- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.901
bıgun gıtmek durumunda kalırsam aklımda bulunsun
umarım yakın zamanda gıtmek zorunda kalırım
facede kuzenımın yenı dogmus bebegıyle olan fotolarına baktım..
baktıımmmmmm,baktımmmmmmmmmm..
benım ne zaman olcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bak gene kimse bana bişicik yazmamışşşşKendi kendime yazıp durumm Amannnnnnn çıkıomm ben
merhaba canım bence önce sağlık ocağında yaptır masrafsız olur özel hastahaneler 30 la 40 arasında değişen para alıyorlar ben 2 ay önce yaptırdım iki kere tabi sonuçtırt.işte insan o zaman verdiği paraya acıyo sonuç olumlu çıksa bebiş geleceğini bilsen dünyaları versen gözüne gözükmez.inşallah buradaki herkes sağlıklı birer bebişle ayrılır
bıgun gıtmek durumunda kalırsam aklımda bulunsun
umarım yakın zamanda gıtmek zorunda kalırım
millan sumisali nasıl kaldın anlat demiş kan tahlilinden sonra ama anlat demiş sonucu alıyım inşallah bide sumisali gelsin anlatıcam hiç üzülme seninde olucak allah çok büyük çook ben anlatınca görüceksin ben burda geyik yapıyodum ruhen hamileyim die ama hiçte umudum yoktu ismin ne bu arada günlük tutmaya başlıcam teyzesi olarak senide anlatıcam :))))))
evet parası öle ben 50 lira verdim ama sağlık ocağı muayene etmeden kan tahlili yapmıyo saçma sapan bişiler o semsert koca şeyi sokucakmış bakıcakmış dedim duuuuuuuuur noluyoruz hemen çıktım ordan bide sinirleniyo salak karı
evet parası öle ben 50 lira verdim ama sağlık ocağı muayene etmeden kan tahlili yapmıyo saçma sapan bişiler o semsert koca şeyi sokucakmış bakıcakmış dedim duuuuuuuuur noluyoruz hemen çıktım ordan bide sinirleniyo salak karı
canımben sadece 2 dün idrar testi yaptm ...ikiside pozitif çıkınca direkt doktordan randevu aldım...zaten 1 hafta günüm geçtiği için 5 haftalık bile olmuştu,kesecık vardı
merhabalar hepimizin kandili mubarek olsun. ben de bu ay çok umutluyum inşallah hamileyimdir diyorum ama çok da emin olamıyorum. normalde adet günüm 21 iydi 3 gün geçti. biraz düzensizlik var dı ama son 3 ay hep 21. gün oldum. ama bu ay ya gecikecek ya da gebelik olacak. hayırlısı. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
çok şanslısın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah.darısı bizim başımıza 16 aylık evliyim korunmuyoruz ama hamilede kalmadım hiç.2 aydır doktora gidiyoz eşimin tahlilleri iyi benim yumurtlamam var ve yumurtam çatlıyo sorun yok şükür allah ne zaman nasip ederse artık
canım sağol ama bebişimi kaybettim ben...sen umudunu yitirme hormonlarındada sorun yoksa madem yumurtlama gününü falan takip et ilişkiden donra hemen kalkma yatakdan dene yine...vardır mutlaka bir zamanı
aminnn canım allah aratmasın isteyene.bende bu ay umutluyum çünkü yumurtlama takibi yapıldı yumurtam çatladı öncesi ve sonrası ilişkiye girmiştim şimdi regl dönemime 8 gün var sol kasığıma batmalar oluyo inşallah bebişim vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?