kendini bu ay hamile sananlar buraya

oof of ne zormuş nedense bu ay pek umutluyum onun için :18:

yok anam yok ben sabahı bekliyim bunun gecesi var daha inşallah dediğin gibidir allahıım inşallah

inşaaaaaaaaallaaaaaaaaaaahh
uyku halı varmı? agzında kuruluk yada demır tadı? bulantı? (bel ve kasık agrısını gectım onlar adet zamanıda oluyor,farklı olan ne var mesela?)

yok ben saat geçmiyo die meraktan sinirliyim benim öle adet günlerimde sinir stres olmaz çok sancı olur sadece ama sinir harbi meraktan dolayı yaşıyorum tabi bide ara ara bacaklarıma vuran sancılar işte

bende de sizlama var kalcadan dize dizden ayaklara arada batmalar falan ama adet sancis yok daha birdee gaz var onun disinda olaganim...

haydi çiftetelliyeee ayşe fatma hayriyeeeee...hobaaa

çapkınlık usanmaz yaşı gelse ellıyee :)))))9

slmmm ben geldım yımeklerı ettım geldım,,,

ya sag kasıgıma boyle bı sancı gıdıo ama oyle ıgne batırır gıbı degıl boyle yumru var gıbı galıba yumurta catlama gunu bugun,,,

oof of ne zormuş nedense bu ay pek umutluyum onun için :18:

kız bıde burda paylasınca daha bı hamıle sanıyorsun kendını..ben bu ay kesın başardım sanıyordum okadar ınanmıstımkı..aksı bı durumun mumkunatı yoktu..tam kocama söylemek ıcın seytan benı durterken kendımı tuttum tuttum ve adet oldum ıyıkıde bıse söylememişim

bende de sizlama var kalcadan dize dizden ayaklara arada batmalar falan ama adet sancis yok daha birdee gaz var onun disinda olaganim...

yahu muzmut bu bacaga vuran agrı favorı belırtı bence..bunu yasayan genelde gercekten hamıle kalanlar..senın durumlarda bayag iç açıcı haaaaaaaaaaa

inşaaaaaaaaallaaaaaaaaaaahh
uyku halı varmı? agzında kuruluk yada demır tadı? bulantı? (bel ve kasık agrısını gectım onlar adet zamanıda oluyor,farklı olan ne var mesela?)

uyku hali pek yok o demir tadını 3 gün önce falan aldım ağzımda sinir oldum dedim nedir bu böle ama şimdi bişi yok sancılar var bi gidiyo bi geliyo bazen minik memişlerim acıyo sızlıyo ama bilemiyorum öle baş dönmesi mide bulantısı yok mide bulantım sadece sabhalrı tost yedikten sonra oluyo bide sabah kocamı göndermek için erken kalkıyorum bayağ 6 gibi çok aç oluyorum 2 gündür:44:

inşallah fos çıkmam millan ya ((((

benimki kesin çatlıodur iğne oldum ya bu gece ekşın lazımmış doktor dedi

yahu muzmut bu bacaga vuran agrı favorı belırtı bence..bunu yasayan genelde gercekten hamıle kalanlar..senın durumlarda bayag iç açıcı haaaaaaaaaaa

ben pek umutlu degilimyaa nasip bakalim insallah dihemle ikimizde hamileyizdir dogumada beraber giderik dogumda bile yazariz sizee ahanda geliyo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye

canım ya olabilir benimde kasık ağrımdan sonra yumurta akı gibi akıntım oldu...işte o muhteşem yımırtlama günü

bu demir tadı da neymiş...hiç demir yemedimki tadını bileyim

ne bılım kız Allah tarafından agzındakı tadın demır tadı oldugunu anlıyorsun herhalde o an
bak aklıma geldı arkadasım hamıleyken çig ete asermıs ve kanlı kanlı pişmemiş et yemiş böööööğğğk
bu yazımdan sonra artık bulantısı olmayan hamıle adayımızda kalmamıstır

oha...çiğ kanlı et...onun çocuk apaçi olacak kesin

benimki kesin çatlıodur iğne oldum ya bu gece ekşın lazımmış doktor dedi
ya bu gece bızde eksın yok,,,dun eksınlıydık bu gece nadasa cekılcez :)))

canım ya olabilir benimde kasık ağrımdan sonra yumurta akı gibi akıntım oldu...işte o muhteşem yımırtlama günü
ya evet o acayıp akıntı da var ,,,sevmıom ama ben o akıntıyı mıdem kalkıo

bu demir tadı da neymiş...hiç demir yemedimki tadını bileyim

orayı karıstırma bız turklerın ılgınc tabırlerı vardır ; sankı beynıme bıcak saplanmıs gıbı acıyo,,,uzerımden tır gecmıs gıbıyım,,yada hastayken etlerım o kadar agrıyokı sankı kopek ısırıyo gıbı guzide benzetmelerımızden bır kacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…