kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kızlar dimehin kaç gün gecikmişti adeti ve ilk kezmi test yapmıştı ayrıntıları bilen varmı?

sanırım 1 hafta gecikmişti ..ilk defa böyle oldu demişti dimiii...dün adetini bkliyodu ama benim adetim 1 hafta önceden gelir diodu,buna göre 1 hafta gecikmiş oldu sanırımm

Kızlar dimehin kaç gün gecikmişti adeti ve ilk kezmi test yapmıştı ayrıntıları bilen varmı?

dımeh her ay 1 hafta önden oluyor adetını..sımdı adet oldugu gune kadar bekledı dogal olarak aslında 1 hafta gecmiş oldu..dunden ısrarımız uzerıne bu sabah testı yaptı ve kopkoyu ıkı cıft cızgı cıkmış..kan testı sonucu 1 saate bellı olcak..
ve püf nokta;onunda kasık sancısı bacagına vuruyordu..boyle olanlar hep gercekten hamıle kalmıs oluyor...

ee bendede geçen ay öyle olmuştu sonuç mortingen...ben her türlü belirtiyi yaşadım bir midem bulanmadı okadar...demir tadıda almadım..

ee bendede geçen ay öyle olmuştu sonuç mortingen...ben her türlü belirtiyi yaşadım bir midem bulanmadı okadar...demir tadıda almadım..

agrı bacagına vurduysa,ozaman yanlısın var sende hamılesin
ayşe fatma hayrıye gecen aydan beri yatmaya yer arıyor içinde bellıkı..vah yavrularım

gülşahcım aldım kan sonucunuda pozitif eşşoğlueşşek 5 haftalıkmış bide milancım sumisalinide bekliyodum ama dua olayını sölim bak bende senin gibi araştırıyodum 5 vakit namaz kılıyodum zaten namazlarımdan sonra kenzül arş duası okudum ve onu okumadan önce birde dua var onu okuyosun sonra kenzül arş duası bide yine namazlarımdan sonra sağ elimi karnıma koyup ayetel kürsiyi okudum ve yine sağ elim karnımda tam 66 defa allah dedim zikr ediyosun ama içinden sölüyosun bide benim dua kitabım var orda dilek duaları var onları okudum birde her namaz sonrası yine en son emaül hüsnayı okudum ve dileğimi diledim.birde annem cuma günü öğle namazı okunmadan kıbleye doğru tesbih astı dua ederek onu yaptı ondada dua ediliyo ben onu sana öğrenirim dua kitabımdaki dilek dualrınıda hiç üşenmeden söz sana burda yazarım eğer okurum dersen ben bunalrı yaptım öle yatakta ayak falan dikmedim kür yapmadım

maşallaaaaaaahh canım ya....artık bu topıc te hamilleik blirtileri sorulduğunda dimeh cevap versin anaçım benim

agrı bacagına vurduysa,ozaman yanlısın var sende hamılesin
ayşe fatma hayrıye gecen aydan beri yatmaya yer arıyor içinde bellıkı..vah yavrularım
dimi ya ...testimde çift çizik çıktı ..tamam abi ben hamileyim ahuahuaha onlara sigara içirtiyom diye göstertmiyolar kendilerini...haydi çiftetelliye kızlarım gelin lan geerryyzekalıııı yawrilarum benim

wwuuuuuuuuuuuuuuuu sende boş durmamıs bayag calısmıssın yanı kız
kızım ozaman sen aramıza geldıgınde zaten hamişmişsin..
valla öyle duaların oldugu bı kıtabın varsa ve yazarsan cok mutlu olurum
ama hamıle hamıle yorma kendını ıstersen

kız kenzül arş duasını her namazdan sonra nasıl okuyorsun 18 sayfa değilmi...ben okuyamam hacı okadar uzun...

dimehcim bebişim bugün birde şükür namazı kıl ve bizede dua et özellikle benim bebeğim için sağlıklı bir hamilelik te istiyorum bidaha düşük olmasııııınnn

dimeh sen hem calısıp hem bu kadar duayı namazı ne ara yapabıldın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…