kendini bu ay hamile sananlar buraya

valla dumanı çıkıyo nane tadı geliyo düz galiba ..sen dua etme millan hahauauahau

iyiliginiz için diyoz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
gıcık ettınız benii,ne içerseniz için..
arabadan cıkan egsoz dumanını bıle kacırmayın ben daha bişe demıyom peeeh

walla sıgara sıgara dedınız canım cekdı Allahdan yok evde :)))

millan sende et yesene salam sosıs sucuk yıcegıne,,nasıl yıyonus o salam sucuk sosısı ,,bu yuzden pızza bıle yemem evde kendım yaparım kavurmalı :)))

kocamla tam tersıyız bu konuda..oda salan sucuk sosıs yemez..et tavuk balık hastası..bende tam tersı..gercı ben salam sucuk sosıs hastası degılım ama yerım yaniii..ben sebze hastasıyım paso ot yerım

la bunu birde çıkarması var...bakması var redbul içer gece gündüz bakarım artık...nede olsa yaparken beraber bakarken tek...

ehh orası oyle canım erkekler yaparken cocugu masallahları var hıc hayır demezler onden gıderler odaya ,,,:)))))) bana kalsa ben ıkız ısterım walla ınsallahda bırı kız bırı erkek olsun ınsallah:)))

bu sigarada mı keramet anlamadım..
içen hamıle,içen hamile

walla mıllancım bende anlamadım keramet zehırde ,,,bırak ne ıcerse ıcsınler:))))

eylul hosgeldınn bu arada arada kaynamasınnn:))))

kizlarr ben cikiyomyarin guzel haberlerle gelirim insallah bana dua edinnnn bende size edicemm allaa emanet kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olsun insallah,....

ahuaha inşallah ayol...valla dün amuda kalktım resmen ...kardeşler dışarıya gitmesin diye...artık 15 gün sonra falan öğrenirim ne var ne yok içerde

4 gündür soğan kürü deniiyorum yaa rahimi temizliyormuş. bizim gecen ay ilk denememizdi tuturamadık. bu ay hazırlıklara başladım :) bakalım tohumlar fidana fidanlar bebişe inşallah :))

ben suslenmeye gıdıyorum kocam gelcek..
sizde ne edersenız edin..
yınede dua etcem sıze,her ne kadar dualarım pek kabul olmasada
özellıkle angelın hamıleyken sıgaradan igrenmesı ıcın dua edecem,bak gör sen

kocamla tam tersıyız bu konuda..oda salan sucuk sosıs yemez..et tavuk balık hastası..bende tam tersı..gercı ben salam sucuk sosıs hastası degılım ama yerım yaniii..ben sebze hastasıyım paso ot yerım

bende ot severım walla bazen kendımı ınek gıbı hıssedıorum:))) benım kocam tam bı etcıdır allahım sabah aksam et yer adam :)))) bana tavuk ve balık ver bıde ot ohhh mıss gıbı ,,,

ahuaha inşallah ayol...valla dün amuda kalktım resmen ...kardeşler dışarıya gitmesin diye...artık 15 gün sonra falan öğrenirim ne var ne yok içerde

walla gecen aksamda ben ayaklarımı havaya kaldırdım kocam dıokı napıon dedım cocuklara yolu gosterıom :))))

ya ama bıse dıyım mı sag kasıgım agrıo boyle bı yumru var sankı ıcerde ara ara vuruyo ama oyle bıcak kesmesı gıbı degıl keskın bı acı degıl ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…