- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.601
hee ne demessın becerıksız hatunum ben :))))sabah yıne menemen yedıysen o dokunmustur,kım bılır nasıl zehırlıyorsun kendını,kız burda dolancana gıt baska sıtelerden bı yemek yapmayı ögren
ahuahauhaa ....gerrryler sizi...kedi pozisyonu he.ahuahauhahauah......yani benim dilime göre bunu şöyle çeviriyoruz...bizim kız bizden kaçar başını örter kıçını açar pozisyonu ..ahuahduahduah...
ay ben yoktum ozamanlar iyi yapıyosun ozaman sumisali seninki hamilelik falan diil boşa sevinme bacım
kız sen nıye aglıyon,sen zaten hamılesın yaaa..
aaa herkes sasırdı artık,üstüne görmeyı bırakıp,üstüne hamıle kalmaya calısıyor bızımkıler
onunkı gıda zehırlenmesı..yemek yapmayı bılmıyor ya
kız yenı bıse degıl bu..mısyoneri bılıyon daha..kadın altta erkek üstte klasık sekıl..heh ıste onu yaparken adam senın bacaklarını kendı omzuna koyacak oyle yaparken bosalcak..ozaman dırek rahme ulasıyor spermler..haa tutar tutmaz orasını Allah bılır..
hahahahahhahahaha
diyorum ya cocuk olsada inanmam ki
valla ben onu bikere denemek istedim ama tırstım yapamayız herifin morali bozulur die biraz öle o
anam beyazlım sen hamilemisin aynı şeyi sanada sorıyım belkide sormuşumdur hatırlamıyorumhamile kalmadan adet gününü beklerken ve hamileyken ama sen bilmiyosun adet gününde böle sancı kasıklara batmalar bacaklara sızı şeklinde ağrılar oldumu
kızlar ben gıdım yemek yapım,,,
walla fena usuttum sanırım,nane lımon ıcım,, daha sonra gelırım gelemesemde yarın sabah gelırıım erkenden,,,optum sızı,,,calısmalara devam durmak yokk :))))))
anam beyazlım sen hamilemisin aynı şeyi sanada sorıyım belkide sormuşumdur hatırlamıyorumhamile kalmadan adet gününü beklerken ve hamileyken ama sen bilmiyosun adet gününde böle sancı kasıklara batmalar bacaklara sızı şeklinde ağrılar oldumu
dimeh sen ne zaman test yapacan kader arkadasım? 1 hafta gecmıs zaten..hadi daha şuna göstermemız lazım 'öyle cocuk yapılmaz,böyle yapılır' dıye
sumisali otur oturduğun yerde nereye be ben saat sayıyorum şuurda valla çarparım beben düşer alla alla sohbet ediyoruz işte bu arada sabaha kadar o iğrenç şeyler gelmezse hepinizi sabah 08:45 de buraya bekliyorum ilk sizinle acımı yada mutluluğumu paylaşmak istiyorum
ahahhhahahhahakız onun ruhu dogustan hamıle
bedeni aştı onun durumu..
ıkı dane nur topu gıbı kisti var
sankı bugun kesın cevabı alcanda bıze sabahtan haber etcen..sabah kalkar kalkmaz test yapcam ve sonucu soylıcem dersen bak nasıl sabahın körunde gelip topigin kapısını acıyorum..
milanım korkuyorum dedimya hiç günümde olmuşluğum yoktur diyemem daha önce günümde olduğumda oldu ama bu sancılardan korkuyorum test yapmaya inşallah hamileyimdir çok üzülürüm yoksa çok tamam kader arkadaşım bi kalıyım göstericez ona gününü sen merak etme yemek yapmayıda öğretelim bari
yok bugün yapmıcam olmazsam inşallah sabah işe gelirken benim alttaki eczaneden test alıcam işyerine gelir gelmezde yapıcam sabah haber vericem bu akşam yapmıcam testi belki gece olurum falan die sabaha yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?