- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.541
Ve kızlar son bir paylaşım size ben 4-5 doktora gitmiştim kist için sonra bir doktor rahimimin ters olduğunu söyledi (eşim zaten hep ters aksisin bak oran bile ters diye dalga geçiyor)
neyse :))
biz ilişkiye girdiğimizde ayaklarımı ne kadar dikersem dikeyim bütün spermler hep yatağa dökülüyordu..
sonra doktora sordum genelde doktorlar söylemiyor rahim tersse moral bozulmasın kafaya takmayalım diye etkilemiyor nasılsa diyorlar..
ama benim spermler hep dökülüyordu..
sonra doktora gittim sordum bana kedi pozisyonu dedi..
ve gerçekten inanmıcaksınız zerre sperm dökülmüyor yani 1 saat durim hiç gelmiyor spermler..
ters rahimli olanlar denesin derim :)
yok tesekkurler :))) galıba ıcım su sogan suyunu,,,1-yumurtalık kistiydi 2 ayda 1 adet oluyordum onun yüzünden..
2-kist varsa 1 ay kullan bence..
3-doktorlar çocuk için doğum kontrolü 3 ay öncesinden bırakılmalı diyor.
başka ? :)
nede olsa mıllan vampırın tekı ,,,besler tabı en taze kanda bende ya kıskanıo :)))))hıh sendenmi korkucaz millanım besledi beni güzel umut verici sözleriyle
herkes bırgun dogru yolu bulacak zaten..gel dimehim şöyle kanadımın altına..gördugum en hamıle sensın,tamam mı
bekle bata az kaldı hazıran 10 :))))))))))))))))9aman kal hamılede bosalt şu topiği bı oksıjen alalım..
Ve kızlar son bir paylaşım size ben 4-5 doktora gitmiştim kist için sonra bir doktor rahimimin ters olduğunu söyledi (eşim zaten hep ters aksisin bak oran bile ters diye dalga geçiyor)
biz ilişkiye girdiğimizde ayaklarımı ne kadar dikersem dikeyim bütün spermler hep yatağa dökülüyordu..
sonra doktora sordum genelde doktorlar söylemiyor rahim tersse moral bozulmasın kafaya takmayalım diye etkilemiyor nasılsa diyorlar..
ve gerçekten inanmıcaksınız zerre sperm dökülmüyor yani 1 saat durim hiç gelmiyor spermler..
kedi pozisyonu derken
Canim benim ki dedi iki kücük kist mis yani öyle iki kist tir dedi
dedi devam deneyin cocugu
ve iki ay sonra tekrar cagirdi bakalim ne olacak
herkes bırgun dogru yolu bulacak zaten..gel dimehim şöyle kanadımın altına..gördugum en hamıle sensın,tamam mı
google sor canım ya gözümün önüne geldi halimzi utandım
Eslem nasilmis o
köpegı bılıyozda kedi pozisyonu nasıl oluyor kız? benımkıde mı ters acaba,yatarken yastık altımda ıcımde duruyorlar ama kalksam anında gıderler yanı dogal olarak..yutup yok etmıyor,sonucta rahmımız spermleri,akması dogal bıse degılmı kı..
ozaman seninki adetle atılan basit kistlerden ..hemen kür yap iyi gelicektir ; )
ama düzenli yapman önemli cnm..netten araştır ona göre yap..[/B]
google sor canım ya gözümün önüne geldi halimzi utandım
kızlar kediler nasıl durur?
yani dizleriniz ve dirskleriniz yatakta olup yüz üstü yani eğilceksiniz..
eşişnizde arkada olucak
öffffffff alemsiniz ya suratım pancar
güldürmeyinnn aaaaa
kızlar kediler nasıl durur?
yani dizleriniz ve dirskleriniz yatakta olup yüz üstü yani eğilceksiniz..
eşişnizde arkada olucak
öffffffff alemsiniz ya suratım pancar
güldürmeyinnn aaaaa
yok işte ben yastığı altıma koyduğumda dahi hep akıyordu..
yani eşim üstte ben altta olduğumda hep spermler dökülüyodu..
şimdi diz dirsek (kedi) pozisyonunda yaptığımızda birde yüzüstü yatıyorum sonra hiç dökülmüyor..
bu köpek stilinin basımızı yastıga gömup,popo kalkmıs halimi ne? dogrumu bulmusum,dız dırsek dıye aratınca bıcok sey cıktıda..kedılerde böyle mı yapıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?