- Konu Sahibi zeynepilke
-
inşallah canım oda Allahın takdiri ama sen kalbini ferah tut...8 ay sonra düşün nasıl çıkıcak bu diye...mesela bir arkadaşım kusmayı düşünüyor çocuğuarkadaşlarımda bir cins yaw ...bir akıllı yok ben dahil
hamilesin canım inşallahhhhhhhhhhhhh :)Sanki ruhum goklerde gibi. Benim her ay adet donemimde migrenvari bir agrim olurdu bu ay olmadi bak aklima geldi simdi.
Ya ben hamile miyim acaba gercekten?
Zaten var ya caktirmiyorum ama esime uzuluyorum adet olunca.
Deliriyor aslinda biliyorum ama asla caktirmiyor uzulurum diye. Hatta diyor ki hersey allahtan, eger olmazsa dunyayi gezeriz basbasa uzulme diyo. Ben de allahim kocamin altin kalbi icin ver su bebegi diye dua ediyorum.
Canimsin :) insallah dis gebelik vs. Zirvaligi yoktur. Aklima sacma sapan seyler geliyo. Olmayacagina o kadar inanmisim ki
bide bu ikizlerin özelliği kötü düşünmek kötü düşünme kızarım artı artık kendine dikkat et olur
inşşalah canım hepimizin dileğini versin banada sağlıklı gebelik geçirip kucağıma almayı nassip etsin malüm şeker ve tansiyon beni korkutuyo
francesca , inan sevincimden gözlerim dolu dolu şimdi. ben de 38 yaşımdayım , ikinci evliliğim eşim benden 3 yaş küçük. ve en çok o garip kalmasın diye dua ediyorum. çok güzel bir kalbi var onun da allah ona evlat vermeyi nasip eder inşallah. tekrar hayırlı olsun canım.
Canim cok sagol. İnsallah allah sana da veriri tez zamanda.
Doktora gitmeden tamam diyemiyorum. Bakalim canim tekrar cok tesekkur ederim.
bide bu ikizlerin özelliği kötü düşünmek kötü düşünme kızarım artı artık kendine dikkat et olur
kova burçları nasıl oluyormuş
ilişkiden sonra yumurtalıklarınızın üzerine sıcak su torbası koyun 15 dakka bekletin yeter hatta hergün yaparsanız daha faydalı olabilir eger evinizde hazırda sıcak su torbası yoksa kola şiseside işinizi görür bi deneyin derim..
diye biyazı gördüm kızlar zarar vermezmi sıcak su :S
hamilesin canım inşallahhhhhhhhhhhhh :)
bak ben sana dedm bebiş olmadan çıkış yok die
kih kih kih
Canimsin sen de valla cok duygusal oldum son sahneden sonra
Eki Görüntüle 411016
İşte benim silik çizgi bunun gibi birşey benim tel den çekmeye çalıştım ama çıkmadı bunu netten buldum
Eki Görüntüle 411016
İşte benim silik çizgi bunun gibi birşey benim tel den çekmeye çalıştım ama çıkmadı bunu netten buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?