kendini bu ay hamile sananlar buraya

İnsallah canim benim. Buradaki herkes hamile kalsin cabucak insallah ve hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim.

francesca , inan sevincimden gözlerim dolu dolu şimdi. ben de 38 yaşımdayım , ikinci evliliğim eşim benden 3 yaş küçük. ve en çok o garip kalmasın diye dua ediyorum. çok güzel bir kalbi var onun da allah ona evlat vermeyi nasip eder inşallah. tekrar hayırlı olsun canım.

ilişkiden sonra yumurtalıklarınızın üzerine sıcak su torbası koyun 15 dakka bekletin yeter hatta hergün yaparsanız daha faydalı olabilir eger evinizde hazırda sıcak su torbası yoksa kola şiseside işinizi görür bi deneyin derim..

diye biyazı gördüm kızlar zarar vermezmi sıcak su :S

Canim cok sagol. İnsallah allah sana da veriri tez zamanda.

Doktora gitmeden tamam diyemiyorum. Bakalim canim tekrar cok tesekkur ederim.

sıcak spermleri öldürüyor, sıcak duş bile önermiyor doktorlar , yapmayalım bence bunu :)

canlarım bende çıkıyorum kızımı doyurmam lazım artı akşam üstüde sarma sarıcam ay hamişler var unuttum özür akşama girerim gece yani hepinizi öptüm kızlar hayırlı haberlerle gelin

valla inşallah hamile olurum..daha hastalanmadım...ama arkadaşıma çok sevindim valla...heyecanlandım bir bişeyler oldum zeynep valla inşallah doğru doğuyordurda...geç döllenme böylemi oluyormuş ya...kafaya taktım ütü yapmaya yaradı kafaya takmam.. en sevmediğim işi nasıl yapıyorum anlamadım o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…