kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ya insallah :)

Ben bir de sigarayi cok seven biriyim ki yumurta kalitesini bozuyor bununda biliyorum yani

senin bat geçtimi test yapmadınmı canım sen

kızlar bu ay adetim 1,5 gün sürdü ve kesiliverdi hemde birden...Sizce bu üstüne görme olabilir mi??Not:Adetim lekelenme gibi değil normaldi..Bu arada niye doktora sormuyorsun derseniz..Bi umut takılıyorum öyle işte

cevabın için çok saol..dr da öle dedi ama benim kafama takılan morfolojide anormal başlı %80 yazıyor bu sorun olmaz mı?

canım o herkesde değişik oranlar verir sennde takıldığın şeye bak :) zaten sorun olsa burada belirtilir zaten doktorda öle demiş.
takılma böle şeylere

senin bat geçtimi test yapmadınmı canım sen

Canim ya o test konusunda cok kararsizdim. Soyle ki benim gectigimiz 3 gun icinde olmam lazimdi. En son dune kadar olmam lazimdi ancak gecikince nooluyo dedim. Bir de normalde olamayn kasikta batmalar ve gerginlik oluyo. Normalde olmayan cok hafif bir akinti geliyor. Midem de bulaniyor ki bu da erken aslinda bence.

Ancak umudumu kaybettim cunku bak kizcagizda ayni belirtiler vardi gitti yaptirdi negatif. Sanirim mevsimsel bir gecikme yasiyoruz.

Ben yine de bugun de olmazsam yarin sabah gidip yaptiricam zira bana iskence gibi geliyor oylece durmak.

tüp bebeğe neden karşısın cnm?

valla normalde gecikmiosa bence git kan testi yaptırhiç oyalanma derim yada al bi idrar yap ben korunduğum halde 7 tane test yaptım anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…