- Konu Sahibi zeynepilke
-
anladm canım :)ya tatlım istiorum geri çekilmeyle korunuyoruz bu ay biraz şüphelerim var sonuçta güvenilir değil korunma yöntemim artı bu ay tansiyon hapımı değiştirip kalamam lazım oyüzden eski içtiğim hapla kalırsam iii değil çünkü zararı var bebişe bu gün değiştirttim hapımı ama işte o altıncı his varya bu ay hamile zannnediorum kendimi gerçi daha 1 2 gün var adetime işte öle
ahahah ya nerden biliyon belkimde gebeyim suanda 2 günlükiyice delirdindaha 12 gün var yaaa
Ya insallah :)
Ben bir de sigarayi cok seven biriyim ki yumurta kalitesini bozuyor bununda biliyorum yani
Senin yuzunden oldu. Benim senden sonra moralim bozuldu. Umudum yok oldu ya.
angel senin değerin kaç çıktı canım
canm hele bi adetn gelsin mevsm koşullarından gecikmeler olabilir1 2 gün 4. günün sonunda test yapman en doğrusu
yaptırdım 9. gecikme gününde 0.33 çıktı doktor bekle bakalım 15 günü bi geçsin hala adet olmazsan yine yapalım belki geç döllenmedir dedi.bugün evde kendim test yaptım bişey çıkmadı.
1.2 ...of puf..
valla tatlım geç döllenme olabilir sonuçta 0 çıkmamış kaç gün geçti adetn ümitsizliğe kapılma
Bir hafta beklemek mi
Arkadasim biz 2 gunde teste kosuyoruz ne kadar rahatsin maasallah ya
bende öyle düşünüyorum canım benim,1 tane oğlum var 5,5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz ilk denememizdi bu ay inşallah kapıvermiştir bi yerlerden,birde şu kendini bilmez kocakarılar var ya "çok ara vermişsin ikincisi kolay kolay olmaz" diyolar sinir oluyorum başta psikolojik olarak çöküyürum zaten
Eki Görüntüle 411016
İşte benim silik çizgi bunun gibi birşey benim tel den çekmeye çalıştım ama çıkmadı bunu netten buldum
şimdiii bak şöyle diyim geçen ay 2 sinde hastalandım...hep benim zamanında olur...yani taş çatlasa 4. de olmam gerekirdi...ama olmadım...hiç olmasa 0 küsür çıkardı dimi..ahan bak yine bir dalga vurdu beni
Eki Görüntüle 411016
İşte benim silik çizgi bunun gibi birşey benim tel den çekmeye çalıştım ama çıkmadı bunu netten buldum
ahahah ya nerden biliyon belkimde gebeyim suanda 2 günlük
derken şimdi regl hesaplayıcıya baktım
daha bu hafta hamile kalmam için riskli günlermiş
7- 12 si arası ahahaha
2 günlük gebeyim ben yaaa
hiç bi kötü alışkanlıgım yok
yumurtalar gıcır gıcır ama bebiş yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?