- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.621
zaten ne zaman yaparsan yap sabahkı çişinle yapdaha dogrusu beklemıs çişte,sonuc daha net oluyor...
miyopiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kıslaaarr bişey sorucam nolur bana yardım edin çatlıycam şimdi,gebe olduğumu idrar yada kan testi yapmadan öğrenebilirmiyim hani böyle eski usül testler falan yada kesin bi belirti çünkü her ay test ypmaktan bıktım varsa nolur paylaşın benimle,artık testlerin lanetli olduğunu düşünüyorum
nie günün geçtimiki
Geldim canım. Bugün işler biraz yoğun çok bakamıyorum. Kaçırdıklarımı okuyodum sen çağırmışın beni :)
hala olmadımda sölemek istedimama bacaklara ara ara sancı hafiiif hafiiif bazen kasığa bilmiyorum işte
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberlerini alıcaz senin. Sabret sabaha kadar.
dimeh olma canımmm yaa...yarını iple çekiyorum ikimiz erkenciyiz zaten hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...bende burdan bir arkadaşa sordum haziranda hamile kalırsam kızım olacakmış
dimeh olma canımmm yaa...yarını iple çekiyorum ikimiz erkenciyiz zaten hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...bende burdan bir arkadaşa sordum haziranda hamile kalırsam kızım olacakmış
nie günün geçtimiki
valla testleri sölüyüm...karbonat limon süt çamaşır suyu birde hıyarlı test var..ama hangisi doğru çıkar bilemem...
hayır henüz değil yani aslında bugün yarın yada cuma olmam lazımama hamileymişim gibi geliyor
:) inşallah ama 2 günün var ağrın varmı adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?