kendini bu ay hamile sananlar buraya

1-yumurtalık kistiydi 2 ayda 1 adet oluyordum onun yüzünden..
2-kist varsa 1 ay kullan bence..
3-doktorlar çocuk için doğum kontrolü 3 ay öncesinden bırakılmalı diyor.

başka ? :)

bat 3 haziran benim ve ben zerre hisstemiyorum tutmadı bu ay bence..o değilde koşu bandı aaldım koşmak istiyorum acabalar yüzünden durdu kenarda

bende koltukları sılcektım..cocuguma bıse olur dıye sılememıstım,hazır adetlıyken aradan cıkarmalıyım onuda..ben cok rısklı hamılelik yasıyorum bılıyomusun,oyuzden dıkkat edıyorum kendümee..

Kızlar varya önceden 4,5 tu 1 ay sonra 6 oldu doktorlar bana doktorlar diyorum 4-5 doktora gittim laporoskopi dedi ğer patlarsa iç kanama geçiririsin dedi,okadar korkuyordum ki riski göze aldım 2 ay soğan suyu içtim yani 15 er günlük 2 ay ..inanamadı gittiğim doktorlar..

Bende demisitm basliyim olsun ne zaman olursa ama diyorlar etkisi yönünden coocuk istemi varsa adet bittikten 7 gün sonra baslaniyormus:26:

ama bende tam anlamiyom zati herkes baska yapiyo galiba

Kızlar ben de bebek için uğraşıyorum bu ay çok ümitliydim ama olmadı galiba. son adet tarihim 29 nisan normalde 26 mayıs adet tarihim ama bugün koyu bir akıntım geldi adet başlangıcına benziyor devamı gelmedi şimdilik ama bakalım hayırlısı. Bu arada benim rahimim doğuştan yukarıdaymış nasıl bir şeyse artık :)) eşimin de sperm hareketleri yavaş çıktı klomen kullanıyor son 4 klomeni kaldı bakalım hayırlısı :)

yaa ben ne diyorum kızlarr son şansım kendi çapımda diyorum :18:duymuyosunuz beni hıh küstüm
bacım walla bende son kavsakdayım,,hazıran ayında kaldım kaldım kalamazsam hıc ugrasmıcam temmuzda asılama yapcam zaten kıstım var beklemıcem daha ,,:)))

sakaaa kiz canim hic bisey cekmy rahat olun yahu bugu bat gunum daha gelmedi geri sayimdayim anlicaginiz ugursuz 23'u atlatirsam gerisi gelir diye dusunuyom :13:

yok ama mıllan varya bıde o dımeh denen sahıss ıkısı cok fesat ,,,ayyy bı gorsen bunları kafa kafaya verıp topıgın huzurunu bozak dıe ugrasıolar ,,,,anammmmm bunlara etegın degerse gıt atla kaldırımdan assagı ,,,,oyleee bıseyler yanıı artık gerısını sen dusun
hımmmm 23 atlatırsın o bısey degıl ama 24 var 25 var 26 var o yuzden ınsallah 9 ayy boyunca atlatırsın hep ınsallahhhhhhhhhhhh

sorma fesat bişeye benziyo zaten ısınamadım gitti senide yıllardır tanıyo gibiyim

dimehh dimeh dımeh yazdım senı ,,,,

Bende demisitm basliyim olsun ne zaman olursa ama diyorlar etkisi yönünden coocuk istemi varsa adet bittikten 7 gün sonra baslaniyormus:26:

ama bende tam anlamiyom zati herkes baska yapiyo galiba

İbrahim saraçoğlu soğan kürü yazın google amcamıza o söyler cnm : )

Bu arada seninkiler ne kistiydi cnm ?

aman kal hamılede bosalt şu topiği bı oksıjen alalım..

ben cıkıyorumm kızlarrr şimdilikk hoşcakalınnn şu cadı sıkıldıı delirmek üzereyimmmmmm bii huzur vermedii yaaaaaa parka götüreyimmm gelirimm bıkac saateee

Ve kızlar son bir paylaşım size ben 4-5 doktora gitmiştim kist için sonra bir doktor rahimimin ters olduğunu söyledi (eşim zaten hep ters aksisin bak oran bile ters diye dalga geçiyor)
neyse :))
biz ilişkiye girdiğimizde ayaklarımı ne kadar dikersem dikeyim bütün spermler hep yatağa dökülüyordu..
sonra doktora sordum genelde doktorlar söylemiyor rahim tersse moral bozulmasın kafaya takmayalım diye etkilemiyor nasılsa diyorlar..
ama benim spermler hep dökülüyordu..
sonra doktora gittim sordum bana kedi pozisyonu dedi..
ve gerçekten inanmıcaksınız zerre sperm dökülmüyor yani 1 saat durim hiç gelmiyor spermler..
ters rahimli olanlar denesin derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…