kendini bu ay hamile sananlar buraya

sabah yıne menemen yedıysen o dokunmustur,kım bılır nasıl zehırlıyorsun kendını,kız burda dolancana gıt baska sıtelerden bı yemek yapmayı ögren
hee ne demessın becerıksız hatunum ben :))))
yok ya yemedım menemen falan ,,,,usuttum galıba dun gece atletle yattım galıba ondan mıde eksımem

ahuahauhaa ....gerrryler sizi...kedi pozisyonu he.ahuahauhahauah......yani benim dilime göre bunu şöyle çeviriyoruz...bizim kız bizden kaçar başını örter kıçını açar pozisyonu ..ahuahduahduah...

aynen oyle angel ,,,,guzel bı anlatım oldu :)))))) ama benım pek yapabılcegım bı pozısyon degıl ruhsuz bıraz ya ,,,,mecbur kalınca o ayrı da,,, ama ne bılım ben klasıkden yanayım,

kızlar ben gıdım yemek yapım,,,
walla fena usuttum sanırım,nane lımon ıcım,, daha sonra gelırım gelemesemde yarın sabah gelırıım erkenden,,,optum sızı,,,calısmalara devam durmak yokk :))))))

dimeh sen ne zaman test yapacan kader arkadasım? 1 hafta gecmıs zaten..hadi daha şuna göstermemız lazım 'öyle cocuk yapılmaz,böyle yapılır' dıye

valla ben onu bikere denemek istedim ama tırstım yapamayız herifin morali bozulur die biraz öle o

hahahahahhahahaha

diyorum ya cocuk olsada inanmam ki

anam beyazlım sen hamilemisin aynı şeyi sanada sorıyım belkide sormuşumdur hatırlamıyorum hamile kalmadan adet gününü beklerken ve hamileyken ama sen bilmiyosun adet gününde böle sancı kasıklara batmalar bacaklara sızı şeklinde ağrılar oldumu

valla ben onu bikere denemek istedim ama tırstım yapamayız herifin morali bozulur die biraz öle o

kız bişe yok onda..benım herıfın denemedıgı sekıl yoktur..sekız oldum nerdeyse tabı o hıc yapmamıs olsaydı bende tutup yenı bısey asla sunamazdım ona..nerden ögrenmıs olabılırımkı yenı pozısyonu

ahahhhahahhaha kız onun ruhu dogustan hamıle
bedeni aştı onun durumu..
ıkı dane nur topu gıbı kisti var

kızlar ben gıdım yemek yapım,,,
walla fena usuttum sanırım,nane lımon ıcım,, daha sonra gelırım gelemesemde yarın sabah gelırıım erkenden,,,optum sızı,,,calısmalara devam durmak yokk :))))))

sumisali otur oturduğun yerde nereye be ben saat sayıyorum şuurda valla çarparım beben düşer alla alla sohbet ediyoruz işte bu arada sabaha kadar o iğrenç şeyler gelmezse hepinizi sabah 08:45 de buraya bekliyorum ilk sizinle acımı yada mutluluğumu paylaşmak istiyorum

bilmemem anam sorup sormadigini hatirlamiyom

he anam benim ruhum sonuna kadar hamile

yedimdede hamileydi yetmisimdede hamile olacak oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dimeh sen ne zaman test yapacan kader arkadasım? 1 hafta gecmıs zaten..hadi daha şuna göstermemız lazım 'öyle cocuk yapılmaz,böyle yapılır' dıye

milanım korkuyorum dedimya hiç günümde olmuşluğum yoktur diyemem daha önce günümde olduğumda oldu ama bu sancılardan korkuyorum test yapmaya inşallah hamileyimdir çok üzülürüm yoksa çok tamam kader arkadaşım bi kalıyım göstericez ona gününü sen merak etme yemek yapmayıda öğretelim bari

sankı bugun kesın cevabı alcanda bıze sabahtan haber etcen..sabah kalkar kalkmaz test yapcam ve sonucu soylıcem dersen bak nasıl sabahın körunde gelip topigin kapısını acıyorum..

sankı bugun kesın cevabı alcanda bıze sabahtan haber etcen..sabah kalkar kalkmaz test yapcam ve sonucu soylıcem dersen bak nasıl sabahın körunde gelip topigin kapısını acıyorum..

yok bugün yapmıcam olmazsam inşallah sabah işe gelirken benim alttaki eczaneden test alıcam işyerine gelir gelmezde yapıcam sabah haber vericem bu akşam yapmıcam testi belki gece olurum falan die sabaha yapıcam

yaa ınsan hıc test yapmak ıstemıyor dımı..negatifı görme korkusu yetıyor zaten,böyle umutlu yasamak varken nıye test yapalım
ama ıste o adet sancın olmasa belkı sımdıye testı yapmıstın..o bekletıyor,ha geldım ha gelecem dıyo sankı..
ama bacaga agrının vurması bende umut olusturdu,inşallah tutmustur kız..kurtulursun bu dertten..sonrada bıze yol yordam ögretırsın

yok bugün yapmıcam olmazsam inşallah sabah işe gelirken benim alttaki eczaneden test alıcam işyerine gelir gelmezde yapıcam sabah haber vericem bu akşam yapmıcam testi belki gece olurum falan die sabaha yapıcam

zaten ne zaman yaparsan yap sabahkı çişinle yap daha dogrusu beklemıs çişte,sonuc daha net oluyor...

Kıslaaarr bişey sorucam nolur bana yardım edin çatlıycam şimdi,gebe olduğumu idrar yada kan testi yapmadan öğrenebilirmiyim hani böyle eski usül testler falan yada kesin bi belirti çünkü her ay test ypmaktan bıktım varsa nolur paylaşın benimle,artık testlerin lanetli olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…