- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.201
Allah yardımcımz olsun bu gece herkes birbirine dua etsin kızlar olur muallah razi olsun kizlarrrrr bana cok dua edin deli gib istiyorm aslinda ama 7 adir fos cikiyo artik duruluyo bi sure snra insan insallah hamileyimdir bebegim gelorde bana can yoldasi olur yurt disindayim burda hic arkadasim yok turk yok gun boyu duvarlarla konusuyom bi bebegik olsaaa insallah bende sizeeee dua edecegim insallah esimle beraber namaz kilacaz dua edecez cumlemizeeee insallah insallah insallah
:) neden olmasin olsa benimkide mucize olcak valla ah yarabbim duy sesimi insallah o testi yapip negatif gormekten oyle korkuyom kii anlatamam
ayy yok cnaım ya ben yazan bir yer görmedim.1 buçuk senelik evliyiz dedin de. biz de 11/9/2010 evlendik.
bende soranlara 1buçuk sene oldu diyorum belki aynı tarihte evlenmişizdir diyeondan sordum kız
hadi öğrende gelilahiii
korkan insan yapardı biran önce göriyimde nolucaksa olsun diye yap şunu kurtul ben 1 gün geçti sabahı zor ettim sen bunca saat nasıl duruyosun dövücem hee bak benim 5 haftalıkmış haberim bile yok
kizzzz nalamiyon muuu benim batimm dundu daha bugun bir ciikma ihtimali cok dusuk viiiiiiii
kizzzz nalamiyon muuu benim batimm dundu daha bugun bir ciikma ihtimali cok dusuk viiiiiiii
ben çıkar kızlar yarına yeni hamilelerle karşılaşmak dileğiyleAllaha emanet kalın bugün başta kendinize sonra bebek isteyen tüm kullara dua etmeyi unutmayalım.
ben dıyecem zaten Allahım sen muzmutun,angelin,eslemın,sumısalının,merysin,yoncamelin,beyazlımın karnını boş bırakma dıcem..
onlar kım derse,kadınlar kulubundekı kızlar işte dicem
ben dıyecem zaten Allahım sen muzmutun,angelin,eslemın,sumısalının,merysin,yoncamelin,beyazlımın karnını boş bırakma dıcem..
onlar kım derse,kadınlar kulubundekı kızlar işte dicem
beni nie sölemiyosun aşkolsun bi gebe kaldım die hiçbişeye saymıyosunuz beni(
geçmiş olsun kadın doğum doktoru kanda gebelik bakmadı mı canım?
geldım bennnnnnnnn
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeee
esra erolu seyredıom zevklı oluyo,,,,evı temızledım, :))))
bundan gunleeeeeeeer gunleeeeeeeeer öncesi profilime bı tane kalp gelmıştı ogun demıstımkı..bu kalp iki tane olunca ben hamıle kalcam
ve sanırım bırazdan ıkı kalbım olcak
muzmut sen gunu gunune mı oluyon yoksa sende 1 hafta önden mı oluyon?
geldım bennnnnnnnn
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeee
esra erolu seyredıom zevklı oluyo,,,,evı temızledım, :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?