- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.841
kız ne dıyooooooooooooooooooon seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
(BUYUK HARFLE YAZIORUM IYI OKU )
1.. BUYUK IHTIMALLE HAMILESIN,CUNKU ADETIN GECTI ,,VE IDRARDA ILK 5 DK ICINDE IKINCI CIZGI KOYU BI SEKILDE CIKDI ISE BUYUK BI IHTIMAL HAMILESIN,,
2,, ARTIK ACABALARLA BASLAYAN CUMLELERI UNUT,,,UMUTSUZLUK YASAK SANA!!!!!
3,, KAN TESTI YAPTIR DEMEMIZIN NEDENI KESIN HAMILESIN SOZUNU TELAFUZ EDEBILMEK ICIN,,HEM KACINCI HAFTADASIN BUNU OGRENIRDIN,
4,,AARTIK MUTLU OL,,, BEBEGINI UZME ,,
5...SİGARA ICME
6....SİGARA İÇMEEEE
7...SİGARA İÇMEEEEEEEEEEEEEEEE
8...SİGARA İÇMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
9 SANIRIM YETERI KADAR ANLATMISIMDIR
10,,,,BIR AN ONCE KAN TTI YAPTIRIP DOKTORA GITMEYI IHMAL ETME ( ama bunu yaparken doktoro o kagıdı uzatırken tadını cıkar ))
[SUB][/SUB]ne guzel bur haber bu guzel kandil.gununde.allah hayirli ugurlu eylesin anali babali buyutsun
ya bazıları eminmiisn bi doktora git hemen kendini kaptırma falan diyo kopkoyu çizgi çıktı hamöileyimdir dimi belimdede böle biraz sancı var bacağıma vuruyo :44:
hamileyim millaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah
amiiin amiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin...inşallaah Allahım inşaaaallahhhhhhhhhh..
ama senın hamıle kalmana kendım kalmıs gıbı sevındım
ooooooooohh boyle bı rahatlama bı huzur bı sevınç geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:::yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnn heyooooooooooooooooo gozumuz aydinnn kiz dimehhh ccoooooooooooook sevindim allah tamamina erdirsin insallah hemen git ka tahlili yap kosss ende d daha kirmizi gelmedi bekliyom ben test yapmadim daa erken bana insallah darisi basimaaaaaaaaaa:
gercekten çok sevindim canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
allah razı olsun allahım sanada sumisalinede en kısa zamanda nasip etsin şimdi yetkilimi bekliyorum gelsin izin alıp hastaneye gidicem kan tahlili için onun sonucuda 2 saat sonra veriliyomuş sinir oldum ama hamileyim işte ya
gözün aydın dimehsumisali miyopi kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyoruuuuum
gözün aydın dimehRAbbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Şu mübarek kandil günü aldın bebeğinin haberini . Rabbim bize de nasip etsin inş.
doktora ne zaman gidiyosun folic asit falan başlaman lazım.
evet hamılesın aksi olamaaaaaaaaaaaaaaaazzz
ben sımdı yataga kocamın yanına dönuyorum
o kalkıp gıdınce hemen gelecem..
sen ozamana kadar kan testıne gıtmıs olursun...
gelde burayı bırakıp yat sımdııııııııııı
heyecandan enerjı fıskırıyor benden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?