- Konu Sahibi zeynepilke
-
aaaaaaaaaaaaaaa inamıyorumArkadaslar 2 cizgi cikti ama 2.si cok silik de degil cok net de degil. İlk defa boyle birsey gordum. Agliyorum su an bu dogru mudur?
Arkadaslar 2 cizgi cikti ama 2.si cok silik de degil cok net de degil. İlk defa boyle birsey gordum. Agliyorum su an bu dogru mudur?
tamama arkadaşım hamilesin işte hemen ken testine kasin hamilesin allaha şükür
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sende benim gibi ikinciyi istiosun hadi hayırlısı bakalım olur olur benim arkadaş 3 cüye kazayla kaldı hemde kızları büyük 3 kızı oldu bile
Arkadaslar 2 cizgi cikti ama 2.si cok silik de degil cok net de degil. İlk defa boyle birsey gordum. Agliyorum su an bu dogru mudur?
valla canım benim senin bence geç döllenme bekle bak nasıl artacak değerin
ay motive oldum şimcik bakvalla 2. çocuğa geç bile kaldığımı düşünüyorum
ay inşallah ya...meraktan ölücem bu arada francesca ma çok sevindirik oldum...oh bea
söyle tatlım söyle bakalım
ya nefes egzersizi diebişe duydum
bilen varmı
francesca hamile :)
belkim bizde önmüzdeki ay güzel haberleri veririz bilen deneyen varmı
rahat rahat sevinsin ya bende çok sevndim :)frencesca huuu huuu orda kimse varmı....
tamama arkadaşım hamilesin işte hemen ken testine kasin hamilesin allaha şükür
ya şimdi çalşmalardan sonra bekliosun ya bi 10 dk o zman ayakların havada bekliomuşn nefes alıp bişler tam bilmiorum işe yarıomuşvalla bilmiorum tatlım duydum tabikide yapmadım neye iii gelio stresle baş etmeyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?