- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.881
facede kuzenımın yenı dogmus bebegıyle olan fotolarına baktım..
Baktıımmmmmm,baktımmmmmmmmmm..
Benım ne zaman olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
caniiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm kıyamammm sanaaaaaasabret bebemmm olacak elbett umudu yitirmek yokk çalışmalara devam :13:
çalısmalar başlasa belkı yıne bı umut doğacak ama adetliyiiiiiiiiiiiiimmmm
kızlar yoğun enerjimizle ruhsal hamilleği bedensel hamileliğe çevirebiliyozsırada kim vardı günü geçen ona yoğunlaşalım bencee ayrıca dimeh in çocuğu olursa adı ya ruhi yada ruhnaz olsun...ruhsal gebelik meyvesi ne de olsaaaa
milanım kan tahlilinden geldim 1 saat sonra alıcam orda herkes testi gözterdim hamilesin işte dediler bazılarıda yok yinede emin olma yok bazen bu çiş tahlilleri yanıltıyo yok bilmem ne sinir oldum kan tahlilide bi çıksın gözlerine sokucam kocam bile emin değilmiş çiş tahlilinden sorucam ben ona şu kan tahlilini bi alıyımda((((((((
ilahiiiii angel bi kac tne yap hatira diye dagit hepsine
milanım kan tahlilinden geldim 1 saat sonra alıcam orda herkes testi gözterdim hamilesin işte dediler bazılarıda yok yinede emin olma yok bazen bu çiş tahlilleri yanıltıyo yok bilmem ne sinir oldum kan tahlilide bi çıksın gözlerine sokucam kocam bile emin değilmiş çiş tahlilinden sorucam ben ona şu kan tahlilini bi alıyımda((((((((
dimeh kan tahlılını nereye yaptırdın? hast.? saglık ocagı?
kanı nereden alıyolar?
ben hıc yaptırmadım yaaahıcbıse bılmıyoruuuum
Canım ben hastanede yaptırmıştım ama burdaki birçok kişi sağlık ocağınada yaptırdı. Kolundan normal kan alır gibi alıyorlar. Bİrde açlık tokluk önemli değil. Günün herhangi bir saatindede verebiliyorsun. Ama sonucu neresi daha erken veriyor bilmiyorum
ecemcim olursa ne demek acaba :44::2:
dimeh kan tahlılını nereye yaptırdın? hast.? saglık ocagı?
kanı nereden alıyolar?
ben hıc yaptırmadım yaaahıcbıse bılmıyoruuuum
Ben 2 tane test yaptım, ikiside silik çıkmıştı yavrum. Sen merak etme allahtan bir mani çıkmazsa hamilesin. Kopkoyu çizgi kime çıkmış. Sen doktora git bi anönce ama, ne durumdasın, kaç haftalık onu öğren. Birde sigarayı bırakmanın yollarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?