kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar sağlık ocağında kan testi yaptırrdım sonuç negatif 1.20 2 gün önce testte daha 3 dk da pozitif çıktı adete 7 gün kala da silik çıkmıştı sağlık ocağı ne kadar güvenilir benim durumum ne olabilir ?

ben yaşadıım akıntı oluyor.idrarr yollaarında antibiyotik kullanıştım atarken hep beyaz beyaz iltihap akıntı attım..çok sık günl
ük ped değiştirdim geçti çok şükür.

valla 1.20 de iyi benim 0.05 çıkmıştı 1 hafta bekkle öyle git derim.sağlık ocağı özel hastane faketmez.

ya benim kasık ağrım yok ağırşeyler taşıyınca deli gibi batmalar ağrılar oluşuyor niye böyle oldum ben ya üşüttüm mü acabaaa

hamile olabilirsin

ağzından bal damlıyo tatlım ordaki ebe bugün azarlar bi ss tonuyla gebe değilsin diyince kötü oldum yani bi de şu var aynı oğlumdaki şeyleri yaşıyorum sol kasık şiş ve iğne gibi batıyo daha başka belirtilerde var valla şuan şoklardayım

sen nie tedirgin oluyosunki anlamadım zaten bir oğlun varmış yani hamile kalabiliyosun demkki nie panik oluyosun bu ay tutmaz öbür ay tutar takma ya biz napalım ((((

millancım okudunmu son mesajımı testi sabah yapıcam kısmet olurda bugün olmazsam erken aç olurmu nolur (

olabılecek en erken saatte acacam..kocam gıder gıtmez yanii
oda 11 olmadan gıtmez
tuvalete kalkma bahanesıyle kacmaya calıscam yanından

olabılecek en erken saatte acacam..kocam gıder gıtmez yanii
oda 11 olmadan gıtmez
tuvalete kalkma bahanesıyle kacmaya calıscam yanından

heeyt başlarım kocana arkadaşım ruhen hamileydi hayatım bi bakıyım bedenene dönüşmüşmü çok takılmıcam dersin zaten olmuşsam ki allah korusun seni fazla tutmam

az akldı aaaz tam 16 saat

heyecanlı bekleyiş..kız sana test yap dıyorum ama gönlum hıc el vermıyor o testı yapmana..test sonucları hep kötu cıkarmıs gıbı sartlanmısım..ama bı yandan 1 hafta gecmıs dıyorum yapman lazım kesınlıkle..belkıde yalandan beklıyorsun hamılemıyım dıye

muzmut nerdesin ya öldüm meraktan kötü bişi yok dimi :18:

burdayimmm kiz sayfada acik ama ben yemek yapiyom kocam misafir getircek miss su oruclu halimle oldum yaa susuzluktan normalde gunde litresu iciyom kurudum kaldim resmen ama korkma kirmizi yok ama bi sinirlilik hali var u beni korkutuyooo sende nasil durumlar

kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırım..dimeh valla ben senden heyecanlıyım valla..bu arada ağır kaldırınca ağrım oluyor diyen arkadaşım,eğer şüphen varsa hamilelikle ilgili yan gel yat canım...bence bu hamilelik belirtisine şeytan dürtüyoda yazmak lazım..şu ağır işi yapayım,evi baştan temizleyeyeim,cam sileyim,perde yıkayayım..bende hamile olduğumu bilmeden ev temizliği yapmıştm...ya bide çamaşır suyundan uzak durun hemşire ark.söyledi...yani yapmayın iş falan yaa varsın pis desinler..ilk 3 ay tutunsun bebişinz daha rahat olursunuz o zaman

yok anam yok ben sabahı bekliyim bunun gecesi var daha inşallah dediğin gibidir allahıım inşallah

yok ben saat geçmiyo die meraktan sinirliyim benim öle adet günlerimde sinir stres olmaz çok sancı olur sadece ama sinir harbi meraktan dolayı yaşıyorum tabi bide ara ara bacaklarıma vuran sancılar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…