- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.261
valla dumanı çıkıyo nane tadı geliyodüz galiba ..sen dua etme millan hahauauahau
la bunu birde çıkarması var...bakması varredbul içer gece gündüz bakarım artık...nede olsa yaparken beraber bakarken tek...
iyiliginiz için diyoz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
gıcık ettınız benii,ne içerseniz için..
arabadan cıkan egsoz dumanını bıle kacırmayın ben daha bişe demıyom peeeh
bu kızanıda delirttimiyiliginiz için diyoz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
gıcık ettınız benii,ne içerseniz için..
arabadan cıkan egsoz dumanını bıle kacırmayın ben daha bişe demıyom peeeh
bana hamile didiallah sületti bu bir mesaj olmalı
bana hamile didiallah sületti bu bir mesaj olmalı
walla sıgara sıgara dedınız canım cekdı Allahdan yok evde :)))
millan sende et yesene salam sosıs sucuk yıcegıne,,nasıl yıyonus o salam sucuk sosısı ,,bu yuzden pızza bıle yemem evde kendım yaparım kavurmalı :)))
hadi inşallahhhh :) şu mubarek gün malum oldu mu ne :))
la bunu birde çıkarması var...bakması varredbul içer gece gündüz bakarım artık...nede olsa yaparken beraber bakarken tek...
bu sigarada mı keramet anlamadım..
içen hamıle,içen hamile
ahuahainşallah ayol...valla dün amuda kalktım resmen ...kardeşler dışarıya gitmesin diye...artık 15 gün sonra falan öğrenirim ne var ne yok içerde
kizlarr ben cikiyomyarin guzel haberlerle gelirim insallah bana dua edinnnn bende size edicemm allaa emanet kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olsun insallah,....
kocamla tam tersıyız bu konuda..oda salan sucuk sosıs yemez..et tavuk balık hastası..bende tam tersı..gercı ben salam sucuk sosıs hastası degılım ama yerım yaniii..ben sebze hastasıyım paso ot yerım
rabbim nasip etmek istedikten sonra gerisi teferruat bence...4 gündür soğan kürü deniiyorum yaa rahimi temizliyormuş. bizim gecen ay ilk denememizdi tuturamadık. bu ay hazırlıklara başladım :) bakalım tohumlar fidana fidanlar bebişe inşallah :))
ahuahainşallah ayol...valla dün amuda kalktım resmen ...kardeşler dışarıya gitmesin diye...artık 15 gün sonra falan öğrenirim ne var ne yok içerde
rabbim nasip etmek istedikten sonra gerisi teferruat bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?