- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.661
kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırım..dimeh valla ben senden heyecanlıyım valla..bu arada ağır kaldırınca ağrım oluyor diyen arkadaşım,eğer şüphen varsa hamilelikle ilgili yan gel yat canım...bence bu hamilelik belirtisine şeytan dürtüyoda yazmak lazım..şu ağır işi yapayım,evi baştan temizleyeyeim,cam sileyim,perde yıkayayım..bende hamile olduğumu bilmeden ev temizliği yapmıştm...ya bide çamaşır suyundan uzak durun hemşire ark.söyledi...yani yapmayın iş falan yaa varsın pis desinler..ilk 3 ay tutunsun bebişinz daha rahat olursunuz o zaman
yok anam yok ben sabahı bekliyim bunun gecesi var daha inşallah dediğin gibidir allahıım inşallah
yok ben saat geçmiyo die meraktan sinirliyim benim öle adet günlerimde sinir stres olmaz çok sancı olur sadece ama sinir harbi meraktan dolayı yaşıyorum tabi bide ara ara bacaklarıma vuran sancılar işte
haydi çiftetelliyeee ayşe fatma hayriyeeeee...hobaaa
oof of ne zormuş nedense bu ay pek umutluyum onun için :18:
bende de sizlama var kalcadan dize dizden ayaklara arada batmalar falan ama adet sancis yok daha birdee gaz var onun disinda olaganim...
inşaaaaaaaaallaaaaaaaaaaahh
uyku halı varmı? agzında kuruluk yada demır tadı? bulantı? (bel ve kasık agrısını gectım onlar adet zamanıda oluyor,farklı olan ne var mesela?)
kız bıde burda paylasınca daha bı hamıle sanıyorsun kendını..ben bu ay kesın başardım sanıyordum okadar ınanmıstımkı..aksı bı durumun mumkunatı yoktu..tam kocama söylemek ıcın seytan benı durterken kendımı tuttum tuttum ve adet oldumıyıkıde bıse söylememişim
çapkınlık usanmaz yaşı gelse ellıyee :)))))9
slmmm ben geldım yımeklerı ettım geldım,,,
ya sag kasıgıma boyle bı sancı gıdıo ama oyle ıgne batırır gıbı degıl boyle yumru var gıbı galıba yumurta catlama gunu bugun,,,
yahu muzmut bu bacaga vuran agrı favorı belırtı bence..bunu yasayan genelde gercekten hamıle kalanlar..senın durumlarda bayag iç açıcı haaaaaaaaaaa
çapkınlık usanmaz yaşı gelse ellıyee :)))))9
slmmm ben geldım yımeklerı ettım geldım,,,
ya sag kasıgıma boyle bı sancı gıdıo ama oyle ıgne batırır gıbı degıl boyle yumru var gıbı galıba yumurta catlama gunu bugun,,,
inşallah fos çıkmam millan ya((((
bu demir tadı da neymiş...hiç demir yemedimki tadını bileyim
ne bılım kız Allah tarafından agzındakı tadın demır tadı oldugunu anlıyorsun herhalde o an
bak aklıma geldı arkadasım hamıleyken çig ete asermıs ve kanlı kanlı pişmemiş et yemiş böööööğğğk
bu yazımdan sonra artık bulantısı olmayan hamıle adayımızda kalmamıstır
ya bu gece bızde eksın yok,,,dun eksınlıydık bu gece nadasa cekılcez :)))benimki kesin çatlıodur iğne oldum yabu gece ekşın lazımmış doktor dedi
ya evet o acayıp akıntı da var ,,,sevmıom ama ben o akıntıyı mıdem kalkıocanım ya olabilir benimde kasık ağrımdan sonra yumurta akı gibi akıntım oldu...işte o muhteşem yımırtlama günü
oha...çiğ kanlı et...onun çocuk apaçi olacak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?