- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.021
sadece iki kişimii cıkkk
Lekelenmeler genelde hamilelige isaretmis adetten once. Umarim oyledir. INSALLAH hamilesinizdir..
Buradaki tum cocuk isteyen arkadaslarima sesleniyorum...
Ben de cocuk istiyorum 9 aydir fakat olmuyor. Allahim henuz ol demedigi icin olmuyor.
Rabbimiz herseyin en iyisini bilir "Kun fe Yekun".... Ol der ve Olur...
Zor geliyor banada oldugu gibi ama,bizim imtihanimiz simdilik bununla..
cocouk sahibi olanlarin imtihanida o bebekle basladi belkide. Muhtemelende oyledir bazi kardeslerimizin. Imtihanlari imanla sabirla gecelim Allahin izniyle.
Rabbim kucaklarimizi ciftet cifter yada 3 er 4 er cocuklarla doldursun Aminn
hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum
Lekelenmeler genelde hamilelige isaretmis adetten once. Umarim oyledir. INSALLAH hamilesinizdir..
Buradaki tum cocuk isteyen arkadaslarima sesleniyorum...
Ben de cocuk istiyorum 9 aydir fakat olmuyor. Allahim henuz ol demedigi icin olmuyor.
Rabbimiz herseyin en iyisini bilir "Kun fe Yekun".... Ol der ve Olur...
Zor geliyor banada oldugu gibi ama,bizim imtihanimiz simdilik bununla..
cocouk sahibi olanlarin imtihanida o bebekle basladi belkide. Muhtemelende oyledir bazi kardeslerimizin. Imtihanlari imanla sabirla gecelim Allahin izniyle.
Rabbim kucaklarimizi ciftet cifter yada 3 er 4 er cocuklarla doldursun Aminn
amin bacım inşaallah.herseyın Rabbim hayırlısını nasıp etsın.
Canim sanmam
iki kücük kistim var
son iki adetim coook az olmustu
ve gecen seferde adetten önce böyle oldu 2-3 gün.
bakalim hayirlisi olsun ama beklemek zor
1 yil oldu ve elde var sifir
Ama Allah hayirlisini versin yinede,herseyden önemlisi bu.
Canim sanmam
iki kücük kistim var
son iki adetim coook az olmustu
ve gecen seferde adetten önce böyle oldu 2-3 gün.
bakalim hayirlisi olsun ama beklemek zor
1 yil oldu ve elde var sifir
Ama Allah hayirlisini versin yinede,herseyden önemlisi bu.
Kistler gebelige engel degil ki.. Engel olmadigini cok kisiden duydum ve de cok kisi kistleri oldugu halde hamile kaldilar..
Moralini bozma 1 sene cok uzun bir sure degilki.. Sogan kürü kistlere iyi geliyor denedinmi hic?
Ben bugün her ay olduğu gibi kırmızı kartı yedim arkadaşlar
Saolsun hiç bekletmzler kendileri hatta heveslenmeyim die hep erken gelirler
Nolurdu bnmde bi ay gelmesegöğüslerim acısa midem bulansa başım dönse çift çizgim çıksa noooooooluuuuuurduuuuuuuuu
Ben bugün her ay olduğu gibi kırmızı kartı yedim arkadaşlar
Saolsun hiç bekletmzler kendileri hatta heveslenmeyim die hep erken gelirler
Nolurdu bnmde bi ay gelmesegöğüslerim acısa midem bulansa başım dönse çift çizgim çıksa noooooooluuuuuurduuuuuuuuu
Canim 2 ay önce 4-5 gün yapip biraktim ama bu sefer kararliyim yapacagim Allahin izniyle tam.
InsAllah o gunleride gorursun ve bu yazdiklarini okuyup gulumseyerek bebegi olmayanlara dua edersin.
Dene bence faydasini gorenler cok. Sendeki polikistik over degil saniyorum. Over kistimi? Bende de pco var bende bazen umitsiz oluyorum adeti duzenli olanlarin bile olmuyor banami kaldi hamilelik diyorum ama morali bozuk olanlara moral vermek icin elimden geleni yapiyorum kendimde moral buluyorum sonra. Seytanin aklimiza girmesiyle kotu dusunuyoruz. Oysaki Allah koskoca dunyayi yaratmis tuz tanesinden kucuk bir yumurtayami can veremiycek.. Demekki var bi bildigi.
Allah bizi evlatsiz koymasin
Yok canim iki tane kist sadece,evet deniyecegim bu sefer dedigim gibi tam 15 gün!
bende moral vermeye calisiyorum arkadaslara elimden geldigince,sonucta ayni duygulardayiz nerdeyse,evet canim Allahin büyüklügünden süphe etmek bile korkutuyor beni.
sabir etmeliyiz iste!!!
ben cocuk olmuyor diye üzülüyorum ya anacigim ne yapsin 32 yasinda hayata veda eden abimin acisiyla?
hemde ilk göz agri mürvetini göremeden
ALLah sabır versin..
Ya işte her imtihandan büyük imtihan var ..Oyüzden çok üzülmemeye çalışıorum bende ALLahın gücüne gider diye ne dertler var..
Bizim çocuğumuz olmuo die üzülüoz milletin çocuğu oluo hastanelerden çıkamiolar sağlıklı olmuo ya da oluyo ama hayırsız oluo böle olacağına hiç oLmasaydı diolar neLer neLer..
Raßßim beterLerinden korusun..
Amin canim amin
aynen öyle haklisin
Allah yüregimizden sevgisini eksik etmesin!
dualarimizda hep hayirlisini isteyelim...
ben bakmayin üzülürüm acimi cekerim vs ama olumlu düsünürüm cokta!
cünkü vardir mutlaka bir sebebi vardir iyi yanida kötü yani oldugu kadar
Cok önemli herseyin hayirlisini istemek,bu evlat olsun is güc olsun ev olsun arkadas olsun ne olursa olsun
Yok canim iki tane kist sadece,evet deniyecegim bu sefer dedigim gibi tam 15 gün!
bende moral vermeye calisiyorum arkadaslara elimden geldigince,sonucta ayni duygulardayiz nerdeyse,evet canim Allahin büyüklügünden süphe etmek bile korkutuyor beni.
sabir etmeliyiz iste!!!
ben cocuk olmuyor diye üzülüyorum ya anacigim ne yapsin 32 yasinda hayata veda eden abimin acisiyla?
hemde ilk göz agri mürvetini göremeden
sadece iki kişimii cıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?