- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.241
şapşal kocamı aradım ben çığlık çığlığa hamileyim dedim hadi canım nasıl anladın diyo test yaptım 2 çizgi çıktı dedim ama onlarda hata olmuyomu bazen dedi bi sinirim bozuldu ama hiç belli etmedim ben acısını çıkarıcam her birinin sabah sabah moralimi bozmamam lazımdı sevincimi paylaşıcağım çok insan vardı daha neyse o öle dedi ya bi sinirim bozuldu lan dedim inanmıyo adam bana ben onun için ne dualar ettim ne göz yaşı döktüm o çok istiyo die zaten hemende kan tahliline gittim öldü sevinçten şuan çok yorgun ama akşam nasıl davranıcak bana bilemiyorum valla değişik bi ilgi tarzı geliştirmeli 9 ay boyunca bayağ bi şımarmalıyım bilemiyorum
ne agırı az bile aaaaazz..kocan ıcıyorsa o bıle senın yanında ıcmıcek..hıcbır sekılde baskasının nıkotınınden bıle faydalanamazsın!! bunları kafana sokuver şekerim
kocamda içmiyo zaten evde zor içerim
çook çok canın çekiyorsa iç hacı bunu en iyi kendin bilebilirsin...ha bencede içme ama eğer canın çok çektiyse millet çiğ et yiyormuş ...
sende haaaaaaaaaaaaaaa!!!
dün birisi yazmıştı kımdı hatırlamıyorum..senın cektıgın 1 nefes nıkotın,bebegının kanında 5 kez dolanıyormus..düşün ona ne yaptıgını..
iyiyim çekirgemayşe fatma hayriyeyi bekliyorum yada çetin metin tekini doktor yeterince sorunlu olan beynime bir sorun daha sıkıştırdı...sen nasılsınız
sende haaaaaaaaaaaaaaa!!!
dün birisi yazmıştı kımdı hatırlamıyorum..senın cektıgın 1 nefes nıkotın,bebegının kanında 5 kez dolanıyormus..düşün ona ne yaptıgını..
napalım sürekli beyni orda kalacağına bir fırt çeker atar...o kendini bilir arkadaşlar bu kadar paldır küldür girişmeyin kıza...
ama soyle dusun ıdrar testı cok guvenılır degıl,, o sana evet askım hamılesın falan deseydı ve eger hamıle olmasaydın cok uzulcekdın,,,ama bence cok olgun karsılamıs :)) eve gelınce sımdık kesın cıcek alır bı sarılır sonrasını dımem sen bılırsın :))))))))
demek sen ılk haftadan hamıle kalmısın bacım 5 haftalık olduguna gore yegenımız :))))))
şimdik bana yumurta arttırıcı verdi içtim ..sonra baya çoğalmış yumurtalar çoğul gebelik bile olabilir dedi...laayyn dedim teker teker gelin...iyi demişmiyimnıe ne dedıkı doktor ????? anlat
napalım sürekli beyni orda kalacağına bir fırt çeker atar...o kendini bilir arkadaşlar bu kadar paldır küldür girişmeyin kıza...
kendını görüyon dimiiiiiiiiiiiiiii dimehte..senınde yavas yavas bırakman lazım angelim amaaaa
ben dıcegımı dedım ornekde gosterdım gerısı dımehın bılcegı ıs ,,,,ben daha bıse demem bununla ılgılı
ben dıcegımı dedım ornekde gosterdım gerısı dımehın bılcegı ıs ,,,,ben daha bıse demem bununla ılgılı
aynen bende daha demem..teyzelerı olarak bebısın anasını uyardık ama pek sallamiyiiiiii
kendını görüyon dimiiiiiiiiiiiiiii dimehte..senınde yavas yavas bırakman lazım angelim amaaaa
ben istediğim an bırakabilirim ...istemem lazım sadece...şimdi böylesi işime geliyo vallao zaman düşünürüs...ama yok yani çook canı çekiyorsa ben karşı değilim...salam yemesin daha iyi...içinde kanatlı eti çıkmış...artık martımıdır ...bıldırcınmıdır...kumrumudur bilemem...
ben istediğim an bırakabilirim ...istemem lazım sadece...şimdi böylesi işime geliyo vallao zaman düşünürüs...ama yok yani çook canı çekiyorsa ben karşı değilim...salam yemesin daha iyi...içinde kanatlı eti çıkmış...artık martımıdır ...bıldırcınmıdır...kumrumudur bilemem...
ne kanatlı etı kızım..kanatlı etı olsa yıne ıyı..
hayvanların yenmeyecek herseyı var onda,kafa,göz,kemik ne varsa..
ben et yemem ama bu aptalca seylerı yıyorum..ama ıcınde ne oldugunu dusununce yıyemıyorum böööööggk
bu sigarayı senin için yaktım millanım
şimdik bana yumurta arttırıcı verdi içtim ..sonra baya çoğalmış yumurtalar çoğul gebelik bile olabilir dedi...laayyn dedim teker teker gelin...iyi demişmiyim
valla dumanı çıkıyo nane tadı geliyoinşallah tersınden yakmışındır
bu sigarayı senin için yaktım millanım
la bunu birde çıkarması var...bakması varya ıkız ıyı yaaaa ,,bi tasla iki kus:))
eee bunun neresıne kızdın *??
kız hamiş hamiş sigaramı içiosun! söndür bakimmm :) aaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?