kendini bu ay hamile sananlar buraya

Valla benimde oyle olmustu ama sanirim uzama duracak yine cunku ben o isleri biraktim :))

canım korkma ılk bır 1.5 ay ayında kese boş gorunuyo zaten asagı yukarı 8 haftalıkken olusucak bıraz sabret fasılyenı goruceksınn

teşekkürler canım yaa. nasıl bir süreç bu idrar tahlili yap, kan tahlili yaptır çıkcak mı cıkmıcak mı. dr gt kese görüncekmi? keseyi gördük kalp atışı duyulcak mı? hakkaten zorlu stresli ama bi o kadar da güzel

Naıonuzz ben yokkenn bakıyorumda en can alıcı konularr geçmişşş ne google ne fantazisi ne pozisyonu ne devesi ne keçisi ne goyunuu ne göğüsü ne memesii kim sevişiyiii kimler sevişmiyiii yoksa ben yokken bırınız hamılemı kaldıı heee

Aynen oyle dogru anlamissin. Gun asiri yapin.

yok kıııızzz bızde hamıle kalacak göz varmı..herkes bıldıgını anlatiiiiii gene fayda etmiiiiiii..hepımızı toplasan bı karı etmez

:26::26: ben mi uyduruyorum psikolojik mi bunlar

walla baya fantazılı muhabbet ettık zeyno,,, acayıp bılgı bırıkımı oldu,,,sanırım bu aksam bazıları kedı ,kopek uygular ,,,:))))))))))))))
fotosentezle hamıle kalamıcagımıza gore koca yokkı hamıle kalak ,,calısıo askım

Aynen oyle dogru anlamissin. Gun asiri yapin.

temem o zaman o zaman bu hesaba gore benım bugun yumurtam catlayacak ,,,belkı o yuzden kasıgımdakı sag tarafda sancı var,,bıde boyle akıntı ama her zaman olanlardan deıl,,ee ama dun yaptık bız yaramazlık bu aksamda mı yapcez eksın,,yoksa yarın mı

Dun yaptiysaniz bugun hala yasiyor zaten icinde. Belki de olan bugun olmustur :) yarin deneyin bence bugune gerek yok.

Dun yaptiysaniz bugun hala yasiyor zaten icinde. Belki de olan bugun olmustur :) yarin deneyin bence bugune gerek yok.

millannnnnnnnnnnnn duyyy duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bakk bugun belkıde olan olmusdur dıooooooooooooooooooooo :))))))))))))))))))

temem ustadım bugun dınlenek ama yarını affetmem:))))))))))))))))))))

anlıyorum senı bebemmm bende duygularıı yasadımmm buyuk bır heves mutluluk heyecanla beklıyosun herseyını adım adım takıp edıyosun hatta gunler cabuk gecsın dıye bebegın 15 haftayken 20cı haftayı takıp edıyosun sonra bı bakmıssınkı KUCAĞINDAAA ILK GUNLER ONA BISEY OLACAK DIYEEGOZUNE UYKU GIRMEZ DAYANAMAYIP BEŞİKTEN YANINA ALIP UYURSUN GECELERI ATESLENIRR HASTANELERE KOSTURURSUNN GAZ SANCILARII ÇEKİLMEZZ HALE GELIRR NAPACAGINI BILEMEZSSINN SONRAA BIDE BAKMIŞSINKİİ bacagına kucuk sıpan yapısmıs mız mız pıjamalarını etegını nevarsa asagı ındırıyoo ve sen yemek yapamayacak hale gelıyosun yerı gelıyo uykusuzluktan bebegını 10tane gıbı goruyosun isyanları bağlıyosun BAZEN DAYANAMIYORUMMM YETER DIYE AOTURUP AĞLIYOSUNN AMA yinede kucagına alınca kokusunu içine cekınce DEĞERRR İYİKİ DOURMUŞUMMM DİYOSUNN

millannnnnnnnnnnnn duyyy duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bakk bugun belkıde olan olmusdur dıooooooooooooooooooooo :))))))))))))))))))

temem ustadım bugun dınlenek ama yarını affetmem:))))))))))))))))))))

neeeeeeeeeyyy mercimegi fırına mı koyduuuuum diyooooooo
senın sımdı kasıgında batmalarda olur..puuuff gelde sımdı yarın bunun hamılelık belırtılerını dınle dur

şu fantazileriin bıkacını banada söleyinn helee adamı bende bulursamm atlarım üstünee napalım benim adamda sabah 7 aksam 10-11-12 yorgun argın geloo erkeğüüüüüümmmmmmm

kız ne guzel anlattın gözumun önunde canlandı resmen..aaah bı kavussak o gunlere

şu fantazileriin bıkacını banada söleyinn helee adamı bende bulursamm atlarım üstünee napalım benim adamda sabah 7 aksam 10-11-12 yorgun argın geloo erkeğüüüüüümmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…