kendini bu ay hamile sananlar buraya

şans melegım nerelerdeydın

tam zamanında geldın,,

süperrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dimehinde melegı geldı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

şans melegım nerelerdeydın

tam zamanında geldın,,

süperrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar hayırlı kandıller,,,,
Allah su guzel gunde ısteklerımızı kabul etsın ınsallah,,,,
dimeh walla cok sevındım,,,,,kan testını yaptır,,onun da sonucunu beklıoz,,,
ama daha bıtmedı ılk gorunce ne yaptın,,esıne soyledıgınde tepkısı ne oldu bunları ogrencez ama kan testınden sonra sımdı degıl sakın anlatma ucarım sana ,,,
Allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsın ınsallah

sumisalim hepimizin sevincini paylaşıcaz tez zamnda burda inşallah ulan çok seviyorum sizi ben beee

Aman aman negüzell haberlerle geldimmm ggızzzzzzz dimehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gözünn aydınn yavrummmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnnn yuppi yuppiii Yuppiiii heyyoooooooooooooo heyooooooooo

çok terpikk ediyorumm senii dimehh cimm ayakta alkışlıyorumm seniiiii Buarada hangii pozisyonlara son dönemlerde ağırlık verdinn hemen alalımm tiyolarıı

Son düzenleme:
slm arkadslarrrrr bana da yardım lutfen bebek yapmaya karra vereli yanı korunmadann ilşkiye başlayalı 6 gün olduu ve 3 günde kasıklarım agrımaya başladııı agzımda buruk bı tat varr ve cok cabuk yorulmay basladımmm ve regl olmama daha 20 gün var ölücem meraktan sizce bu kadr cabuk belırtıı olabılrımıı hamilemiyimdirrrr:)

cnmm 6 gündür korunmayı bıraktığını söylüyorsun bukadar cabukk belırtıı olmazkii

laaayyyyyyyyyn ne güzel bir gün hamile haberi aldım allah hayırlı şekilde sana sıkıntı vermeden musmutlu bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim kuşum...darısı bize...gerçi ben şuan idrar testi yapsam çift çizgi çıkar ama yapmıyorum

wuuhuuuuuuuuuuuuuuoouuooooooooooooo dimmehhh hamileee miiişşşş
canım içime doğuyordu ama korkuyodum tam kız sen hamilesin demeye...heleki 1 hafta gecikti deyincee..
kendiminkisi kadan ssevindim be ya
bu topıc ten çoooooooookkkk hamile çıkacak dahaaaa.....

herkeese hayrlı kandiller hamile arkadaşı tebrik ediyorum çok güzel bi haber içim kıpır kıpır oldu inşallah bende yakında güzel haberler veririm

layn beni göremiyomusun ...biyenmiyormusun beni....la varya songül karlının nikah memuru benim nikahımıda kıymıştı....lan ünlülerle aynı potansiyeldeyim

Anammmmmmm beğenmemmi heçççççççç potansiyellii arkadaşımmm Sumisalıı cevrımdısı gorunuyodu ondan öle dedımm hepınız varsınız allta görüomm sizin adlarınızıı

kızlar ya test yapsammı...hani iğne vuruldum ya...idrar testinde yanıltabiliomuş yanıltıcıda olsa bi baksammı çift çizgi nassı bişi

bnim evde bi tane test var aramizda duygusal bag olustu tek cizgi gormek istemiyom onda bunu bana yapamaz o yuzden elimi suremem...........

bu çatlatma iğnesini oldum ya aklıma pis bir plan geldi eltimler birşey derse al bak testide çözdüm hamileydim derim...olmuyor diye nispettelerde kendileri...oysaki vurulduğum iğnede hcg hormonu var

bu çatlatma iğnesini oldum ya aklıma pis bir plan geldi eltimler birşey derse al bak testide çözdüm hamileydim derim...olmuyor diye nispettelerde kendileri...oysaki vurulduğum iğnede hcg hormonu var

ilahiiiii angel bi kac tne yap hatira diye dagit hepsine

kızlar yoğun enerjimizle ruhsal hamilleği bedensel hamileliğe çevirebiliyoz sırada kim vardı günü geçen ona yoğunlaşalım bencee ayrıca dimeh in çocuğu olursa adı ya ruhi yada ruhnaz olsun...ruhsal gebelik meyvesi ne de olsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…