kendini bu ay hamile sananlar buraya

Aaaa zeynep hamile mi vallahi cok sevindim

Darisi basiniza insallaaahhhhh

Hep giriyorum ama hicbirinizi goremiyorum kuzucum ya
eyı tmm tmm affettık :))))
amın ınsallahhh bızde tez vakıtte hamıle kalırız ,,,,
nasıl basladımı bulantılar?

Slm kızlar... Bu ara araba lastiği duyduğum en ilginç aşermeydi... Neysem çok stresliyim bu gün regl tarihim zurnanın zırt dediği yer... :18: offff of...

sakın tuvalete gıtme,,,,,tut bakarsın kırmızılar gelmesss

hea tamam ozaman bendede çoğul gebelik olabilirmiş...ordumla geliyorum açılııınnnnn dur francescam seni gördüm bir cigara yakıyım ...

Ya ben de yaktim biliyo musun mide bulantima iyi geliyo yeminle. Hem de yavrum alisti sigaraya o istedi valla. Kocam bilse beni oyar ama gunde 2 tane iciyorum ya

Hadi yaaa

Canimsin olur ben hissediyorum senin bebisin olacak

Bu arada yumurtlama gunu hesabinizi dogru yapiyosunuz insallah. Ben hep yanlis yapmisim simdiye kadar. Son iki ayda ogrendim dogru hesabi :)))

inşallah olur bende hep hissediyorum olacagını

Aramızdaki hamile bayanlarımız artmış galiba :) tebrikediyorum kızlar Allah tamamına erdirsin eee... darısıda bize inşallah...
Tabi benim gibi arasıra siteye girince geç öğreniyon...

Son düzenleme:
Hadi yaaa

Canimsin olur ben hissediyorum senin bebisin olacak

Bu arada yumurtlama gunu hesabinizi dogru yapiyosunuz insallah. Ben hep yanlis yapmisim simdiye kadar. Son iki ayda ogrendim dogru hesabi :)))

ya canım yumurtlama günü hesabının doğrusu nasıl oluyo bende yanlış yapıyorum

kızlar merhaba. dün tahlil sonucumu aldım. 1432 cıktı beta hcg değerim. dr a gttim.5 hafta 2 günlükmüş gebelik. ama benim hesabıma göre henüz 3 haftalık.karından ultrasonla baktı. keseyi gördü ama içi dolu mu boş mu 10 gün sona bakıcaz bida dedi.korkmalımıyım. boş gebelik olur diye. 10 gün nasıl beklicem. içim içime sığmıyo. siz nasıl bi sürec yassadınız yada yasıyorsunuzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…