kendini bu ay hamile sananlar buraya

hamile kalmak ıcın okunacak duaları arastırıyordum netten..
böyle bıse buldum sımdı..

Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ben ögle saati benım adamı nerde bulcam..:26::26::26::26:
anaaaaaaaaaaaa bu pazar tamda adet bıtımımın 3.gunu
oleeeeeeeeeeeyy beeeeeeeeeeeeeeeeeee

millancım bende hemen hemen o tarihlerde çalışmalara başlıycam,bereketler olsuuunn

Selam kizlar

kirmizi pisligi yemis bulunmakla birlikte kendimi sisko veeeeeeeeeeeee hamile kalamayan erkekmiyim ben yahu sanan gören haykirmak isteyen

ama hala manyak kafam amaaan olabuilirsin genede hamile adette neymis diyen bir pisikopat olarak karsinizdayim

birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...

kız dimeh hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

birde şey var hamile kalmayı düşünerek ilişkiye girmeden önce okunacak dua var..şeytan sana ve çocuğa musallat olamıyor...

ne cok sey varmış yaaa..
sımdıde her gece 1267 kez okunacak bı ayet buldum..
adam uyur ben hala okur üflerim artık

ozaman sana bı fukara avuntusu lazım..
adet görmen,senın dogurgan bı hatun oldugun anlamına gelir yavrucuuuuuuuuuum

kız dimeh hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende kafayi yemisim ya hani

saniyom bana diyon kiz deme hamilesinnnnnnnnnnnnnn

Allahim sabir aklimi koru sen

Dimehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nirdesin lennnnn tebrikler kuzum

Allah saglicakla kucagina versin

dini bir siteden alıntı yapıyorum..

Çocuk olmamasının sebeplerinin başında daha çocukken geçirilen hastalıklar, psikolojik rahatsızlıklar, yanlış ve zararlı beslenme, aşırı sıcağa soğuğa dikkat etmeme yüzünden bedende meydana gelen tıbbi arızalar gelir. Çocuğu olmayan eşler bu arızaya çok büyük ihtimalle daha çocukluklarında, gençliklerinde yakalanmışlardır.

Bir kısmı da yanlış beslenme yüzünden yakalanmış olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

(saydıgı seyler benım en cok tukettıgım seyler)

aldım nescafemi yaktım bir cigara oohhh değmeyin keyfime...

beyazlım bendede çift çizik çıktı alaman çükületam ama sor nasıl oldu diye

kız hamıle olan topukluyor burdan

sirke elmada birşeymi biz hamburger yiyoruz kola içiyoruz

aminn canım darısı bizlere bizde birgün oleyyy hamileyimmm yazalım ya demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…