- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.981
Dimehim belirtin varmıydı?
millancım ama bişi diyimmi böle hala belim kasığım ara ara ağrıyo bacakalrıma ara ara sancı giriyo anlamadım gitti :44:
dimmedimme dimmeh ya randevunu alda canım doktorun vitaminimi falan versin,kesecik resminizi alın
evet bu sayfanın uguruna ınanan benim..bu sayfa için üye oldum,hergun bu sayfadayım,buranın dısına hıc cıkmıyorum..gözümü burda actım yanee
ağzına tükürdügümün sayfası bı bana yaramadı
evet doğru diyosun bide ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan baksa sadece çıkarmı acaba:44:
hayır adet sancıları gibi ağrılar ki şuanda hala devam ediyo okadar başkada bişi yok
evet doğru diyosun bide ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan baksa sadece çıkarmı acaba:44:
tatlım ben hiç alttan muayene olmadım..kesecik görünürse alttan bakılmıyo sadece normal ultrson..korkma yani normal bakar...arkadaşımdda hamile 6 haftalık ..kusmalara başlamış..anaçım sende varmı bişeee
yıne kımse gormıyecek yada gormezden gelecek bılıyorum bakıyorumm halenn herkess sohbete devam edıyooo halannn kımsenın umrunda dılızz halen kımse benıı takmıyoo görmüyoobende sevınıyodum burda neguzel arkadaslar buldum cok iyi vakıt gecıryom dıyodum butun gun evde yanlızım aıleme ve arkadaslarıma uzak semtte oturdugum içinn bu kacıncı yazısım bu son uyelıgımı iptal edıyorum ben yıne de saolun hersey ıcınn umarımm hersey gönlunuzce olur hoscakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?