kendini bu ay hamile sananlar buraya

anam bende sogan dükkanin acacam yakinda bende öyle yiyorum yemeklerin yaninda

eeeee bakalim bu pis adet gelecek olursa sonrasinda sogan kürüne basliyacagim

bende kirmzi gorusem hemen soganaask yasiyacam kurune baslicam bakalim bkleyim gorelim :13:

anaaaaaaaaaa muzmut ve dıger oruclu arkadasları unuttum..sumısalını catlatcam derken,gunaha soktu benı yıne..
kız hıc guzel degıldı zaten yalandan öyle dedım..canın cekmesin

muzmut ne bahsediyonuz yediiniz ictiginoizdenn kiz burdahem niyetliii hemde1 gunluk hamileee var ayipp caanimmm:23::2::25::26:[/QUOTE .!.:
sey sey sey o mıllan varya o suclu o ole deyınce bende atlıyerdım dedım oyle yanı sey yanı haklısın ((
ozur dılerız

yanlız ben bu 1 gunluk hamıle olayını anlamadım kı ????

selam kızlar bende soğan kürü sayesinde 6cmlik kistim yok oldu.bana laporoskopi ile amiliyat acil demişlerdi ben soğana başladım 2 ay sonra doktor şok olmuştu tertemiz dedi..ama söyle bir gerçekte var 3 aydan fazla yapılmamalıu çünkü rahim duvarınjı inceltiyor,rahim duvarının incelmesi demek düşük tehlikesi oluyor.

mesela kullanılan doğum kontrol hapları rahim duvarını kalınlaştırarak spermlerin ulaşmasını engelliyor,soğan bunun içinde çok iyi geliyor.
paylaşmak istedim :)

bat 3 haziran benim ve ben zerre hisstemiyorum tutmadı bu ay bence..o değilde koşu bandı aaldım koşmak istiyorum acabalar yüzünden durdu kenarda

Ya bu soğan kürünü kaçıncı gün içmeye başlıyoruz peki? Geçenlerde biri soruyorduda bende merak ettim şimdi.
Bu arada bi öğle arasında yine uçmuşunuz yaw

sey sey sey o mıllan varya o suclu o ole deyınce bende atlıyerdım dedım oyle yanı sey yanı haklısın ((
ozur dılerız

yanlız ben bu 1 gunluk hamıle olayını anlamadım kı ????

sakaaa kiz canim hic bisey cekmy rahat olun yahu bugu bat gunum daha gelmedi geri sayimdayim anlicaginiz ugursuz 23'u atlatirsam gerisi gelir diye dusunuyom :13:

Cnm her kist gebelik olma şansını biraz olumsuz etkiler ama gebe kalınamaz die bişey yok geciktirir sadece..He gerçekci olalım bu çikolata kisti ve dermoid kistte evet biraz daha zor çünkü bu kistler adetle atılmio..ama olmaz die de bişiy yok..büyümemesine dikkat etceksin..diom ya geçende arkdaştan duydum ve bunun gibi bi çok haber okudum ve duydum..hamile kalınamaz die bişiy yok..eşinde de bi sorun yoksa inş olur cnm..

Canim sende ne kisti vardi,unuttum

Cnm bende ilk senemde çıkmıştı bi gece kasık ağrısıyla acile gittim ağrı kesici vurup yollamışlardı ..

Sonra özel bi hastaneye gittim tahliller falan yapıldı önce kum dedindi sonra taş dendi (bi bebek denmedi: )) sonra kiste benzio dendi..polikistik gibi duruo denildi ..banada yasmin vercekti ben istemedim çünkü çocuk istiyorum dedim kadın bana ozaman soğan kürü yap dedi : ) yaptım bi dahaki ay tertemiz dedi bişiy yok..

ecemcim bişi sorucam sana ilk hamile kaldığında adet gününde böle bacaklarına beline kasıklarına doğru hafif hafif ince sızı halinde ağrılar oluyomuydu bacım

canım ben de de öyle ağrılar vardı..ama böyle adet olcakmışım gibi yani adet sancılarım daha fazlaydı..diyorumya sanki kırmızılar ucunda duruyordu...ama gelmedi leke falan bile olmadı

sagol canim paylasimin icin

bende basliyacagim zati iki ay sonrada randevum var doktorumda,bakalim bendede ise yarayacak mi

kız o kendı hamıle kalamıyor ya,bızım belırtılerımızı de begenmıyor

sana ınat hamıle kalacam bu ay mıllan ahhaaa benı dedı dersın :)))))))))))))

bırıncı sorum ne kıstıydı cınsı neydı ???
ıkıncı sorum 2 dusuk yaptım zaten kı o zamanlar hıc oyle sogan patates bulgur suyu ıcmedım,, o zman ben yapmıyım mı?
ucuncu sorum dogum kontrol hapı da kullandım o zaman kalınlastımı benım duvar cocuklar ulasamıyomu rahıme ??

sagol canim paylasimin icin

bende basliyacagim zati iki ay sonrada randevum var doktorumda,bakalim bendede ise yarayacak mi

işe yarar inşaallah ben çalıştığım için sabahları içemiyordum,öğlen işten gelince birde yatmadan önce 1 bardak içtim..
gerçekten allahın çok büyük nimeti ve mucizesi..

Ya bu soğan kürünü kaçıncı gün içmeye başlıyoruz peki? Geçenlerde biri soruyorduda bende merak ettim şimdi.
Bu arada bi öğle arasında yine uçmuşunuz yaw

He bu soğan kürü 15 günden fazla yapılmio onu yazmayı unutmuşum bi hafta ara vermek gerekiyor..
Kürü ne zaman başlamştm unuttum cnm bayadır yapmiom ama adetliykende yapılıo onu biliorum ozaman başlamak daha mantıklı..

benim mınık cadımmm bı bırakmıyo sizlee gevezelık yapayımmmm ıyyyy ufffffff aaaaaaaaaa sinirleniyorummmm :18:bebek dıyee bende dail kafayııı yıyozz anam cocuk olunca relaks bı hayatıı unutunn ben akıllı bıde 2.ciyi planlıyom

yaaaaaaaaaaaaaa yüzünü tükenmez kalemle çizik çizik yapmışşş nasıl cıkartıcamm ben yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…