kendini bu ay hamile sananlar buraya

belki yerlesme kanamasıdır o gorduklerın yani inşallah oyledır. benım ılk hamılelıgım de 1 ay adet gormeden hamıle kalmıstım doktor ımkansız demıstı ama ıkızlerım olmustu ben doktorlara da guvenmıyorum acıkcası

sakin bebeim...sinirlenmenin bir faydası yok...mujuks ahan aldım sinirini

sagol bebegim

ay kiz ne yapayim ama cok sinir bozucu yaaaaa

bak simdi öyle nispet yapanlarada sinirlendim ve gelip senin o eltiniden alasim geldi sinirimi

benim esimde gecen doktora diyor yok aslinda tam bir yil sayilmaz toplaminda arada bir iki ay fazla söyledin

baktim esime ve icimden dedim yahu sussan sonucta toplaminda 1 yil ve sen niye doktorun kafasini karistiriyorsun,ciddiye almaz belki öylece tam olarak

eee sende al bı test yapıver ,,,,merakın gıder bacım,,

çeneleri bi dursa doktor o kadar şey söyledi hiçbişey anlamadım bide diyo sen bişey anladın mı konudan konuya atlıyosun anlamadım sayende dedim

bence bebecik var ben öyle hissediyorum hamileymişim gibi geliyo bana yada kuruntumu yapıyorum acaba ( pff

eee sende al bı test yapıver ,,,,merakın gıder bacım,,

ama canim benim zaten son iki adetimde cok az gelmisti ve 10 gün önce kadin bakti ve iki kisti gördü

eee simdide yine az adet olursam bu demek degildir herhalde hamile kalmis olmam

ama eger hamile kalsam bile simdi bu ay yahu niye o zaman adet oluyom az ols bile niye adetten kesilmiyorum

iste bu yüzden bilemiyorum oyyyyyyyyyyy oyyy

adres veriyorum hauahuahauh

tamam anam onun isi bitmis bil

Bacimmmmmmmmmmmm

Allah sesini duysun

ay anam hic hamile kalmadim ki ben nasil bir duygudur veya degildir hic fikrim yok ki

bacım ben kaldım gerçekten cok guzel bı duygu ama ne yazık ki öldüler karnımda.. kucagıma alamadım yawrularımı ama umudumu yıtırmedım yıne kalacam kafaya koydum.. ınsallah hamıleyızdır yaa daha 12 gun var adet olursam kötü olur tabıkı ama goguslerım falan da şişti gögüslerim küçüktğr de

Benimkilerde minnaciktirrrrrrrr

ama benim annem diyor ki hamileliklerinde gögüsleri 4 aya dogru falan hafif dolgunlasirmis

yani diyor takilma böyle seylere

laaan allah sesini duysun demeeee...şirke girer la...allah herşeyi gören ve bilendir...allah duanı kabul etsin de...böylede vaazımı veririim

angel sende var mı bebiş konuya yeni katıldım da :)

mrb kızlarrr bende inş bu ay hamıle kalmışımdır herşey ayın 28 ınde beli olur sabırsızlıkla bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))

mrb kızlarrr bende inş bu ay hamıle kalmışımdır herşey ayın 28 ınde beli olur sabırsızlıkla bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))

ayy hadi inşallah kalmışızdır :d

ama bızde vakıt cokkk :))))) sonra kocalarımız gelınce ayy bugunde cok yoruldum,,soyle oldu boyle oldu derız :)))

hosgeldın bu arada:))))

hosbuldum :)
ya isyerinde telefondan giriyorum ama telefondan yazicam derken bi yarim saat geciyo tek tek harfler bi bakiyorum 3 sayfa daha atlamis sohbet
neler var neler yok bakalim?
takip ettigim kadariyla hamislerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…