kendini bu ay hamile sananlar buraya

dimeh kıs şu kasık ağrını falan bi anlatsana çok mu keskin yoksa ara ara normal şeklinde ağrı girip geçiyormu ?

he bi de göğüslerinde değişiklik var mı ? akıntın var mı ?

anlat kıs çabuk

millancım ama bişi diyimmi böle hala belim kasığım ara ara ağrıyo bacakalrıma ara ara sancı giriyo anlamadım gitti :44:

tamam daha hamılelık belırtısı dedıklerı onlar ıste..
tadını cıkar,olsada bızımde agrısaaaaaaa
hamılelık takvımı koy hadiiiiiiiiiii

yaricak inş şekerim öle deme senin bombanıda duyucaz inş : )

evet doğru diyosun bide ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan baksa sadece çıkarmı acaba:44:

tatlım ben hiç alttan muayene olmadım..kesecik görünürse alttan bakılmıyo sadece normal ultrson..korkma yani normal bakar...arkadaşımdda hamile 6 haftalık ..kusmalara başlamış..anaçım sende varmı bişeee

hayır adet sancıları gibi ağrılar ki şuanda hala devam ediyo okadar başkada bişi yok

canım tebrik ederim biz çok seviniyoruz böyle tatlı haberlere.ona çok güzel bak konuş yanlız kalmasın:) ben hamile değilim daha ama şimdiden yedim kafayı karnımla konuşuyorum :)bazen eşimle tartışınca bile yavrum baban iyi biri sakın onu yanlış anlama olur mu diyorum ya

Dimeh kıs eşinin tepkisi nasıl oldu ? Herkese haber verdinmi ? anlat kıs bişiler bizde heveslenelim

evet doğru diyosun bide ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan baksa sadece çıkarmı acaba:44:

francesca burda olsaydı cevap verırdı ne guzel..
ama gorunmıyecek kadar kucukse alttan bakıyorlarmış..
ultrasonda görunurse alttan bakılmıyormus..
sımdı atmıyım kafadan ama onunkı 4 veya 5 haftalıktı alttan bakmıslarda görmuslerdı..

francesca burda olsaydı cevap verırdı ne guzel..
ama gorunmıyecek kadar kucukse alttan bakıyorlarmış..
ultrasonda görunurse alttan bakılmıyormus..
sımdı atmıyım kafadan ama onunkı 4 veya 5 haftalıktı alttan bakmıslarda görmuslerdı..

bende hiçbişi yok aş bile ermiyorum 8.haftada başlar dediler bana 3 aylıkken falan

yıne kımse gormıyecek yada gormezden gelecek bılıyorum bakıyorumm halenn herkess sohbete devam edıyooo halannn kımsenın umrunda dılızz halen kımse benıı takmıyoo görmüyoo bende sevınıyodum burda neguzel arkadaslar buldum cok iyi vakıt gecıryom dıyodum butun gun evde yanlızım aıleme ve arkadaslarıma uzak semtte oturdugum içinn bu kacıncı yazısım bu son uyelıgımı iptal edıyorum ben yıne de saolun hersey ıcınn umarımm hersey gönlunuzce olur hoscakalın...

aman tanrım bu nasıl bı trajedidir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…