kendini bu ay hamile sananlar buraya

francesca ya yumurtlama yanlıs yapıomusum dedın bı anlatsana belkım bızde yanlıs yumurtluozdur

senınle aynı fıkırde olmayı hıc ıstemezdım sumısalı ama belkı bende yanlıs zamanda yımıııırtlıyorumdur kız..
ama dogru zamanda yımırtlayıp su cocugu dogursamda ogluma senın kızını almam

canım ultrason 2 hafta kadar önden gider sen ilişki tarihini bilemeyeceğinden sadece son adet tarihini alır...bende 5 haftalıkken sadece kese görünmüştü geçen arkadaşm 4 haftalıkken gitti sadece kese var yani normal tatlım...hemen kötüye yorma no panic

teşekkür ederim ecem sağol. sen de gebelik var mı?

Ya ben de yaktim biliyo musun mide bulantima iyi geliyo yeminle. Hem de yavrum alisti sigaraya o istedi valla. Kocam bilse beni oyar ama gunde 2 tane iciyorum ya

Biliyorsundur gerçi ama söylemeden edemiycem Allah korusun düşüğe bile sebep olabiliyor Yapma be tatlım Hem senin bir nefesinde kanında dolaşan miktar onun kandolaşımından 5 kez geçiyor düşün senden 5kat fazla maruz kalıyor bir yığın kimyasala Bulantı için maden suyu içiyorlar iyi geliyormuş diye okumuştum bi dene istersen...:)

Ayni durumdayiz seninle. Ben yarin ogrenicem. Disgebelikten de korkuyodum onun olmadigi anlasildi ama bakalim yarin ogrenicem ben. Sabirsizliktan oluyodum az kalsin.

5 kez mi ( ahh ben ne kotu bir insanim. Asla icmem bitti sagol ya.

walla ne bılım belkı bızım yımırtalar catlıoda bız gunlerı tutturamıoz hayır daha adetım yenı bıtmısken ogrenımde calısmalar bosa gıtmesın,,,,yuzgeclerım cıkacak zaten yıkanmakdan,,,,
hem ayrıca ben guzel kızçemi senın o ana kuzusu ogluna vermem,,,,,dırdırınla yersın kızçemi

Ayni durumdayiz seninle. Ben yarin ogrenicem. Disgebelikten de korkuyodum onun olmadigi anlasildi ama bakalim yarin ogrenicem ben. Sabirsizliktan oluyodum az kalsin.

ben de sana yazıcaktım. aynı tarihlerde kalmışız galiba. takip edemedim pek. sat neydi senin değerlerin nasıl çıktı bahsedermisin biraz bu süreci nasıl gecirdin?

ben de sana yazıcaktım. aynı tarihlerde kalmışız galiba. takip edemedim pek. sat neydi senin değerlerin nasıl çıktı bahsedermisin biraz bu süreci nasıl gecirdin?

Sat 13 nisandi. Degerin 800 kusurdu doktorum begendi. Keseyi gordu. 4+5 di o zaman. Saglikli gorunuyor kese dedi. Bir de onun beslenecegi yeri gosterdi nokta gibiydi. Bos oldugunu dusunmuyorum ama 10 gun sonra bakicaz dedi. Yarin randevum var. Mide bulantilarim basladi. Asiri gazliyim ama. Azicik yorulsam batiyor sanki. Doktor kisitlama kendini hersey normal dedi ama ben cok dinleniyorum.

francescaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yumurtama olayını anlatsana yaaaaaaaaa ,,,,,,dedın ya bende yanlıs bılıomusum dıe belkım bısde yanlıs bılıos anlatıver bı zahmettttttt ,,,, senın ufaklıga arkadas lazım

yaa sonucta 2 gunde 1 yapınca o zamanada denk gelmıyormu,gelıyor bıde hesap mı yapım..
kız benımde saclarım oyuzden mı bukadar uzadı dersın,paso yıkanıyoz..anamın evınde pis pis dururdum ne güzel

francesca ya yumurtlama yanlıs yapıomusum dedın bı anlatsana belkım bızde yanlıs yumurtluozdur

Ya yazdiklarim cikmamis ne cok uzuun anlatmistim ozet geceyim.

Adet oldugun tarih ve adet olacagin tarihi say. Cikan rakamdan 14 u cikar. 14 sabit oluyor. O, yumurtlama gunu oluyor. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrasi sansli gunler.

evet gidişatımız hemen hemen aynı. allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin. yarın güzel sonuclar ver artık bize.nerde yaşıyodun?

evet gidişatımız hemen hemen aynı. allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin. yarın güzel sonuclar ver artık bize.nerde yaşıyodun?

Amin canim insallah. Yarin kalp atisini duymak istiyorum. Varsa duyulmasi lazim. Yoksa da ne yapayim allah buyuk der gecerim :)

İstanbuldayim ben. Aksama sonucu yazarim. Beklemek iskence gibi. Bir de kan ve idrar testlerimi yaptirmistim. Onlarin sonucunu da vericem insallah bisey cikmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…