kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaa sonucta 2 gunde 1 yapınca o zamanada denk gelmıyormu,gelıyor bıde hesap mı yapım..
kız benımde saclarım oyuzden mı bukadar uzadı dersın,paso yıkanıyoz..anamın evınde pis pis dururdum ne güzel

Kizim sen delisinnnn :))

Ben de evlendikten sonra saclarim daha da hizli uzadi valla

Yazdim ya yavrum yaaaa

Ayni durumdayiz seninle. Ben yarin ogrenicem. Disgebelikten de korkuyodum onun olmadigi anlasildi ama bakalim yarin ogrenicem ben. Sabirsizliktan oluyodum az kalsin.

francesca bişi sorucam sana adetini beklerken hatta adet olman gereken günde belin ağrıyomuydu hafif hafif adet sancısı gibi

francesca bişi sorucam sana adetini beklerken hatta adet olman gereken günde belin ağrıyomuydu hafif hafif adet sancısı gibi

Karnim anormal agridi adet olucakmis gibi doktorum, o sirada bebegin yerlestigini soyledi. Belim de cok agridi ki benim adette belim agrimazdi yani.

doktorlarımız aynı şeyleri istemiş ikimizden de.bizim ilk denememizdi bu ay. ben de boş çıkarsa allah bilir dicem. ama ben sadece teyzeme demiştim. o da sağolsun tüm aileye yaymış. bi babam dışında herkes biliyo.bundan ötürü gerildim ben de

Ya yazdiklarim cikmamis ne cok uzuun anlatmistim ozet geceyim.

Adet oldugun tarih ve adet olacagin tarihi say. Cikan rakamdan 14 u cikar. 14 sabit oluyor. O, yumurtlama gunu oluyor. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrasi sansli gunler.

Tabi düzenli regl oluyorsak dimi...

Biz 1 senedir deniyorduk valla. Hayirlisi canim insallah saglikla kucaklarimiza aliriz fazla kurcalamamak lazim ama takmadan olmuyo ki.

Kizim sen delisinnnn :))

Ben de evlendikten sonra saclarim daha da hizli uzadi valla

evlendıgımde sacım omzumu az gecmıstı ve 2 senedır o boylardaydı hıc uzamıyordu..evlendım ve suan gögsumun altındalar..suyun mucızesı..su kürünü uygulayın arkadaşlar,2 gunde 1 sampuanla sacları çitiliyoruz..ananızın evındekı gıbı 1 hafta boyunca sacı yıkamamak ıcın turlu turlu toplama halıne son!!! artık su var!!

dimeh bebişim yarın sabah buradayım inşallah..güzel hberlerini duymak üzere...hepinize sevgiler kızlar yarın kandil bu geceden duaya başlayın

canım korkma ılk bır 1.5 ay ayında kese boş gorunuyo zaten asagı yukarı 8 haftalıkken olusucak bıraz sabret fasılyenı goruceksınn

kızlar benim bugün adet olmam gerekirdi ama yok :44: bugün olucam sandım belirtiler o yöndeydi hala da var karnım ağrıyor gibi garip bişiy oluyor.. belimdede ağrılar oluyor..ve rahimde sanki kasılma gibi oluyor bu bi belirti olabilir mi ya da sebebi nedir sizce :26:

Son düzenleme:
Ya yazdiklarim cikmamis ne cok uzuun anlatmistim ozet geceyim.

Adet oldugun tarih ve adet olacagin tarihi say. Cikan rakamdan 14 u cikar. 14 sabit oluyor. O, yumurtlama gunu oluyor. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrasi sansli gunler.

ama ben anlamdım ,,,10 mayısda adet oldum ,,6 hazıranda adet olcam yıne,,,10 mayısı 1.gun kabul edıp 6 hazıranıda son gun kabul edıp sayarsak 28 gun oluyo bundan 14 cıkarsa gerıye 14 kalıo 10 mayıs olan adetın bırıncı gununden ıtıbaren 14 gun sayıp onun 5 gun oncesı ve 2 gun sonrası mı ekşın yapacaz

alemsiniz valla kızlar.hakkaten şöyle düşününce evlendikten sona saçlarım daha d acok uzadı bana görede.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…