kendini bu ay hamile sananlar buraya

geçmiş olsun kadın doğum doktoru kanda gebelik bakmadı mı canım?

allah allah kız nerden bıldın benım eylul 2010 da evlendıgımı..profıle falan mı yazmısım acaba dedım ama bulamadım ben onu

muzmut takibimdesin anacım dimeh i beklerken ona yoğun dua etmiştim içimden şimdide sana edelim..yeni göz hapsimiz sende olsuuun. bi kaç gün sonra seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh

dimeh bu gece banada dua et olurmu bidaha düşüğüm olmasın,hamilesin senin duaların kabul olabilitesi yüksek

kımsede benı duzeltmıyor..hem dıyorum eylulde evlendım..hem tarıh atıyorum..20.10.2010 dıye..dur yaa bızım evlılık tarıhının böyle bı uyumu vardı..evlılık cuzdanına bakıp ögrenım tarıhını..evet eylulde evlendım ama 10.ay eylul degılkı
gercegı ögrenıp geleyruuuum

yıne msj tekrarıııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
msj tekrarıııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
muzmut takibimdesin anacım dimeh i beklerken ona yoğun dua etmiştim içimden şimdide sana edelim..yeni göz hapsimiz sende olsuuun. bi kaç gün sonra seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh

allah razi olsun kizlarrrrr bana cok dua edin deli gib istiyorm aslinda ama 7 adir fos cikiyo artik duruluyo bi sure snra insan insallah hamileyimdir bebegim gelorde bana can yoldasi olur yurt disindayim burda hic arkadasim yok turk yok gun boyu duvarlarla konusuyom bi bebegik olsaaa insallah bende sizeeee dua edecegim insallah esimle beraber namaz kilacaz dua edecez cumlemizeeee insallah insallah insallah

çok dua et muzmut allah içten edilen istenen her duayı kabul ediyo bak bana bende bekliyodum ayağımı havay dikmediğim kalmadı kürlerdi soğanlardı macunlardı ama bu ay bişi yapmadım bak kaldım sadece dua ettim bu mübarek günde kabul eder inşallah rabbim

ben yemek yaparken herkes gitmisss yine misafirrim var yemek yapmam lazim... kiz dimehhh dakika gectikce heyecan artiyor...

ben yemek yaparken herkes gitmisss yine misafirrim var yemek yapmam lazim... kiz dimehhh dakika gectikce heyecan artiyor...

ben çişi damlattım başladı valla heycanım ama o kırmızıları görünce o zaman salak gibi görmemiş gibi bişi oluyosun mucize benim için kız olursa adını mucizemi koysam ne

allah allah kız nerden bıldın benım eylul 2010 da evlendıgımı..profıle falan mı yazmısım acaba dedım ama bulamadım ben onu
ayy yok cnaım ya ben yazan bir yer görmedim.1 buçuk senelik evliyiz dedin de. biz de 11/9/2010 evlendik.
bende soranlara 1buçuk sene oldu diyorum belki aynı tarihte evlenmişizdir diye ondan sordum kız
hadi öğrende gel ilahiii

ben çişi damlattım başladı valla heycanım ama o kırmızıları görünce o zaman salak gibi görmemiş gibi bişi oluyosun mucize benim için kız olursa adını mucizemi koysam ne

:) neden olmasin olsa benimkide mucize olcak valla ah yarabbim duy sesimi insallah o testi yapip negatif gormekten oyle korkuyom kii anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…