kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kizlar nasilsiniz??
Hamileligin uzerine ne kadar dusersek o kadar uzaklastiriypruz kendimizden heralde..
Hormonlarimiz cok alingan beee herseyden alinipp tavan yapiyorlarr dengelenemediler bi
Kandiliniz mubarek olsun.. Yuvalariniz huzurla,sofralariniz afiyetle gonulleriniz imanla dolsun canlar.
Allah tez zamanda nesillerimizi surdurecek hayirli evlatlar versin. Tez zamanda diyorum ama hayirli zamaninda olmasi en guzeli..
O yuzden moral bozmak yok.. Allah verirde alirda. Herseyin iyisi Rabbimiz bilir.
Nasipten oteye yol gitmez. Rabbim dualarimizi kabul etsin.

kızlar mrb.. kandılınız mubarek olsun oncelıkle.. konunun ılk 5 sayfasına kadar okudum ama suan konu ne durum da hıc bılmıyorum.. yardımcı olucak arkadaslara ıhtıyacım var. son adet tarıhım 7 mayıstı ama adetımın son gunu dogum kontrol hapı kullandım sadece 2 gun sonra bıraktım ve kanama basladı sanırım cekılme kanamasıydı.. doktora gıttım ve rahmımde ıncelme oldugunu soyledı.. tabı bı o zamandan bu zamana hıc korunmadık afedersınız ama nerdeyse her gece korunmadan ılıskıye gırıyoruz esımle.. ve ıcıme hamıleymısım gıbı bı hıs doguyor bel agrım ve bacak agrım sıklıkla akıntım da basladı cok yemek yıyorum ılk hamılelıgıme benzıyor aslında ama o kurtajla sonuclanmıstı ne yazık kı adetıme 12 gun var eger hamıleysem belırtılerı sımdıden baslar mı test yapmıcam cunku negatıf cıkıcak.. yumurtlama gunlerım de 19 ıle 23 u arasıydı bıraz karısık yazdım ama kusura bakmayın.. hamıle olabılır mıyım sızce

amın ınsallah,,,evlerımız bereketlı olsun,,,yuvalarımız bebekle dolsun ınsallahhhhh,,huzurumuz daım olsun,,,,,,
walla kacı bu hamılelık bızden anlamdık gıttı bı gun bı yerde sıkıstıracaz daha kacamıcak bızdenn

Amin canim arkadasim amin!

hayirsizi olduktan sonra neyleyim sürüyle cocugum olsada degil mi

en önemlisi gercekten hayirlisini dilemek

selam hosgeldınnnnn,,,,,,
henuz yok ,sabah dimeh 5 haftalık hamıle olduggunu ogrendı o kadar sımdılık

zamanında mı geldı kırmızıların pekı ?

canim ya ne bileyim dün basladi hafiften normal kanama ve bugün tam kanama yani 28. gün bugün

ama 3-4 gündür kahverengi lekelenme baslamisti

anam ben dedim belki 30. gününde olurum ama bak seyriyor benim ki böyle bi ileri bi geri

ama ne yapalim hayirlisi olsun artik degil mi kuzum, ne kadar icten ice hüzün olsada

Kizlar bugece bnm icin cok dua edin. Öglen kanamam oldu suanda hastanedeyim doktor cok sknt olmadiini ama kanamayi durdurmak gerektiini söyledi. Korktum brz ama tabiki rabbim hayirlisini versin ama dua edin bnm icin olurmu. Aklima gelen herkese söyluyorum. Bu mubarek gecede rabbimden hayirlisini dileyin. Ara ara girebilirim. Cvp yayazamasam merak etmeyin. Tesekkur ediyorum hepinize.

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canımcım..

kırmızı paketli alaman çükületam hoşgeldin

hosbulduk kuzummmmmmmm

hee yavvv hemde ne bicim cikülata

Canim gecmis olsun Allah yardimcin olsun,hayir ola sorun ne, sorabilirmiyim

yardım edıcek kımse yok galıba

canım Allah yardımcın olsun,,,,çekecegın sıkıntı bu kadarla kalsın ,,,,,
yasadım bılırım acısını Allah yasatmasın sana,,,moralını yuksek tut ,,

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yine az adet olacagim gibi görünüyor

püffffffffffffffffffffffffffffffffff

yahu daha ayin 14 de gittim ultrasonda bakti vajinadan

yani hamile falanda degilim

yoksa len biri kist digeri bebekmiydi

ve kadin göremedi yavrumu

anam offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ben ne ypayim simdi sinirlenmeyipte haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa söyleyin bana

ya ben cekılme kanaması ne bılmıyorum ,,ya kasık agrısı belkı olabılır ama en guzel belırtı adet gecıkmesıdır,,ama rahım duvarındakı ıncelme kısmı ıcın bıse demedımı doktor yanı gebe kalırsan dusuk falan olurmuymus ??
test yapma bana sorarsan bekle adetın bı gecsın ,,hamıleysende suan ıdrarda cıkmaz kan tahlılınde cıkar ama bekle adetın bı gecsın ondan sonra yaparsın,,
bıde sunu belırtım her aksam bırlıkdelık ıyı bısey degıl,,,yanı bır gun ara vermelısınız,,sperm kalıtesı duser,,rahım yorulur falan fılan ,,,,doktor bu konuda acıklama yapmadımı sana?

bende alttan baktırdıgımda kıst var dedı ama benım kıstım yok bence o bebek sinirlenme kist sandılar yawrucuklarımızıı yanı oyle umut edıyoruum (

sakin bebeim...sinirlenmenin bir faydası yok...mujuks ahan aldım sinirini

ben doktorla tam bısı konusamadım ki eşimin çenesinden sanki o yaşadı bana bı ılac verdı ama o gun almadım ben o kanamanın kesılmesı ıcın ama kanamam sabah bıtmıstı ve kahverengımsı bı leke geldı ılacı da ıcmedım cunku kesılmıstı.. bı de kıst var dedı ama benım rahmımde kıst yok ki ben kontrole gıdıyodum sureklı bence o kıst dedıgı embrıyo :) ben oyle hıssedıyorum.. 3 ay once ıkızlerımı kaybettım ve sımdı o kadar cok ıstıyorum kı olmasını ama hayırlısı bakalım beklıyorum.. ıncelme ıcın onemlı bısey degıl hormonlarınla alakalı dedı tuylenme var mı falan fılan hormonlarımın bozuk oldugunu ortaokul cagından berı bılıyorum zaten adetlerım duzensızdı bu doktorlar bısey bılmıyoo ooff kafayı yedım galıbaa

bende alttan baktırdıgımda kıst var dedı ama benım kıstım yok bence o bebek sinirlenme kist sandılar yawrucuklarımızıı yanı oyle umut edıyoruum (

kuzum yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gercekten ama Allahim bu nedir yaa

cok üzgünüm bari normal adet olsam...bi bakayim devami nasil gelecek

cünkü buda cok az olursa o zaman bu 3. kez oluyor olacak

Seytan diyor git bir test al yapiver ama ben diyorum yoktur bisey niye yapayim ki bosuna

ben test yaptım çift çizgi çıktı

uzuldum,,bende ıkı dusuk yasadım,,,gecmıs olsun ınsallahhh bu sefer bebegını saglık kucagına alırsın,,,,,
madem uc ay once oldu nıe sımdı korunmuyosun bıraz rahımın dınlensın canım,,,
kıst sonradan cıkabılcek bıse kontrolden sonra olmus olabılır:)))
neden kaybettın bebeklerını ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…