kendini bu ay hamile sananlar buraya

facede kuzenımın yenı dogmus bebegıyle olan fotolarına baktım..
baktıımmmmmm,baktımmmmmmmmmm..
benım ne zaman olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anammm millet gene kaybolduuu kimsede tık yok Ben gidemde bi duşş alam barii cocuğu anca uyuttumm cünüp cünüpp gezmeyim

Son düzenleme:
kızlarrr bende kendimi hamile sanıyorum :) sol kasığıma batmalar var bazen sağa da vuruyo ama çoğunlukla sol.akşamları hafif ateşim çıkıyo 1-2 saat sonra geçiyo inşallah vardır birşey

çalısmalar başlasa belkı yıne bı umut doğacak ama adetliyiiiiiiiiiiiiimmmm

milanım kan tahlilinden geldim 1 saat sonra alıcam orda herkes testi gözterdim hamilesin işte dediler bazılarıda yok yinede emin olma yok bazen bu çiş tahlilleri yanıltıyo yok bilmem ne sinir oldum kan tahlilide bi çıksın gözlerine sokucam kocam bile emin değilmiş çiş tahlilinden sorucam ben ona şu kan tahlilini bi alıyımda ((((((((

biz emınız merak etmeeeeeeeeeeee..
sonucta silik cıkmadı,kopkoyu cıktı

dimeh kan tahlılını nereye yaptırdın? hast.? saglık ocagı?
kanı nereden alıyolar?
ben hıc yaptırmadım yaaa hıcbıse bılmıyoruuuum

Ben 2 tane test yaptım, ikiside silik çıkmıştı yavrum. Sen merak etme allahtan bir mani çıkmazsa hamilesin. Kopkoyu çizgi kime çıkmış. Sen doktora git bi anönce ama, ne durumdasın, kaç haftalık onu öğren. Birde sigarayı bırakmanın yollarını.

dimehhhh hamileeeee dimehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee diiiiiiiiiiiiiiiiiiimehhhhhhhhhhhhhhh hamileeeeeeeeeeeeee lililililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kanı nereden alıyolar?

Canım ben hastanede yaptırmıştım ama burdaki birçok kişi sağlık ocağınada yaptırdı. Kolundan normal kan alır gibi alıyorlar. Bİrde açlık tokluk önemli değil. Günün herhangi bir saatindede verebiliyorsun. Ama sonucu neresi daha erken veriyor bilmiyorum

bıgun gıtmek durumunda kalırsam aklımda bulunsun
umarım yakın zamanda gıtmek zorunda kalırım

ecemcim olursa ne demek acaba :44::2:

yok tatlım o olunca oluucak ilk aşamayı hallettin çok şükür şimdi sağlıkla hamilelikte inşallah.....ya bide testle ilgili şunu söylym,negatif çıkınca emin olmayın yine ağır iş yapmayın ayrıca %99 güvenilir diyolar,ayrıca bende hep onunla yapıyodum olmadığı zaman hiçte pozitif çıkmadı,arkadaşımda öyle olmadığında pozitif çıkmıyo ,, sallama sen o yok diyenleri ben senin keseciğine güveniyorummm

kanı nereden alıyolar?

canım ben istanbulda anadolu yakasındayım acıbadem hastanesinde yaptırdım ben 1 saat sonra alırsın dediler 10 dakika sonra haberi alıcam hayırlısıyla benim yiğenim çalışıyo o haber vericek gitmek zorunda kalmıcam yani bana en güvenilir özel hastaneler geldi bilmiyorum

evet ya valla canım bişi istemiyo zar zor bi sandviç yedim okadar ama sigaraya aşeriyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…