kendini bu ay hamile sananlar buraya

basınız sagolsunn,,,Allah sızlere hayırlı uzun omurler versın aılenle ve tez vakıtte annene anneanne olmayı sanada anne olmayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhh

kızlar tam bilemiyorum pko hastalığını ama adet düzensizliği sanırım...ya da adet düzensizliği olan arkadaşlara söylüyorum,benim adetlerim de çok düzenli değil hatta ben haziran temmz gibi hamilelik istiyodum,annem kızım korunma seninki düzensiz biraz zaman alır dedi...hatta arkadaşımın o kadar düzenlidirki saati şaşmaz diyebilirim ama o benden daha zor hamile kaldı ben korunmayı bıraktığım ay kaldım.annem sen tedaviyle kalırsın diyodu...çok dua edin,umudunuzu yitirmeyin..zamanını bekliyodur bebişleriniz:)

bende tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum ama Allah tan başka yardım edecek yok...

sumisali sen daha uyumadınmııı??yada bebe çalışmaları yokmuuuuuuuuu

az önce kendimi kandırarak gebelik testi yaptım ve kocaman tek çizgi yüzüme yüzüme çarptı,bat 3 haziran yapışmış sanki mayıs bi geçmedi gitti üff

az önce kendimi kandırarak gebelik testi yaptım ve kocaman tek çizgi yüzüme yüzüme çarptı,bat 3 haziran yapışmış sanki mayıs bi geçmedi gitti üff

Günaydınnnn,oldukça heyecanlıyımm:)))
Çok şükür ki,bu senede mübarek aylara kavuştuk yine...3 aylar başladı,perşembe günü ise Regaip kandili...
Bu yılda kavuştuk şükürler olsun Rabbime..!
Yaradan Rabbim (c.c.) cümle Ümmet-i Muhammed'e huzurla ve bağışlanmış olarak tamamlamayı nasip etsin inşaallah...
İçim kıpırr kıpırrr,bu huzur başka huzur......Bin Şükür!

Günaydın herkese. 3ayların başlangıcı hepimiz için güzel şeylere vesile olur inşallah. dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olurmu?
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede inşallah

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

Doktor bu kistten dolayı adetinin gecikebileceği hakkında bişi söylemedimi peki? İdrar testinde pozitif çıktıysa kan tahlili yaptır, en sağlıklısı kan testi canım

Kahvaltı deme bana ya. Boğazım ağrıyor halim yok, Şuanda evde mükellef bir kahvaltı sofrasında olabilmeyi ne çok isterdim. :2:

napıyım anacım kimse günaydın demeyince öle sandım valla benimde son günüm yarın ne mide bulantısı ne iştahsızlık ne bişi sinir oluyorum midem bulansın başım dönsün deli gibi istiyorum

napıyım anacım kimse günaydın demeyince öle sandım valla benimde son günüm yarın ne mide bulantısı ne iştahsızlık ne bişi sinir oluyorum midem bulansın başım dönsün deli gibi istiyorum

Mide bulantısı okadar erken başlamıyormuşki canım. 6.haftadan sonra başlarmış. Benim bile daha mide bulantım olmuyor. Sadece çok aç kalırsam biraz bulanıyor. Ama iştahım çok açık onu farkettim. Sabah bişiler yediğim halde şuan hiçbişi yememiş gibi açım. Önüme sofra kursalar anca doyarım. haftasonundan beri rüyalarımda hep bişiler yiyorum çok ilginçtir. ve dahada ilginci yediğim şeylerin tadını gerçekten alıyorum. Çok güzel bişi ya, rüyamda gördüm canım istedi olmuyor yani, zaten sanki gerçekten yiyorum yani

Birde benim yazdıklarımı okuduysan doktora gitmeden öncekileri. Bendede hiç belirti yoktu. Hatta ben kan testinde çıktığı halde kendi kendime psikolojik oldu galiba değerleri yükselttim bi şekilde ama hiçbir belirti yok. Yok yok ben hamile değilim diyordum Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah seninde güzel haberlerini alırız

ben herşeye razıyım miyopi ya böle deli gibi sancım olsun mide bulantısından öliyim ama yeterki hamile kalıyım yarın son günüm ama sanki kırmızılar sıkıştırmaya başladılar beni sevincimin bitmesine azmı kaldı ne allah inşallah dularımızı kabul eder kalamayanların sende hayırlısıyla dünyaya getirirsin inşallah belkide benim sancılar bebiş sancısıdır amaan ne bilim çok üzülüyorum valla böle deli gibi kendi kendimi avutuyorum diye (

ya bende belirti var ama sadece adet belirtisi heray olan şeyler onun dışında başka bişi yok yok anam ben kocama bi evlat anamada bi torun veremicem galiba napıyım elma diil gidip manvdanb alıyım olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…