- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.921
oooo bu işin ne çok ilmi varmış...demekkı işi bilene gıtcez kurtarcaz kendımızı
bu arada bu sıtenın ovulasyon testini çok begendım..keşke daha onceden baksaymısım,gun gun herseyı söylemıs..
ben 31 ve 2sinın gecesi çalışma halınde olucam
adet tarıhımı hem 26 gunde bır hem 27 gunde bır olarak hesapladım..önume ıkı onemlı gun cıktı
27 si gecesıde calısmalar baslıcak..
birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...hamile kalmak ıcın okunacak duaları arastırıyordum netten..
böyle bıse buldum sımdı..
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
ben ögle saati benım adamı nerde bulcam..:26::26::26::26:
anaaaaaaaaaaaa bu pazar tamda adet bıtımımın 3.gunu
oleeeeeeeeeeeyy beeeeeeeeeeeeeeeeeee
birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...[/QUOTE
o neymiş kiiiiii
y bende hamile kalmak için 7 gün oruç tutup orucunu açarken içtiğin sutya bazı dualar okunur diye okumutm ama neydi haıtrlamıyorumm
Selam kizlar
kirmizi pisligi yemis bulunmakla birlikte kendimi sisko veeeeeeeeeeeee hamile kalamayan erkekmiyim ben yahu sanan gören haykirmak isteyen
ama hala manyak kafam amaaan olabuilirsin genede hamile adette neymis diyen bir pisikopat olarak karsinizdayim
birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...
Selam kizlar
kirmizi pisligi yemis bulunmakla birlikte kendimi sisko veeeeeeeeeeeee hamile kalamayan erkekmiyim ben yahu sanan gören haykirmak isteyen
ama hala manyak kafam amaaan olabuilirsin genede hamile adette neymis diyen bir pisikopat olarak karsinizdayim
birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...[/QUOTE
o neymiş kiiiiii
y bende hamile kalmak için 7 gün oruç tutup orucunu açarken içtiğin sutya bazı dualar okunur diye okumutm ama neydi haıtrlamıyorumm
yok ben öyle duymadımda...google dayıya yaz hamile kalmadan önce okunacak dua diye...
kız dimeh hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beyazlım kuzum hoşgeldin dert etme yaaabak bana...bi horon tepmediğim kaldı...
ozaman sana bı fukara avuntusu lazım..
adet görmen,senın dogurgan bı hatun oldugun anlamına gelir yavrucuuuuuuuuuum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bende kafayi yemisim ya hani
saniyom bana diyon kiz deme hamilesinnnnnnnnnnnnnn
Allahim sabir aklimi koru sen
Dimehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nirdesin lennnnn tebrikler kuzum
Allah saglicakla kucagina versin
aldım nescafemi yaktım bir cigara oohhh değmeyin keyfime...
beyazlım bendede çift çizik çıktı alaman çükületamama sor nasıl oldu diye
dini bir siteden alıntı yapıyorum..
Çocuk olmamasının sebeplerinin başında daha çocukken geçirilen hastalıklar, psikolojik rahatsızlıklar, yanlış ve zararlı beslenme, aşırı sıcağa soğuğa dikkat etmeme yüzünden bedende meydana gelen tıbbi arızalar gelir. Çocuğu olmayan eşler bu arızaya çok büyük ihtimalle daha çocukluklarında, gençliklerinde yakalanmışlardır.
Bir kısmı da yanlış beslenme yüzünden yakalanmış olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
(saydıgı seyler benım en cok tukettıgım seyler)
inşallah canım hamilesindir. benim de sol kasığımda çok hafif bi batma oluyor bi de hiç adet belirtim yok gibi normalde gögüslerimde acı ve şişlik olurdu o da yok gerçi hamilelikte de bu belirti oluyor ama bilemiyorum ben 9 aylık evliyim hiç korunmadık bu zamana kadar olmadı doktora da gittim öyle engel olabilecek bi sorunumuzda yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?