kendini bu ay hamile sananlar buraya

amin bacım inşaallah.herseyın Rabbim hayırlısını nasıp etsın.

Canim sanmam

iki kücük kistim var

son iki adetim coook az olmustu

ve gecen seferde adetten önce böyle oldu 2-3 gün.

bakalim hayirlisi olsun ama beklemek zor

1 yil oldu ve elde var sifir

Ama Allah hayirlisini versin yinede,herseyden önemlisi bu.

canım uzulme senın ıcın en hayırlı zaman geldıgınde olur.sadece sabret

Kistler gebelige engel degil ki.. Engel olmadigini cok kisiden duydum ve de cok kisi kistleri oldugu halde hamile kaldilar..
Moralini bozma 1 sene cok uzun bir sure degilki.. Sogan kürü kistlere iyi geliyor denedinmi hic?

Ben bugün her ay olduğu gibi kırmızı kartı yedim arkadaşlar
Saolsun hiç bekletmzler kendileri hatta heveslenmeyim die hep erken gelirler
Nolurdu bnmde bi ay gelmese göğüslerim acısa midem bulansa başım dönse çift çizgim çıksa noooooooluuuuuurduuuuuuuuu

Kistler gebelige engel degil ki.. Engel olmadigini cok kisiden duydum ve de cok kisi kistleri oldugu halde hamile kaldilar..
Moralini bozma 1 sene cok uzun bir sure degilki.. Sogan kürü kistlere iyi geliyor denedinmi hic?

Canim 2 ay önce 4-5 gün yapip biraktim ama bu sefer kararliyim yapacagim Allahin izniyle tam.

Ayyy canim artik suan var ya duygularim öyle karisik ki aglayamiyorum kizamiyorum vs...

yani diyorum amaaaaaaaaaaaaaaan ne yapayim

arkadaslar ben cıkıyorum hepiniz Allah'a emanet olun hayırlı geceler.Allah'ım evlat ısteyen herkese hayırlısıysa versin dualarınız kabul olur inşaallah.. görüşmek üzere hoşçakalın

InsAllah o gunleride gorursun ve bu yazdiklarini okuyup gulumseyerek bebegi olmayanlara dua edersin.

Canim 2 ay önce 4-5 gün yapip biraktim ama bu sefer kararliyim yapacagim Allahin izniyle tam.

Dene bence faydasini gorenler cok. Sendeki polikistik over degil saniyorum. Over kistimi? Bende de pco var bende bazen umitsiz oluyorum adeti duzenli olanlarin bile olmuyor banami kaldi hamilelik diyorum ama morali bozuk olanlara moral vermek icin elimden geleni yapiyorum kendimde moral buluyorum sonra. Seytanin aklimiza girmesiyle kotu dusunuyoruz. Oysaki Allah koskoca dunyayi yaratmis tuz tanesinden kucuk bir yumurtayami can veremiycek.. Demekki var bi bildigi.
Allah bizi evlatsiz koymasin

arkadaslar ben cıkıyorum hepiniz Allah'a emanet olun hayırlı geceler.Allah'ım evlat ısteyen herkese hayırlısıysa versin dualarınız kabul olur inşaallah.. görüşmek üzere hoşçakalın

Yok canim iki tane kist sadece,evet deniyecegim bu sefer dedigim gibi tam 15 gün!

bende moral vermeye calisiyorum arkadaslara elimden geldigince,sonucta ayni duygulardayiz nerdeyse,evet canim Allahin büyüklügünden süphe etmek bile korkutuyor beni.

sabir etmeliyiz iste!!!

ben cocuk olmuyor diye üzülüyorum ya anacigim ne yapsin 32 yasinda hayata veda eden abimin acisiyla?

hemde ilk göz agri mürvetini göremeden

ALLah sabır versin..
Ya işte her imtihandan büyük imtihan var ..Oyüzden çok üzülmemeye çalışıorum bende ALLahın gücüne gider diye ne dertler var..
Bizim çocuğumuz olmuo die üzülüoz milletin çocuğu oluo hastanelerden çıkamiolar sağlıklı olmuo ya da oluyo ama hayırsız oluo böle olacağına hiç oLmasaydı diolar neLer neLer..
Raßßim beterLerinden korusun
..

Amin canim amin

aynen öyle haklisin

Allah yüregimizden sevgisini eksik etmesin!

dualarimizda hep hayirlisini isteyelim...

ben bakmayin üzülürüm acimi cekerim vs ama olumlu düsünürüm cokta!

cünkü vardir mutlaka bir sebebi vardir iyi yanida kötü yani oldugu kadar

Cok önemli herseyin hayirlisini istemek,bu evlat olsun is güc olsun ev olsun arkadas olsun ne olursa olsun

ÖLe tabi..Bnm 2 sene oldu kolay değil çok üzüLdüğüm zamanlarda oldu ama ağlamam sadece burdaki ikonlarda gerçekte hiç ağlamadım..
Bnm bilmediğim bi hayır vardır diorum hep..Kendi kendimin psikoloğu oLurum hep : )
Başka türlü geçmio zaman çünkü ne yapalım yani bişeyden imtihan olacaz illaki 4-4lük değil hiçbişey..
Bence çocukdan önce en zor şey eşden imtihan olması..
Bnm bi arkadaşım var iki tane dünya güzeli çocuğu bi kız bi erkek ama eşi onu aldatio şu anda boşanma aşamasındalar ve dioki keşke çocuklarım da olmasaydı da onu terk edip gidebilsem..Gözü hiç çocuklarını görmüo eşin olmadı mı daha kötü dio ..
Ben de öLe düşünüyorum ne kadar sıkıntımda olsa yanımda bni çok seven bi eşim var yattığımda başımı yaslayacağım bi insan var çok şükür..

Basiniz sagolsun canim. Zor bi durum gercekten. O yuzden hayirlisi olsun Allah evlat acisini gostermesin kimseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…