- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.501
anam bende sogan dükkanin acacam yakinda bende öyle yiyorum yemeklerin yaninda
eeeee bakalim bu pis adet gelecek olursa sonrasinda sogan kürüne basliyacagim
muzmut ne bahsediyonuz yediiniz ictiginoizdenn kiz burdahem niyetliii hemde1 gunluk hamileee var ayipp caanimmm:23::2::25::26:[/QUOTE .!.:sey sey sey o mıllan varya o suclu o ole deyınce bende atlıyerdım dedım oyle yanı sey yanı haklısın((
ozur dılerız
yanlız ben bu 1 gunluk hamıle olayını anlamadım kı ????
kız hep gercek hamılelerın agrısı bacagada vuruyormus,ben öyle okudum..
millanım sumisaline karşı yanındayım hiç üzülme senin ağzından bal damlıyo o ölemi oysa inşallah bacım inşallah
millanım sumisaline karşı yanındayım hiç üzülme senin ağzından bal damlıyo o ölemi oysa inşallah bacım inşallah
bende kirmzi gorusem hemen soganaask yasiyacam kurune baslicam bakalim bkleyim gorelim:13:
Cnm kür çok kolay ve kist olmasada hamile kalmaya çalışan her bayan yapmalı rahimi temizlio ayrıca..
2.5 bardak suyu küçük bi tencereye koy..içine bi soğanı (kahverengi soğan olacak) 2ye ya da 3e böl at kapağını kapat demlensin altını da kıs..
sonra bi 5 dk sonra bakarsın anlarsın zaten soğan suyunu salmış suyun rengi sarıya dönmüş soğan kabukları posa olmuştur..
Süzersin o suyu azcık beklet ılık iç..bu kadar cnm..yalnız önemli bi ayrıntı soğan her kürde taze yapılacak kullandığın soğanı at çöpe yani..sabah akşam bi bardak..
sey sey sey o mıllan varya o suclu o ole deyınce bende atlıyerdım dedım oyle yanı sey yanı haklısın((
ozur dılerız
yanlız ben bu 1 gunluk hamıle olayını anlamadım kı ????
ya ama benım bıldıgımde cıkolata kıstı gebelıge engel ama hamıle kalamazsın degıl sadece normal bırı 3 ay da hamıle kalırssa cıkolata kıstı olanlar 6 ay dahamıle kalabılrı dıe bılıorum,,,zaten 7 cm olmus yasmın kullandım 1 hafta sonra 5 cm e ındı,, 2 ay sonra 3.5 cm e ındı orda kaldı dahada kuculmedı 5 ay gecmesıne ragmen,,doktor mudehale etmek ıstemem dedı gebelık dusunuosun dedı,,o yuzden hamıle kalmaya bak dedı tedavı ıcın :)))
Canim sende ne kisti vardi,unuttum
kız o kendı hamıle kalamıyor ya,bızım belırtılerımızı de begenmıyor
ecemcim bişi sorucam sana ilk hamile kaldığında adet gününde böle bacaklarına beline kasıklarına doğru hafif hafif ince sızı halinde ağrılar oluyomuydu bacım
selam kızlar bende soğan kürü sayesinde 6cmlik kistim yok oldu.bana laporoskopi ile amiliyat acil demişlerdi ben soğana başladım 2 ay sonra doktor şok olmuştu tertemiz dedi..ama söyle bir gerçekte var 3 aydan fazla yapılmamalıu çünkü rahim duvarınjı inceltiyor,rahim duvarının incelmesi demek düşük tehlikesi oluyor.
mesela kullanılan doğum kontrol hapları rahim duvarını kalınlaştırarak spermlerin ulaşmasını engelliyor,soğan bunun içinde çok iyi geliyor.
paylaşmak istedim :)
kız o kendı hamıle kalamıyor ya,bızım belırtılerımızı de begenmıyor
selam kızlar bende soğan kürü sayesinde 6cmlik kistim yok oldu.bana laporoskopi ile amiliyat acil demişlerdi ben soğana başladım 2 ay sonra doktor şok olmuştu tertemiz dedi..ama söyle bir gerçekte var 3 aydan fazla yapılmamalıu çünkü rahim duvarınjı inceltiyor,rahim duvarının incelmesi demek düşük tehlikesi oluyor.
mesela kullanılan doğum kontrol hapları rahim duvarını kalınlaştırarak spermlerin ulaşmasını engelliyor,soğan bunun içinde çok iyi geliyor.
paylaşmak istedim :)
sagol canim paylasimin icin
bende basliyacagim zati iki ay sonrada randevum var doktorumda,bakalim bendede ise yarayacak mi
Ya bu soğan kürünü kaçıncı gün içmeye başlıyoruz peki? Geçenlerde biri soruyorduda bende merak ettim şimdi.
Bu arada bi öğle arasında yine uçmuşunuz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?