- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.941
Nasil oldu bebegim senin furdugun o igneden dolayi mi
kız hamıle olan topukluyor burdan
evetve ben o testi saklıyacam :d hauahuaa eltim laf sokarsa ahanda çift çizik diye
aminn canım darısı bizlere bizde birgün oleyyy hamileyimmm yazalım ya demi
Kızlar dimehin kaç gün gecikmişti adeti ve ilk kezmi test yapmıştı ayrıntıları bilen varmı?
kuzum eltin laf mi sokuyo,belki anlatmissindir unutmusumdur
yes yesarada geçiriveriyor inceden ...kendince çaktırtmadan....
Kızlar dimehin kaç gün gecikmişti adeti ve ilk kezmi test yapmıştı ayrıntıları bilen varmı?
ee bendede geçen ay öyle olmuştu sonuç mortingen...ben her türlü belirtiyi yaşadımdımeh her ay 1 hafta önden oluyor adetını..sımdı adet oldugu gune kadar bekledı dogal olarak aslında 1 hafta gecmiş oldu..dunden ısrarımız uzerıne bu sabah testı yaptı ve kopkoyu ıkı cıft cızgı cıkmış..kan testı sonucu 1 saate bellı olcak..
ve püf nokta;onunda kasık sancısı bacagına vuruyordu..boyle olanlar hep gercekten hamıle kalmıs oluyor...
ee bendede geçen ay öyle olmuştu sonuç mortingen...ben her türlü belirtiyi yaşadımbir midem bulanmadı okadar...demir tadıda almadım..
ee bendede geçen ay öyle olmuştu sonuç mortingen...ben her türlü belirtiyi yaşadımbir midem bulanmadı okadar...demir tadıda almadım..
hamile kalmak ıcın okunacak duaları arastırıyordum netten..
böyle bıse buldum sımdı..
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
ben ögle saati benım adamı nerde bulcam..:26::26::26::26:
anaaaaaaaaaaaa bu pazar tamda adet bıtımımın 3.gunu
oleeeeeeeeeeeyy beeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimi ya ...testimde çift çizik çıktı ..tamam abi ben hamileyimagrı bacagına vurduysa,ozaman yanlısın var sende hamılesin
ayşe fatma hayrıye gecen aydan beri yatmaya yer arıyor içinde bellıkı..vah yavrularım
gülşahcım aldım kan sonucunuda pozitif eşşoğlueşşek 5 haftalıkmış bidemilancım sumisalinide bekliyodum ama dua olayını sölim bak bende senin gibi araştırıyodum 5 vakit namaz kılıyodum zaten namazlarımdan sonra kenzül arş duası okudum ve onu okumadan önce birde dua var onu okuyosun sonra kenzül arş duası bide yine namazlarımdan sonra sağ elimi karnıma koyup ayetel kürsiyi okudum ve yine sağ elim karnımda tam 66 defa allah dedim zikr ediyosun ama içinden sölüyosun bide benim dua kitabım var orda dilek duaları var onları okudum birde her namaz sonrası yine en son emaül hüsnayı okudum ve dileğimi diledim.birde annem cuma günü öğle namazı okunmadan kıbleye doğru tesbih astı dua ederek onu yaptı ondada dua ediliyo ben onu sana öğrenirim dua kitabımdaki dilek dualrınıda hiç üşenmeden söz sana burda yazarım eğer okurum dersen ben bunalrı yaptım öle yatakta ayak falan dikmedim kür yapmadım
gülşahcım aldım kan sonucunuda pozitif eşşoğlueşşek 5 haftalıkmış bidemilancım sumisalinide bekliyodum ama dua olayını sölim bak bende senin gibi araştırıyodum 5 vakit namaz kılıyodum zaten namazlarımdan sonra kenzül arş duası okudum ve onu okumadan önce birde dua var onu okuyosun sonra kenzül arş duası bide yine namazlarımdan sonra sağ elimi karnıma koyup ayetel kürsiyi okudum ve yine sağ elim karnımda tam 66 defa allah dedim zikr ediyosun ama içinden sölüyosun bide benim dua kitabım var orda dilek duaları var onları okudum birde her namaz sonrası yine en son emaül hüsnayı okudum ve dileğimi diledim.birde annem cuma günü öğle namazı okunmadan kıbleye doğru tesbih astı dua ederek onu yaptı ondada dua ediliyo ben onu sana öğrenirim dua kitabımdaki dilek dualrınıda hiç üşenmeden söz sana burda yazarım eğer okurum dersen ben bunalrı yaptım öle yatakta ayak falan dikmedim kür yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?