kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya bende belirti var ama sadece adet belirtisi heray olan şeyler onun dışında başka bişi yok yok anam ben kocama bi evlat anamada bi torun veremicem galiba napıyım elma diil gidip manvdanb alıyım olmuyo işte

Öyle düşünme canım ya, pozitif ol, Rabbim hayırlısıyla sanada bir evlat nasip eder inşallah. Ben karıştırıyorumda kaç aydır deniyorsunuz?

hepinize günaydın arkadaşlarr.... yaaa ben bişey sorucam... 2 gündür çok sık tuvalete gidiyorum gece wc için kalkmayan ben dün gece 3 kere uyandım ama çok az miktarda hepsi yani birisi 5 damla ancadır ama kendimi acayip sıkışmış hissediyorum fakat miktarı çok az hamilelikte sık idrara çıkma böylemi oluyo yoksam ben sistitmi oluyoruuummm :'(((( nooolur birisi bana yardım etsinn....

Öyle düşünme canım ya, pozitif ol, Rabbim hayırlısıyla sanada bir evlat nasip eder inşallah. Ben karıştırıyorumda kaç aydır deniyorsunuz?

bide normalde ben 1 hafta önce falan adet olurum şimdi bu kadar gecikmesi acaba diyorum kendimi zorla hamile yapmaya çalıştım içinmi

günaydın inşallah bi hamile kaldığımı öğrenirsem sana cevap veririm az kaldı yarın son günümde bende ruhu hamile olanlardanım

günaydın inşallah bi hamile kaldığımı öğrenirsem sana cevap veririm az kaldı yarın son günümde bende ruhu hamile olanlardanım

ayyy inşallah yarın o müjdeli haberi alırsın o zaman cnm... yaa bende çoook istiyorum fakat olmuyo işte ( bende 15 ekimde evlendim hiç korunmadık fakat gelen giden yok.. 2 gündür wc olayı beni çıldırtacak 10 dk önce gittim ama halen wc ihtiyacım varmış gibiyim (( nettende araştırdım hem hamilelik belirtisi hem sistit... umarım hamileliktir.. o yoksa bile sistit olmayım yaaa çok zor oluyomuşş ((((

eylül ayında evlendim işte 8 ay biticek işte

Canım yani sonuçta 1yılı geçirmemişsiniz. Doktora gitmişsinizdir zaten bu süreçte. Bi sıkıntı varmı fizyolojik olarak? Yoksa Allahın bir bildiği var deyip çalışmalara devam ediceksin. Çok kafaya takmamaya çalış. Sonuçta kısmetten öte yol yok. Biraz evliliğinizin tadını çıkarın, çocuk olsun diye kafaya takıp hayatı kendinize zindan etmeyin. Gezin tozun, güzelliklerle geçirin zamanınızı. Hem böylece kafayı takmamış olursunuz, ve belki hiç beklemediğiniz bir anda bebiş gelivermiş.

sistit nedir bilmem hiçbişeyi bilmem ben öle piko hastalığı bişiler yazıyolar doktorada geçen ay gittim sonuçlarımı 25 inde alıcam işte bide hormon testi yapıcak tabi ne çıkıcak bilmiyorum allah hiçbir şey için doktor doktor gezdirmesin hem zor hem yıpranır insan inşallah hamilesindir benim öle çiş falan gelmiyo sık sık

valla benim kocam pek sevmiyo gezmeyi tozmayı aksine bende çok severim ama ona ayak uyduruyorum evdeyiz haftasonları genelde zaten çalışıyorum öle evde dinleniyoruz işte adam 40 yaşında ben 32 olsun artık miyopi ya doktora geçen ay gittim 2 gün sonra sonuçları alıcam bide hormon testi yapıcak bilmiyorum ne çıkıcak

valla benim kocam pek sevmiyo gezmeyi tozmayı aksine bende çok severim ama ona ayak uyduruyorum evdeyiz haftasonları genelde zaten çalışıyorum öle evde dinleniyoruz işte adam 40 yaşında ben 32 olsun artık miyopi ya doktora geçen ay gittim 2 gün sonra sonuçları alıcam bide hormon testi yapıcak bilmiyorum ne çıkıcak

bende gittim doktora ve pko olduğumu söyledi zaten adetlerim de düzensizdi vardı bişey.. kendi kendime gelin güvey oluyorum işte belki hamileyimdir diye ama tedavisiz biraz zor sanırım.. doktor ilaç tedavisine başladı ama ben başlamadım hihihihhiiii :) en 1 seneyi doldurayım diyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun cnm... ama bu çiş olayı beni mahvediyoo.. sistitte kabızlık gibi bişeymiş ablam olmuştu ordan biliyorum :)

Olsun tatlım, sizde evde çıkarın keyfini. Fizyolojik birşey yoksa en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah. Varsada tedavisi neyse olursunuz. Allahın izniyle çocuğunuz olacak. Bence çokda takma kafayı, oluruna bırak.

arkadaşlar sistis idrar yolu enfeksiyonudur. doktora gidince bir hap verir birde asit içine atılan bir toz halinde içecek.. sürekli insanın tuvaleti gelir olmasa bile var hissi yaratır. bu arada maydonoz suyu içip sabahları için temizlenir. kabızlıkla alakası yok yani..

kabızlıkla alakası yok ama tanımlamak için öyle söyledim idrarda aynı durum yaşanıyomuş belkide yanlış biliyorumdur.. bende yanma ve ağrı yok yanlız... neyse geçer inşallah yaaa...

gerçekten maydonuz suyu çok etkili enfeksiyona karşı çalıştığımız için kalabalık yerlerde wc ye giriyoz dolasıyla ve sistis olma ihtimalimiz yüksek maalesef kadınız ve dikkat edeceğiz yaa ne rahat erkekler demi ooohh vallaa hiç o şekilde sorunları yok şanslı olsam anamdan erkek doğardım

miyopi bişi sorucam sen hamile kaldığında adet gününü beklerken adet sancın varmıydı

miyopi bişi sorucam sen hamile kaldığında adet gününü beklerken adet sancın varmıydı

Benim normaldede pek adet sancım olmaz zaten. Sadece olacağım gün ara ara karnım ağrırdı. Evet yine aynı şekilde oldu.Zaten burdada diyorlar ya aynı belirtiler oluyor diye. Birde benim adetim başladığında ilk günler çok bişi gelmez bi kendini gösterir ben varım der, 3-4 gün öyle devam ederdi. Bundada günü geçti ama ağrılar olunca ben olacak sandım. 3gün sonrasında lekelenme oldu, hatta ben oldum dedim, eşimede öyle söyledim. Ama sonra baktım çok açık renk, böyle olmazdı dedim. Bi gün izledik, sonra idrar testi yaptım bi sabah bi akşam. silik çıktı ikisindede. Cteside kan tahlili yaptırdım pazartesi doktora gösterdim. Öyle çıktı yani. Bendede hiçbir belirti yoktu, sadece iştahım biraz açıldı onuda ben mevsim değişikliğine, günlerin uzamasına vermiştim ama hamilelikten sanırım. haftasonundan beri sık acıkıyorum ve bişiler yemezsem midem bulanıyor.

geliyor benimki sanırım ya sancılarım başladı.bu ay olmadı kısmet artık diğer aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…