- Konu Sahibi zeynepilke
-
Ah canim yaa. İsime ara verip bir bakayim dedim.
Valla hayirlisi olsun diyecegiz yine. Elimizden birsey gelmiyor.
Peki o belirtiler neymis ya?
Ben öğretmenim ,her tenefüs wc ye koşuyorum oldum galiba diye ama yok ıslaklık oluyor sadece bu ay göğüslerimde şişmedi ama belli olmuyor işte ve bu belirtiler gerçekten kişiden kişiye değişiyor fazla ümitlenip ümitlenip hüsrana ugramaktan çok korkuyorum
vücut bizle dalga geçio o belirtiler de oişde
angel üzülme haziran geelio
artık denemeler bu aya sarktı
kızlar benimde bat ıma 4 gün var çok merak ediyorum acaba oldumu bişeyler diye test alıp çoktan yapacam ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum adetimi beklemekten başka çare yok.Bir şey soracam sizlere yumurtlama günüm 21 ile 27 nisan arasıydı o zamanlar çalışmalara devam ettik 1 hafta sonra kan değerlerime bakılacaktı normalde biraz kansızlık var bende hemşire arkadaşım oluyo, gelmişken beta hcg de bakalım dedi ama bişey çıkmadı adet olmadanda kesin hamile değilim diyemiyorum böyle bişey yaşayan arkadaşlar varmı yada erekn baktırmış olabilirmiyim?Başka bi topikte ertesigünü bile çıkan varmış diye okumuştum..
Bence benimki de psikolojik. Bu demektir ki doktor beni durtecek.
Tabiii kii inanırım.. Benim eşim kaptan çok bir arada kalamadığımızdan öyle makara yaptık yani.. Eşim seferde şu anda yani sadece elmayla olcak iş değil demek istedim..okudunmu bilmiyorum da yumurtlama günüme 2-3 kala iki günlüğüne eve geldi bende bir umut belki hamileyim diye hissediyorum bekliyorum günlerim gelsinde geçsin hemen test yapçam zaten..
Rabbim herkesi hasretine kavuştursun herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaah.
kızlar kadınlık ne zormuş. hamilesin deseler bile dert bitmiyor. boş gebelik mi,kimyasal mı,dış gebelik mi.sonra her an düştü düşecek çok zor ya
10 dk cıktıysa ümitlen canım : ))) var heraldeeHerkese merhabalar
Bu sabah test yaptım bende ama şöyle ilginç ne olduğu belli olmayan bi sonuç çıktı ikinci çizgi çok çok çok silik çıktı 10 dk sora biz 1,5 yıldır istiyoruz artık çok bunaldım ya sinirden oturup ağlıyacam şimdi benim hesaplamama göre 6 mayıs adet tarihim 3 gün geçti nie yok gibi çizgi çıktı anlamadım varsa bişey çıkardı heralde
madem 1.2 çıktı neden ben hala adet olmadım...allah allaaahh....
canım bekle hele biiSaglik ocagini aradim. Sabah 9.30 10.00 saatlerinde test yapiliyormu ama kadin bana 5 gun bekleyin bence dedi. Gicik oldum. Esim de illaki yaptiralim diyor. Vallahi isin icinden cikamadim.
francesca snde yaş kaç ve kaç aydır deniosunuz ve ne kadardır evlisin :)
kızlar 5 e kadar negatif oluyormş...benimkide negatif...ne biliyim bir an heyecan patlaması yaşadım...sonra fısssss....
Off ya
Daha once gecikme yasadin mi peki? Eger yasamadiysan bu kesin mevsim faktoru.
canım bekle hele biidaha emin olursun
Canim bende yas faktoru de var. 39 yasindayim ama gorenler en fazla 25 diyorlar inanmiyorlar. Bizde genc gosterme genetik. Ben de diyorum ki disim boyleyse icim de boyledir
1 senelik evliyim. Esim benden 4 yas kucuk. Evlendigimizden beri korunmuyoruz.
yaşamadım...ondan böyle heveslendim..sonra mortingen
evde sigara kaldımı yaw...asabiyetim bozuldu sanki...
o zman yarın test yaptrman lazım canım İNŞALLAHHHHHH hamilesindir...Canim bekle diyorsun da soyle de bir durum var.
Annemler yan apartmanimizda oturuyor ve pazar gunu yazliga gidecekler. Eger bebek varsa annem gitmeyecek. Pazar gunune kadar netlessin ki bosuna gitmeyeyim diyor garibim. Esim desen panik atak. İllaki netlesmesi lazim.
Ama benim cidden hic umudum kalmadi ya.
hoşgeldin aramıza :) turşu dedin canım çekdi nolcak şimdi:SSlm kızlar bende hamile oldugumu hissediyorum ama kaptırmıyorum kendimi bu sefer :)
Karnım da buyuk bir Şişlik ve kabizlik sorunum var aşırı turşu yiyorum bir kavanozu bitirdim :) ama test yapmayacağım.
5 gün var bakalım ne olacak :)
Slm kızlar bende hamile oldugumu hissediyorum ama kaptırmıyorum kendimi bu sefer :)
Karnım da buyuk bir Şişlik ve kabizlik sorunum var aşırı turşu yiyorum bir kavanozu bitirdim :) ama test yapmayacağım.
5 gün var bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?