- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.761
evlendıgımde sacım omzumu az gecmıstı ve 2 senedır o boylardaydı hıc uzamıyordu..evlendım ve suan gögsumun altındalar..suyun mucızesı..su kürünü uygulayın arkadaşlar,2 gunde 1 sampuanla sacları çitiliyoruz..ananızın evındekı gıbı 1 hafta boyunca sacı yıkamamak ıcın turlu turlu toplama halıne son!!! artık su var!!
kız senınde işemen,mıçman bitmedi
Yorulunca adet sancisi degil de kasiklarda batmalar oluyor sadece.
canım korkma ılk bır 1.5 ay ayında kese boş gorunuyo zaten asagı yukarı 8 haftalıkken olusucak bıraz sabret fasılyenı goruceksınn
ama ben anlamdım ,,,10 mayısda adet oldum ,,6 hazıranda adet olcam yıne,,,10 mayısı 1.gun kabul edıp 6 hazıranıda son gun kabul edıp sayarsak 28 gun oluyo bundan 14 cıkarsa gerıye 14 kalıo 10 mayıs olan adetın bırıncı gununden ıtıbaren 14 gun sayıp onun 5 gun oncesı ve 2 gun sonrası mı ekşın yapacaz
Benim daha çok eğilip doğrulurken batmalarım oluyor Ama normalde adet sancısı gibi değil mi yorulmadan da yani...
Naıonuzz ben yokkenn bakıyorumda en can alıcı konularr geçmişşş ne google ne fantazisi ne pozisyonu ne devesi ne keçisi ne goyunuu ne göğüsü ne memesii kim sevişiyiii kimler sevişmiyiii yoksa ben yokken bırınız hamılemı kaldıı heee
kızlar benim bugün adet olmam gerekirdi ama yok :44: bugün olucam sandım belirtiler o yöndeydi hala da var karnım ağrıyor gibi garip bişiy oluyor.. belimdede ağrılar oluyor..ve rahimde sanki kasılma gibi oluyor bu bi belirti olabilir mi ya da sebebi nedir sizce :26:
walla baya fantazılı muhabbet ettık zeyno,,, acayıp bılgı bırıkımı oldu,,,sanırım bu aksam bazıları kedı ,kopek uygular ,,,:))))))))))))))Naıonuzz ben yokkenn bakıyorumda en can alıcı konularr geçmişşş ne google ne fantazisi ne pozisyonu ne devesi ne keçisi ne goyunuu ne göğüsü ne memesii kim sevişiyiii kimler sevişmiyiii yoksa ben yokken bırınız hamılemı kaldıı heee
Aynen oyle dogru anlamissin. Gun asiri yapin.
walla baya fantazılı muhabbet ettık zeyno,,, acayıp bılgı bırıkımı oldu,,,sanırım bu aksam bazıları kedı ,kopek uygular ,,,:))))))))))))))
fotosentezle hamıle kalamıcagımıza gore koca yokkı hamıle kalak ,,calısıo askım
temem o zaman o zaman bu hesaba gore benım bugun yumurtam catlayacak ,,,belkı o yuzden kasıgımdakı sag tarafda sancı var,,bıde boyle akıntı ama her zaman olanlardan deıl,,ee ama dun yaptık bız yaramazlık bu aksamda mı yapcez eksın,,yoksa yarın mı
Dun yaptiysaniz bugun hala yasiyor zaten icinde. Belki de olan bugun olmustur :) yarin deneyin bence bugune gerek yok.
teşekkürler canım yaa. nasıl bir süreç bu idrar tahlili yap, kan tahlili yaptır çıkcak mı cıkmıcak mı. dr gt kese görüncekmi? keseyi gördük kalp atışı duyulcak mı? hakkaten zorlu stresli ama bi o kadar da güzel
millannnnnnnnnnnnn duyyy duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bakk bugun belkıde olan olmusdur dıooooooooooooooooooooo :))))))))))))))))))
temem ustadım bugun dınlenek ama yarını affetmem:))))))))))))))))))))
walla baya fantazılı muhabbet ettık zeyno,,, acayıp bılgı bırıkımı oldu,,,sanırım bu aksam bazıları kedı ,kopek uygular ,,,:))))))))))))))
temem o zaman o zaman bu hesaba gore benım bugun yumurtam catlayacak ,,,belkı o yuzden kasıgımdakı sag tarafda sancı var,,bıde boyle akıntı ama her zaman olanlardan deıl,,ee ama dun yaptık bız yaramazlık bu aksamda mı yapcez eksın,,yoksa yarın mı
anlıyorum senı bebemmm bende duygularıı yasadımmm buyuk bır heves mutluluk heyecanla beklıyosun herseyını adım adım takıp edıyosun hatta gunler cabuk gecsın dıye bebegın 15 haftayken 20cı haftayı takıp edıyosunsonra bı bakmıssınkı KUCAĞINDAAA ILK GUNLER ONA BISEY OLACAK DIYEEGOZUNE UYKU GIRMEZ DAYANAMAYIP BEŞİKTEN YANINA ALIP UYURSUN GECELERI ATESLENIRR HASTANELERE KOSTURURSUNN GAZ SANCILARII ÇEKİLMEZZ HALE GELIRR NAPACAGINI BILEMEZSSINN SONRAA BIDE BAKMIŞSINKİİ bacagına kucuk sıpan yapısmıs mız mız pıjamalarını etegını nevarsa asagı ındırıyoo ve sen yemek yapamayacak hale gelıyosun yerı gelıyo uykusuzluktan bebegını 10tane gıbı goruyosun isyanları bağlıyosun BAZEN DAYANAMIYORUMMM YETER DIYE AOTURUP AĞLIYOSUNN AMA yinede kucagına alınca kokusunu içine cekınce DEĞERRR İYİKİ DOURMUŞUMMM DİYOSUNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?