha emin olursun

Canim bekle diyorsun da soyle de bir durum var.

Annemler yan apartmanimizda oturuyor ve pazar gunu yazliga gidecekler. Eger bebek varsa annem gitmeyecek. Pazar gunune kadar netlessin ki bosuna gitmeyeyim diyor garibim. Esim desen panik atak. İllaki netlesmesi lazim.

Ama benim cidden hic umudum kalmadi ya.

:) daha gençsin ya 39 nedirki benm annem küçük kardeşime o yaşda hamile kaldı. tabiki içinde öledir

o zman yarın test yaptrman lazım canım İNŞALLAHHHHHH hamilesindir...

hoşgeldin aramıza :) turşu dedin canım çekdi nolcak şimdi:S
hamilede değilim üstelik

he valla neler varmış yaaa

sorma canım neler neler... bunun öncesindede vajinismusla savaştım yaklaşık 1 yıl.insan yoruluyor ya

pisikolojik hamile
daha bata 5 kala ne turşusu öyle canım oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…