- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.861
şans melegım nerelerdeydın
tam zamanında geldın,,
süperrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dimehinde melegı geldı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şans melegım nerelerdeydın
tam zamanında geldın,,
süperrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm arkadslarrrrr bana da yardım lutfen bebek yapmaya karra vereli yanı korunmadann ilşkiye başlayalı 6 gün olduu ve 3 günde kasıklarım agrımaya başladııı agzımda buruk bı tat varr ve cok cabuk yorulmay basladımmm ve regl olmama daha 20 gün var ölücem meraktan sizce bu kadr cabuk belırtıı olabılrımıı hamilemiyimdirrrr:)
Sumisalii nereye kayboldu gene yavvvAnam ben geldimm diyommm kimseden ses yokkk hheyyyyyyyyyy Milleeetttttttt nerelerdesinizz yavvvvvvvvvv
layn beni göremiyomusun ...biyenmiyormusun beni....la varya songül karlının nikah memuru benim nikahımıda kıymıştı....lan ünlülerle aynı potansiyeldeyim
Anammmmmmm beğenmemmi heçççççççç potansiyellii arkadaşımmm Sumisalıı cevrımdısı gorunuyodu ondan öle dedımm hepınız varsınız allta görüomm sizin adlarınızıı
harbi yanıltıyormuşahuaha hamileyim hauahaha
bnim evde bi tane test var aramizda duygusal bag olustu tek cizgi gormek istemiyom onda bunu bana yapamaz o yuzden elimi suremem...........
bu çatlatma iğnesini oldum ya aklıma pis bir plan geldieltimler birşey derse al bak testide çözdüm hamileydim derim...olmuyor diye nispettelerde kendileri...oysaki vurulduğum iğnede hcg hormonu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?