- Konu Sahibi zeynepilke
-
aaaaaaaaallaaaaaaahhhhben ne diyim hamilesin ozaman ohh yandan yandannnnn
ya şimdi çalşmalardan sonra bekliosun ya bi 10 dk o zman ayakların havada bekliomuşn nefes alıp bişler tam bilmiorum işe yarıomuş
bizde denesek tam bi bilen olsa
Canimsin allah senden razi olsun. Sen demeseydin hic yapmayi dusunmuyodum.
Su an inanmiyorum hala. Doktor evet sen hamilesin derse inanirim sanki. Cok tuhafim ya.
Canim insallah ama cok heyecan yapmak istemiyorum.
2.cizgi zirt diye cikti ve sok oldum. O kadar alismisim ki tek cizgiye. Ya bilmiyorum valla cok tuhafim.
2.cizgi zirt diye cikti ve sok oldum. O kadar alismisim ki tek cizgiye. Ya bilmiyorum valla cok tuhafim.
ya şimdi çalşmalardan sonra bekliosun ya bi 10 dk o zman ayakların havada bekliomuşn nefes alıp bişler tam bilmiorum işe yarıomuş
bizde denesek tam bi bilen olsa
canım 3 gün geçmiş beklemen hata belli bişi hamile olduğun allalhım sağlıcakla versin kucağına hayırlı heberlerle gel bize doktordan sonra fotosunu koysaydın da bizde görseydik
canım inşalalh hamilesindir başka belirtin varmı
böyle içinde kelebekler uçuyo dimiii:131:
allahım topiğim hepimize uğurlu gelsin yarabbbim
Ya inanamiyorum ki.
Peki simdi ben yine yarin sabah saglik ocagina mi gideyim yoksa bir hastaneye mi?
Buranin herkese ugurlu gelecegini yazmistim. Allah senin ne muradin varsa versin canim.
yawrim o dandikus testte bile çıktıysa daha ne heycan yapmıcan..söyle annene yazlığa gitmesin :))))
Canimsin :) insallah dis gebelik vs. Zirvaligi yoktur. Aklima sacma sapan seyler geliyo. Olmayacagina o kadar inanmisim ki
Buranin herkese ugurlu gelecegini yazmistim. Allah senin ne muradin varsa versin canim.
Hayırlı olsun canım . Foto koyarmısın testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?