kendini bu ay hamile sananlar buraya

ne yorulucam be oturduğum yerde yazıcam yeterki faydam olsun allah kabul etsin inşallah bebeğinde olsun üşenmem anam üşenmem

napıyım anacım valla her namazdan sonra 1 saate yakın zaman geçiyo ama varya nasıl huzur hissediyosun olucanı hissediyosun bak örnek ben allah el açınca nasıl kabul ediyo

yok kız iyi iş yerındekıler bişe demıyor dimek istedim

Diiiiimeeeeeeeeeeeeehhhhh hamilesinnnnnnnn çok sevindim yaaa tahmin etmiştim gerçekten içime doğmuştu çünkü bende aynı sen gibiyim hep adetim 3-4 gün öne atar oyüzden eğer atmazsa kesin hamleyim die...

Vayy bee insan burdakiler hamile olunca kendi hamile kaLmış gibi sevinio yaa cNm ALLah tamamına erdirsin

İnş sen uğur getirirsin bize duaLarında unutma bacım emi

Yaaa kıslar tabiki ne varsa duaLarda var..Sonuçta ALLAh oL dedimi doktorLar imkansız desede OLur..

Bende o KenzüL Arş duasını kaç kere okudum..Ne meryem sureleri yusuf sureLeri okuduk..YA BAri Ya HALik Ya MusaVvir çektim..Günde 707 Kere de Ya VAris..Her namazdan sonra bOl boL dua ettm ..Hatta geçen ay en son onu yapayım dedim 4444 salatı tefriciye çektim tek başıma 10 günde bitirdim..

Ben inanıyorum Rabbim duaLArımı kabuL etti ama herşeyin hayırLı bi zamanı var ..Bazılarının dualarına hemen cvp verir bazılarını geciktirir napalım biz bilemeyiz vardır bi hayır deyip bekleriz..

Ya bende bi sorun var gaLiba geçen ay sürekli sağ kasığım ağrıdı şu anda adetim hala ağrio belim de kopuo korkuğum şey olmasın yaa doktora gitmek istemiorumm

buraya ilk geldiğimde sanırım millandı bu sayfanın uğuru var demişti ben bu sayfaya geldiğimde hamişmişim ama sizlerle öğrendim allah sizee nasip etsin inşallah bizimle paylaşmayı burada

buraya ilk geldiğimde sanırım millandı bu sayfanın uğuru var demişti ben bu sayfaya geldiğimde hamişmişim ama sizlerle öğrendim allah sizee nasip etsin inşallah bizimle paylaşmayı burada

evet bu sayfanın uguruna ınanan benim..bu sayfa için üye oldum,hergun bu sayfadayım,buranın dısına hıc cıkmıyorum..gözümü burda actım yanee
ağzına tükürdügümün sayfası bı bana yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…