kendini bu ay hamile sananlar buraya

Allah yardımcımz olsun bu gece herkes birbirine dua etsin kızlar olur mu

:) neden olmasin olsa benimkide mucize olcak valla ah yarabbim duy sesimi insallah o testi yapip negatif gormekten oyle korkuyom kii anlatamam

korkan insan yapardı biran önce göriyimde nolucaksa olsun diye yap şunu kurtul ben 1 gün geçti sabahı zor ettim sen bunca saat nasıl duruyosun dövücem hee bak benim 5 haftalıkmış haberim bile yok

kız ne bılım zart dıye ayını bılınce,bı yere yazdım sandım..ona bakarsan 1 bucuk sene degıl 18 ay dememiz lazım
ben senden 9 gun sonra evlenmişim..yanı nıkah 20 sınde oldu ama 26 sında dügün..yanı senden 15 gun sonra
aaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr

Son düzenleme:
korkan insan yapardı biran önce göriyimde nolucaksa olsun diye yap şunu kurtul ben 1 gün geçti sabahı zor ettim sen bunca saat nasıl duruyosun dövücem hee bak benim 5 haftalıkmış haberim bile yok

kizzzz nalamiyon muuu benim batimm dundu daha bugun bir ciikma ihtimali cok dusuk viiiiiiii

arkadaşlar slm ben sitedede bu konudada yeniyim ama gebelik belirtilerim yüksek ve iğneyle test diye bir konu var doğruluk payı yüksek yine bu sitede şüphelelenlerin yapmasını tavsiye ederim çünkü denendi hamile olduğunu bilenler ve hamile olmayanlar yaptı doğruluk payı %99 :))) ve günüm geçince tes yapacağım kızlar eminim ama testle teyit etmek istiyorum D

ben çıkar kızlar yarına yeni hamilelerle karşılaşmak dileğiyle Allaha emanet kalın bugün başta kendinize sonra bebek isteyen tüm kullara dua etmeyi unutmayalım.

ben çıkar kızlar yarına yeni hamilelerle karşılaşmak dileğiyle Allaha emanet kalın bugün başta kendinize sonra bebek isteyen tüm kullara dua etmeyi unutmayalım.

güle güle arkadaşım..bu gece dualarımız hepimize

minikkuşlarım benim...bu gece birbirimize edeceğimiz duaları rabbim kabul edecek..çünkü müminin mümine karşılıksız ettiği dua kabul olurmuş...

ben dıyecem zaten Allahım sen muzmutun,angelin,eslemın,sumısalının,merysin,yoncamelin,beyazlımın karnını boş bırakma dıcem..
onlar kım derse,kadınlar kulubundekı kızlar işte dicem

ben dıyecem zaten Allahım sen muzmutun,angelin,eslemın,sumısalının,merysin,yoncamelin,beyazlımın karnını boş bırakma dıcem..
onlar kım derse,kadınlar kulubundekı kızlar işte dicem

hayırlısıyla inşallah demeyi unutma sonra bak düşürenler oluyor allahım sen koru yarabbm...

manyak karı ya ahduahduah son cümlene koptum...

bundan gunleeeeeeeer gunleeeeeeeeer öncesi profilime bı tane kalp gelmıştı ogun demıstımkı..bu kalp iki tane olunca ben hamıle kalcam
ve sanırım bırazdan ıkı kalbım olcak

geldım bennnnnnnnn

bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeee

esra erolu seyredıom zevklı oluyo,,,,evı temızledım, :))))

geldım bennnnnnnnn

bende seyredıom az önce kadını arayan adam ne maldı yaaaaaaaaaaaaaa
bence onun kafası bıraz ıyıydı

muzmut sen gunu gunune mı oluyon yoksa sende 1 hafta önden mı oluyon?

her ayin 23 de oluyodum erkene almaz gecede almadi ama bilmiyom daha bi gunden cikmaz yarin sabaha kadar olmasan sabah erkeden yaparim sabah cisiyle aha kesin cikiyo yaa

geldım bennnnnnnnn

ne güzel biride benim evimi temizlese amaaan ben hamişim tutsun bi kadın yapsın temizliği yemeği hıh düşündüğüm şeye bak zaten adam 4 kurbanı duyunca baba olucana bile sevinemedi garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…