kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende seyredıom az önce kadını arayan adam ne maldı yaaaaaaaaaaaaaa
bence onun kafası bıraz ıyıydı

bende hem izliyom hem buraya bakiyom bizde turk kanali yok genellile internetten izliyoz avrupada yasanan sefalte bakin...

bende seyredıom az önce kadını arayan adam ne maldı yaaaaaaaaaaaaaa
bence onun kafası bıraz ıyıydı
adnanın gorusmesınden ıtıbaren seyredıom da adnan pek zevzek bıse:))

ne güzel biride benim evimi temizlese amaaan ben hamişim tutsun bi kadın yapsın temizliği yemeği hıh düşündüğüm şeye bak zaten adam 4 kurbanı duyunca baba olucana bile sevinemedi garibim

efet dınlıoz dimeh,,,,
esin ne dedı duyunca ankat hadı :)))

adnanın gorusmesınden ıtıbaren seyredıom da adnan pek zevzek bıse:))

efet dınlıoz dimeh,,,,
esin ne dedı duyunca ankat hadı :)))

şapşal kocamı aradım ben çığlık çığlığa hamileyim dedim hadi canım nasıl anladın diyo test yaptım 2 çizgi çıktı dedim ama onlarda hata olmuyomu bazen dedi bi sinirim bozuldu ama hiç belli etmedim ben acısını çıkarıcam her birinin sabah sabah moralimi bozmamam lazımdı sevincimi paylaşıcağım çok insan vardı daha neyse o öle dedi ya bi sinirim bozuldu lan dedim inanmıyo adam bana ben onun için ne dualar ettim ne göz yaşı döktüm o çok istiyo die zaten hemende kan tahliline gittim öldü sevinçten şuan çok yorgun ama akşam nasıl davranıcak bana bilemiyorum valla değişik bi ilgi tarzı geliştirmeli 9 ay boyunca bayağ bi şımarmalıyım bilemiyorum

bu ednanın konusma tarzını hıc begenmedım..ne sanıyor kendını be bu..ne ara bu kadar samımı oldu o kızlada boyle hıtap edıyor bu:s

bendee yapacagim eziyetin haddi hesabi yokkk bi gelsin bebissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…