- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.961
dimeh sen hem calısıp hem bu kadar duayı namazı ne ara yapabıldın kız
wwuuuuuuuuuuuuuuuu sende boş durmamıs bayag calısmıssın yanı kız
kızım ozaman sen aramıza geldıgınde zaten hamişmişsin..
valla öyle duaların oldugu bı kıtabın varsa ve yazarsan cok mutlu olurum
ama hamıle hamıle yorma kendını ıstersen
dimeh sen hem calısıp hem bu kadar duayı namazı ne ara yapabıldın kız
Dimeh canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
napıyım anacım valla her namazdan sonra 1 saate yakın zaman geçiyo ama varya nasıl huzur hissediyosun olucanı hissediyosun bak örnek ben allah el açınca nasıl kabul ediyo
amin allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
kız kenzül arş duasını her namazdan sonra nasıl okuyorsun 18 sayfa değilmi...ben okuyamam hacı okadar uzun...
ben arapçadan okuduğumda 18 sayfa okumuştum ama a4 ten biraz küçüktü sayfa...eferim keleşne 18 sayfası kız A4 olarak 5 sayfa falan
ben arapçadan okuduğumda 18 sayfa okumuştum ama a4 ten biraz küçüktü sayfa...eferim keleş
yok kız iyi iş yerındekıler bişe demıyor dimek istedim
yok kız işyerinde kılmıyorum kazasını yapıyorum evde hep
Diiiiimeeeeeeeeeeeeehhhhh hamilesinnnnnnnn çok sevindim yaaa tahmin etmiştim gerçekten içime doğmuştu çünkü bende aynı sen gibiyim hep adetim 3-4 gün öne atar oyüzden eğer atmazsa kesin hamleyim die...
Vayy bee insan burdakiler hamile olunca kendi hamile kaLmış gibi sevinio yaa cNm ALLah tamamına erdirsin
İnş sen uğur getirirsin bize duaLarında unutma bacım emi
buraya ilk geldiğimde sanırım millandı bu sayfanın uğuru var demişti ben bu sayfaya geldiğimde hamişmişim ama sizlerle öğrendim allah sizee nasip etsin inşallah bizimle paylaşmayı burada
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ozaman temem
ooooh tuzu kuru arkadaşım beniiiim..
sende kurtardın kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?