- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.521
sana ınat hamıle kalacam bu ay mıllan ahhaaa benı dedı dersın :)))))))))))))
bırıncı sorum ne kıstıydı cınsı neydı ???
ıkıncı sorum 2 dusuk yaptım zaten kı o zamanlar hıc oyle sogan patates bulgur suyu ıcmedım,, o zman ben yapmıyım mı?
ucuncu sorum dogum kontrol hapı da kullandım o zaman kalınlastımı benım duvar cocuklar ulasamıyomu rahıme ??
anammmmmmmmmmmmmmm koynumda yılan beslemısemmmmmmmmmmm
dımeh bıttın sen uzaya yollayacam senı ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bat 3 haziran benim ve ben zerre hisstemiyorum tutmadı bu ay bence..o değilde koşu bandı aaldım koşmak istiyorum acabalar yüzünden durdu kenarda
sakaaa kiz canim hic bisey cekmy rahat olun yahu bugu bat gunum daha gelmedi geri sayimdayim anlicaginiz ugursuz 23'u atlatirsam gerisi gelir diye dusunuyom:13:
yaa ben ne diyorum kızlarr son şansım kendi çapımda diyorum :18:duymuyosunuz beni hıh küstüm
hıh sendenmi korkucaz millanım besledi beni güzel umut verici sözleriyle
He bu soğan kürü 15 günden fazla yapılmio onu yazmayı unutmuşum bi hafta ara vermek gerekiyor..
Kürü ne zaman başlamştm unuttum cnm bayadır yapmiom ama adetliykende yapılıo onu biliorum ozaman başlamak daha mantıklı..
bende koltukları sılcektım..cocuguma bıse olur dıye sılememıstım,hazır adetlıyken aradan cıkarmalıyım onuda..ben cok rısklı hamılelik yasıyorum bılıyomusun,oyuzden dıkkat edıyorum kendümee..
bacım walla bende son kavsakdayım,,hazıran ayında kaldım kaldım kalamazsam hıc ugrasmıcam temmuzda asılama yapcam zaten kıstım var beklemıcem daha ,,:)))yaa ben ne diyorum kızlarr son şansım kendi çapımda diyorum :18:duymuyosunuz beni hıh küstüm
sakaaa kiz canim hic bisey cekmy rahat olun yahu bugu bat gunum daha gelmedi geri sayimdayim anlicaginiz ugursuz 23'u atlatirsam gerisi gelir diye dusunuyom:13:
sorma fesat bişeye benziyo zaten ısınamadım gitti senide yıllardır tanıyo gibiyim
Bende demisitm basliyim olsun ne zaman olursa ama diyorlar etkisi yönünden coocuk istemi varsa adet bittikten 7 gün sonra baslaniyormus:26:
ama bende tam anlamiyom zati herkes baska yapiyo galiba
sana ınat hamıle kalacam bu ay mıllan ahhaaa benı dedı dersın :)))))))))))))
bırıncı sorum ne kıstıydı cınsı neydı ???
ıkıncı sorum 2 dusuk yaptım zaten kı o zamanlar hıc oyle sogan patates bulgur suyu ıcmedım,, o zman ben yapmıyım mı?
ucuncu sorum dogum kontrol hapı da kullandım o zaman kalınlastımı benım duvar cocuklar ulasamıyomu rahıme ??
ayyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhh aalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
İbrahim saraçoğlu soğan kürü yazın google amcamıza o söyler cnm : )
Bu arada seninkiler ne kistiydi cnm ?
ben cıkıyorumm kızlarrr şimdilikk hoşcakalınnn şu cadı sıkıldıı delirmek üzereyimmmmmm bii huzur vermedii yaaaaaaparka götüreyimmm gelirimm bıkac saateee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?