- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.701
anaaa diyene bak nerdesin kız sen...
eyı tmm tmm affettık :))))Aaaa zeynep hamile mi vallahi cok sevindim
Darisi basiniza insallaaahhhhh
Hep giriyorum ama hicbirinizi goremiyorum kuzucum ya
Slm kızlar...Bu ara araba lastiği duyduğum en ilginç aşermeydi... Neysem çok stresliyim bu gün regl tarihim zurnanın zırt dediği yer... :18: offff of...
ay bendemi onlar gibi olucam acaba haberi vericem tanımıcam sizi
Yavrularim beni ne cabuk unuttunuz yaa
inşallah olmazsın benimde öle zurna delik dediği yer zırt yine bana bişiler oluyo
Yavrum valla giriyorum hicbiriniz yoksunuz bende dertliler kosesine takiliyorum belki birine care olurum diye
inşallah olmazsın benimde öle zurna delik dediği yer zırt yine bana bişiler oluyo
Haberi ver de tanima guzelim :)
hea tamam ozamanbendede çoğul gebelik olabilirmiş...ordumla geliyorum açılııınnnnn dur francescam seni gördüm bir cigara yakıyım ...
hamilemisin ne güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
nasıl tanımam ben onları millanım muzmutum sumisalim oy oy oy beni onlar hamile etti nasıl tanımam
Hadi yaaa
Canimsin olur ben hissediyorum senin bebisin olacak
Bu arada yumurtlama gunu hesabinizi dogru yapiyosunuz insallah. Ben hep yanlis yapmisim simdiye kadar. Son iki ayda ogrendim dogru hesabi :)))
nasıl tanımam ben onları millanım muzmutum sumisalim oy oy oy beni onlar hamile etti nasıl tanımam
Ya ben de yaktim biliyo musun mide bulantima iyi geliyo yeminle. Hem de yavrum alisti sigaraya o istedi valla. Kocam bilse beni oyar ama gunde 2 tane iciyorum ya
ahuaha manyağım benim la seviyorum seniahuahua çocum tanı bak buu nikotin...
Hadi yaaa
Canimsin olur ben hissediyorum senin bebisin olacak
Bu arada yumurtlama gunu hesabinizi dogru yapiyosunuz insallah. Ben hep yanlis yapmisim simdiye kadar. Son iki ayda ogrendim dogru hesabi :)))
noluyoooo kizzzzzzzz kendine gellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?