- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.041
Yok canim iki tane kist sadece,evet deniyecegim bu sefer dedigim gibi tam 15 gün!
bende moral vermeye calisiyorum arkadaslara elimden geldigince,sonucta ayni duygulardayiz nerdeyse,evet canim Allahin büyüklügünden süphe etmek bile korkutuyor beni.
sabir etmeliyiz iste!!!
ben cocuk olmuyor diye üzülüyorum ya anacigim ne yapsin 32 yasinda hayata veda eden abimin acisiyla?
hemde ilk göz agri mürvetini göremeden
Günaydınnnn,oldukça heyecanlıyımm:)))
Çok şükür ki,bu senede mübarek aylara kavuştuk yine...3 aylar başladı,perşembe günü ise Regaip kandili...
Bu yılda kavuştuk şükürler olsun Rabbime..!
Yaradan Rabbim (c.c.) cümle Ümmet-i Muhammed'e huzurla ve bağışlanmış olarak tamamlamayı nasip etsin inşaallah...
İçim kıpırr kıpırrr,bu huzur başka huzur......Bin Şükür!
Günaydın herkese. 3ayların başlangıcı hepimiz için güzel şeylere vesile olur inşallah. dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olurmu?
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede inşallah
kimse yokmuuu kahvaltıdamı milleet heey
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????
Kahvaltı deme bana ya. Boğazım ağrıyor halim yok, Şuanda evde mükellef bir kahvaltı sofrasında olabilmeyi ne çok isterdim. :2:
napıyım anacım kimse günaydın demeyince öle sandım valla benimde son günüm yarın ne mide bulantısı ne iştahsızlık ne bişi sinir oluyorum midem bulansın başım dönsün deli gibi istiyorum
napıyım anacım kimse günaydın demeyince öle sandım valla benimde son günüm yarın ne mide bulantısı ne iştahsızlık ne bişi sinir oluyorum midem bulansın başım dönsün deli gibi istiyorum
Mide bulantısı okadar erken başlamıyormuşki canım. 6.haftadan sonra başlarmış. Benim bile daha mide bulantım olmuyor. Sadece çok aç kalırsam biraz bulanıyor. Ama iştahım çok açık onu farkettim. Sabah bişiler yediğim halde şuan hiçbişi yememiş gibi açım. Önüme sofra kursalar anca doyarım. haftasonundan beri rüyalarımda hep bişiler yiyorum çok ilginçtir. ve dahada ilginci yediğim şeylerin tadını gerçekten alıyorum. Çok güzel bişi ya, rüyamda gördüm canım istedi olmuyor yani, zaten sanki gerçekten yiyorum yani
Birde benim yazdıklarımı okuduysan doktora gitmeden öncekileri. Bendede hiç belirti yoktu. Hatta ben kan testinde çıktığı halde kendi kendime psikolojik oldu galiba değerleri yükselttim bi şekilde ama hiçbir belirti yok. Yok yok ben hamile değilim diyordumAllah hakkınızda hayırlısını versin inşallah seninde güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?