kendini bu ay hamile sananlar buraya

:::yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnn heyooooooooooooooooo gozumuz aydinnn kiz dimehhh ccoooooooooooook sevindim allah tamamina erdirsin insallah hemen git ka tahlili yap kosss ende d daha kirmizi gelmedi bekliyom ben test yapmadim daa erken bana insallah darisi basimaaaaaaaaaa:

koyu iki tane cifffftt çizgi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
hamilesin işte hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah iyiki varsınız birazdan hastaneye gidip kan testi yaptırıcam iyiki burdasınız iyiki tanıdım sizi sigarayıda napıcam bilmiyorum valla ama yavaş yavaş hiç içmicem söz

koyu iki tane cifffftt çizgi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
hamilesin işte hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hamileyim millaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah

amiiin amiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin...inşallaah Allahım inşaaaallahhhhhhhhhh..
ama senın hamıle kalmana kendım kalmıs gıbı sevındım
ooooooooohh boyle bı rahatlama bı huzur bı sevınç geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar gunaydin, ruyamda da siz vardiniz valla. Feysbuktan eklemisiz birbirimizi fotolara bakiyoruz. Hatirlamiyorum ama o kadar cok guluyoduk ki. Sohbet, muhabbet tam gaz devamdi :)

allah razı olsun allahım sanada sumisalinede en kısa zamanda nasip etsin şimdi yetkilimi bekliyorum gelsin izin alıp hastaneye gidicem kan tahlili için onun sonucuda 2 saat sonra veriliyomuş sinir oldum ama hamileyim işte ya

muzmut senin günü geçmedimi nie gidip test yapmıyosun kız ben hatamı yaptım yoksa ya

allah razı olsun allahım sanada sumisalinede en kısa zamanda nasip etsin şimdi yetkilimi bekliyorum gelsin izin alıp hastaneye gidicem kan tahlili için onun sonucuda 2 saat sonra veriliyomuş sinir oldum ama hamileyim işte ya

evet hamılesın aksi olamaaaaaaaaaaaaaaaazzz
ben sımdı yataga kocamın yanına dönuyorum
o kalkıp gıdınce hemen gelecem..
sen ozamana kadar kan testıne gıtmıs olursun...
gelde burayı bırakıp yat sımdııııııııııı
heyecandan enerjı fıskırıyor benden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sumisali miyopi kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyoruuuuum
gözün aydın dimeh RAbbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Şu mübarek kandil günü aldın bebeğinin haberini . Rabbim bize de nasip etsin inş.
doktora ne zaman gidiyosun folic asit falan başlaman lazım.

manyak ne güzel işte fışkırsın sonra bebeğe dönüşsün o enerji inşallah

yok senin dedigine gore bi hafta kadar gecmis ama bebnim gunum dundu dun olmadim bugunde daha olmadim bi kc gun gecsin istiyorum simdi varsada cikmaz belk amasana coooooooooook sevindim kiz halay cekesim geldiii teeeyyteeeeeeeeeeeeeeey teyyyyyyyyyyyyy kiliiiiiiiiiiii kiliiiiiiii ay yavas olam bebim bebegim dusmesin sana oynamak yok dimehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…