- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.561
yok işte ben yastığı altıma koyduğumda dahi hep akıyordu..
yani eşim üstte ben altta olduğumda hep spermler dökülüyodu..
şimdi diz dirsek (kedi) pozisyonunda yaptığımızda birde yüzüstü yatıyorum sonra hiç dökülmüyor..
öğrendiğim kendimde bizzat denediğim olayları sizlerle paylaşmayı çok seviyroum,çünkü bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum.bu konuşmaları ne annemle ne kardeşimle ne eşimle konuşabiliyorum sizler benim gizli sırdaşlarımsınız kızlaar :)
google da buldum bahsettigini gosteriyo diz dirsek pozisyonu olarak yazinca
bu köpek stilinin basımızı yastıga gömup,popo kalkmıs halimi ne? dogrumu bulmusum,dız dırsek dıye aratınca bıcok sey cıktıda..kedılerde böyle mı yapıyomus
kıs başımı yastığa gömersem kocam neremi öpcekdirek arkadan işemi koyulcak aaaaa benmki sevmez öle şeyleriiii
kıs başımı yastığa gömersem kocam neremi öpcekdirek arkadan işemi koyulcak aaaaa benmki sevmez öle şeyleriiii
ya biz öpüşmeyi koklaşmayı önce yapıyor,adam boşalmaya geldinde arkamı dönüyorum..
poponu öpsün
ajanamsna
keçi pozısyonu,devekusu pozısyonu,koyun pozısyonu bune be :))))))))))))))) masallah bız baya " cahıl " kalmısız ,,,,standartlar dahılınde takılıoduk
Eslem kiz kocalar neyi sevmezki severrrrrrrr bana bak yoksa sen mi sevmedin bu fikri
kızlar en hamılelıgı kolaylastıran pozısyon dızler göguste olanı bılesınız..
kızlar kediler nasıl durur?
yani dizleriniz ve dirskleriniz yatakta olup yüz üstü yani eğilceksiniz..
eşişnizde arkada olucak
öffffffff alemsiniz ya suratım pancar
güldürmeyinnn aaaaa
leeeyn bende bişi sandım bee biliyoruz biz onu en sevdiğim pozisyon ama hani nerde bebem yok kardeşim yok geliceğ varsa bebenin hamamda bile kalıyo millet yaa allah yeterki ol desin
leeeyn bende bişi sandım bee biliyoruz biz onu en sevdiğim pozisyon ama hani nerde bebem yok kardeşim yok geliceğ varsa bebenin hamamda bile kalıyo millet yaa allah yeterki ol desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?