- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.741
yaa sonucta 2 gunde 1 yapınca o zamanada denk gelmıyormu,gelıyor bıde hesap mı yapım..
kız benımde saclarım oyuzden mı bukadar uzadı dersın,paso yıkanıyoz..anamın evınde pis pis dururdum ne güzel
geldim çişten yok allahım yok şükürler olsun
francescaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yumurtama olayını anlatsana yaaaaaaaaa ,,,,,,dedın ya bende yanlıs bılıomusum dıe belkım bısde yanlıs bılıos anlatıver bı zahmettttttt ,,,, senın ufaklıga arkadas lazım
Ayni durumdayiz seninle. Ben yarin ogrenicem. Disgebelikten de korkuyodum onun olmadigi anlasildi ama bakalim yarin ogrenicem ben. Sabirsizliktan oluyodum az kalsin.
francesca bişi sorucam sana adetini beklerken hatta adet olman gereken günde belin ağrıyomuydu hafif hafif adet sancısı gibi
Amin canim insallah. Yarin kalp atisini duymak istiyorum. Varsa duyulmasi lazim. Yoksa da ne yapayim allah buyuk der gecerim :)
İstanbuldayim ben. Aksama sonucu yazarim. Beklemek iskence gibi. Bir de kan ve idrar testlerimi yaptirmistim. Onlarin sonucunu da vericem insallah bisey cikmaz tabi.
Ya yazdiklarim cikmamis ne cok uzuun anlatmistim ozet geceyim.
Adet oldugun tarih ve adet olacagin tarihi say. Cikan rakamdan 14 u cikar. 14 sabit oluyor. O, yumurtlama gunu oluyor. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrasi sansli gunler.
doktorlarımız aynı şeyleri istemiş ikimizden de.bizim ilk denememizdi bu ay. ben de boş çıkarsa allah bilir dicem. ama ben sadece teyzeme demiştim. o da sağolsun tüm aileye yaymış. bi babam dışında herkes biliyo.bundan ötürü gerildim ben de
Kizim sen delisinnnn :))
Ben de evlendikten sonra saclarim daha da hizli uzadi valla
Tabi düzenli regl oluyorsak dimi...
Karnim anormal agridi adet olucakmis gibi doktorum, o sirada bebegin yerlestigini soyledi. Belim de cok agridi ki benim adette belim agrimazdi yani.
kızlar merhaba. dün tahlil sonucumu aldım. 1432 cıktı beta hcg değerim. dr a gttim.5 hafta 2 günlükmüş gebelik. ama benim hesabıma göre henüz 3 haftalık.karından ultrasonla baktı. keseyi gördü ama içi dolu mu boş mu 10 gün sona bakıcaz bida dedi.korkmalımıyım. boş gebelik olur diye. 10 gün nasıl beklicem. içim içime sığmıyo. siz nasıl bi sürec yassadınız yada yasıyorsunuzzz?
İyi haber gerçi benim nerdenbaksan 8 gündür ağrılarım var bi dün biraz iyiydim
canım korkma ılk bır 1.5 ay ayında kese boş gorunuyo zaten asagı yukarı 8 haftalıkken olusucak bıraz sabret fasılyenı goruceksınn
Ya yazdiklarim cikmamis ne cok uzuun anlatmistim ozet geceyim.
Adet oldugun tarih ve adet olacagin tarihi say. Cikan rakamdan 14 u cikar. 14 sabit oluyor. O, yumurtlama gunu oluyor. 5 gun oncesi ve 2 gun sonrasi sansli gunler.
dimeh bebişim yarın sabah buradayım inşallah..güzel hberlerini duymak üzere...hepinize sevgiler kızlar yarın kandil bu geceden duaya başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?