- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.181
geçmiş olsun kadın doğum doktoru kanda gebelik bakmadı mı canım?ya kızlar ben de 1,5 yıldır bebek isteyenlerdenim
pazar günü temizliğin ardından bel ağrısı başladı p.tesi ağrıdan yürüyemedim bile hep oturdum
salı günü aynısı oldu ben dedim böyle olmucak beyin sinir cerrahına gittim ilaç aldım 2 gündür kullanıyoruma
kadın doğum doktoruna da gittim kadın ultrasonda baktı bişi göremedi adet olunca kan testi yapalım dedi
hala kalçamda ve bacaklarda hafif hafif ağrılar hissediyorum
en son adetimin ilk günü 18 nisan adet düzensizliği de var idrar testi negatif çıktı
A caba hamile miyim diyorum pazar günü tekrar idrar testi yapacağım
muzmut takibimdesin anacımdimeh i beklerken ona yoğun dua etmiştim içimden şimdide sana edelim..yeni göz hapsimiz sende olsuuun. bi kaç gün sonra seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh
dimeh bu gece banada dua et olurmu bidaha düşüğüm olmasın,hamilesin senin duaların kabul olabilitesi yüksek
ismim hatice canım,,kızım olsa ecem koycam
muzmut takibimdesin anacımdimeh i beklerken ona yoğun dua etmiştim içimden şimdide sana edelim..yeni göz hapsimiz sende olsuuun. bi kaç gün sonra seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh
allah razi olsun kizlarrrrr bana cok dua edin deli gib istiyorm aslinda ama 7 adir fos cikiyo artik duruluyo bi sure snra insan insallah hamileyimdir bebegim gelorde bana can yoldasi olur yurt disindayim burda hic arkadasim yok turk yok gun boyu duvarlarla konusuyom bi bebegik olsaaa insallah bende sizeeee dua edecegim insallah esimle beraber namaz kilacaz dua edecez cumlemizeeee insallah insallah insallah
ben yemek yaparken herkes gitmisss yine misafirrim var yemek yapmam lazim... kiz dimehhh dakika gectikce heyecan artiyor...
ayy yok cnaım ya ben yazan bir yer görmedim.1 buçuk senelik evliyiz dedin de. biz de 11/9/2010 evlendik.allah allah kız nerden bıldın benım eylul 2010 da evlendıgımı..profıle falan mı yazmısım acaba dedım ama bulamadım ben onu
hadi öğrende gelkımsede benı duzeltmıyor..hem dıyorum eylulde evlendım..hem tarıh atıyorum..20.10.2010 dıye..dur yaa bızım evlılık tarıhının böyle bı uyumu vardı..evlılık cuzdanına bakıp ögrenım tarıhını..evet eylulde evlendım ama 10.ay eylul degılkı
gercegı ögrenıp geleyruuuum
ben çişi damlattım başladı valla heycanım ama o kırmızıları görünce o zaman salak gibi görmemiş gibi bişi oluyosun mucize benim için kız olursa adını mucizemi koysam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?