kendini bu ay hamile sananlar buraya

aynenn öyle yastık altta dahi olsa hep akıyor yaaa yüz üstü hımmm denemek gerekk!!!!!!

ne guzel iste herkes birbirinden yeni seyler ogreniyor burda tatlim

Son düzenleme:
keçi pozısyonu,devekusu pozısyonu,koyun pozısyonu bune be :))))))))))))))) masallah bız baya " cahıl " kalmısız ,,,,standartlar dahılınde takılıoduk

bu köpek stilinin basımızı yastıga gömup,popo kalkmıs halimi ne? dogrumu bulmusum,dız dırsek dıye aratınca bıcok sey cıktıda..kedılerde böyle mı yapıyomus

kıs başımı yastığa gömersem kocam neremi öpcek direk arkadan işemi koyulcak aaaaa benmki sevmez öle şeyleriiii

kızlar en hamılelıgı kolaylastıran pozısyon dızler göguste olanı bılesınız..

keçi pozısyonu,devekusu pozısyonu,koyun pozısyonu bune be :))))))))))))))) masallah bız baya " cahıl " kalmısız ,,,,standartlar dahılınde takılıoduk

işte her doktor söylemiyor.diyorum ya 4-5 doktora gittim hiçbiri demedi rahimin ters diye..
sonra 1 dokttor söyledi ve ilişki pozisyonu söyledi..
hatta başka doktorlarada sordum rahimim tersmi diye.evet ama önemli söylencek bişey değil dediler..
ama işte pozisyon açısında çok önemli oysaki..
adamla tam ilişkiye giriyoruz hemen dikiyorum bacaklarımı bacaklarımdan dökülüyodu.şimdi diz dirsek ve yüzyüstü yatınca -
saat kalıyor..

kızlar kediler nasıl durur?
yani dizleriniz ve dirskleriniz yatakta olup yüz üstü yani eğilceksiniz..
eşişnizde arkada olucak

öffffffff alemsiniz ya suratım pancar
güldürmeyinnn aaaaa

leeeyn bende bişi sandım bee biliyoruz biz onu en sevdiğim pozisyon ama hani nerde bebem yok kardeşim yok geliceğ varsa bebenin hamamda bile kalıyo millet yaa allah yeterki ol desin

leeeyn bende bişi sandım bee biliyoruz biz onu en sevdiğim pozisyon ama hani nerde bebem yok kardeşim yok geliceğ varsa bebenin hamamda bile kalıyo millet yaa allah yeterki ol desin

ya canım kadere bende inanaıyorum ama şöyle bir şeyde var sen eşeğini ağaca bağlamayıp eşeği allaha emanet edersen o eşek kaçar gider,önce eşeği agaca bağlayıp sonra allaha tevekkül ediceksin..

kız bıde tuvaletten sperm bulasıp hamıle kalan var..bu nasıl iştir..bızde adam var,top var tüfek var,bı savaşı cıkaramadık..

demek en sevdiğin pozisyon he bak sen fantazili hatun

kız ne ağliyon sen haamilesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…