- Konu Sahibi zeynepilke
-
çok yemek yiyorum
miden yanıyo hamile olabilirmiyim
bata 12 gün var ahahahahahah
bu gacılarr delirdibirinin yaşı 39 diğerinin 33 tribe bağladılar yumurtaların kalitelerini düşürdüler yaa
iyi düşünün iyi olsunnn
iyi dilekleri çağırın
bak meditasyona bağldınız beni
Canim olabilir. Cunku en sona kalitesiz yumurtalar kaliyormus. Doktor bana gosterdi 2 tane yumurta varmis. Tek yumurtayla oluyo bebek ama onun kalitesini yaptiracagim hormon testinde gorecek.
O da zaten umitsiz konusmadi. Yumurtalarinin kalitesine bakicaz, guclendirmemiz gerekebilir dedi. 3 ay tedavi olucam hormon testi sonucuna gore. Olmazsa asilama, olmazsa tup bebek dedi ki esim de ben de tup bebek asamasina gelirsek birakicaz, istemiyoruz.
bu gacılarr delirdibirinin yaşı 39 diğerinin 33 tribe bağladılar yumurtaların kalitelerini düşürdüler yaa
iyi düşünün iyi olsunnn
iyi dilekleri çağırın
bak meditasyona bağldınız beni
cevabın için çok saol..dr da öle dedi ama benim kafama takılan morfolojide anormal başlı %80 yazıyor bu sorun olmaz mı?
senin bat geçtimi test yapmadınmı canım sen
napalım tatlım sizin gibi genç değiliz hergeçen sene yumurtların kalitesi düşüyo
yaşla alakası olmadığını söylemem gerekmiyo heralde biliyosunuz :)
Ya insallah :)
Ben bir de sigarayi cok seven biriyim ki yumurta kalitesini bozuyor bununda biliyorum yani
Ya insallah :)
Ben bir de sigarayi cok seven biriyim ki yumurta kalitesini bozuyor bununda biliyorum yani
yok be ben 95 tn beri içiorum ve evlendiğim gibi hamile kaldım alakası yok bence sigarayla 30 yaşında anne oldum yani
kızma ama sende içme şu illeti ama
25 yaşımdayım 4 yıllık evliyim...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
kızma ama sende içme şu illeti ama
Canim olabilir. Cunku en sona kalitesiz yumurtalar kaliyormus. Doktor bana gosterdi 2 tane yumurta varmis. Tek yumurtayla oluyo bebek ama onun kalitesini yaptiracagim hormon testinde gorecek.
O da zaten umitsiz konusmadi. Yumurtalarinin kalitesine bakicaz, guclendirmemiz gerekebilir dedi. 3 ay tedavi olucam hormon testi sonucuna gore. Olmazsa asilama, olmazsa tup bebek dedi ki esim de ben de tup bebek asamasina gelirsek birakicaz, istemiyoruz.
Canim ya o test konusunda cok kararsizdim. Soyle ki benim gectigimiz 3 gun icinde olmam lazimdi. En son dune kadar olmam lazimdi ancak gecikince nooluyo dedim. Bir de normalde olamayn kasikta batmalar ve gerginlik oluyo. Normalde olmayan cok hafif bir akinti geliyor. Midem de bulaniyor ki bu da erken aslinda bence.
Ancak umudumu kaybettim cunku bak kizcagizda ayni belirtiler vardi gitti yaptirdi negatif. Sanirim mevsimsel bir gecikme yasiyoruz.
Ben yine de bugun de olmazsam yarin sabah gidip yaptiricam zira bana iskence gibi geliyor oylece durmak.
tüp bebeğe neden karşısın cnm?
ben stresten başladım...gelde içme şimdi...of anam off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?