- 27 Şubat 2012
- 17.255
- 29.354
- 798
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.301
kuzum yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gercekten ama Allahim bu nedir yaa
cok üzgünüm bari normal adet olsam...bi bakayim devami nasil gelecek
cünkü buda cok az olursa o zaman bu 3. kez oluyor olacak
Seytan diyor git bir test al yapiver ama ben diyorum yoktur bisey niye yapayim ki bosuna
sakin bebeim...sinirlenmenin bir faydası yok...mujuks ahan aldım sinirini
ben doktorla tam bısı konusamadım ki eşimin çenesinden sanki o yaşadıbana bı ılac verdı ama o gun almadım ben o kanamanın kesılmesı ıcın ama kanamam sabah bıtmıstı ve kahverengımsı bı leke geldı ılacı da ıcmedım cunku kesılmıstı.. bı de kıst var dedı ama benım rahmımde kıst yok ki ben kontrole gıdıyodum sureklı bence o kıst dedıgı embrıyo :) ben oyle hıssedıyorum.. 3 ay once ıkızlerımı kaybettım ve sımdı o kadar cok ıstıyorum kı olmasını ama hayırlısı bakalım beklıyorum.. ıncelme ıcın onemlı bısey degıl hormonlarınla alakalı dedı tuylenme var mı falan fılan hormonlarımın bozuk oldugunu ortaokul cagından berı bılıyorum zaten adetlerım duzensızdı bu doktorlar bısey bılmıyoo ooff kafayı yedım galıbaa
kuzum yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gercekten ama Allahim bu nedir yaa
cok üzgünüm bari normal adet olsam...bi bakayim devami nasil gelecek
cünkü buda cok az olursa o zaman bu 3. kez oluyor olacak
Seytan diyor git bir test al yapiver ama ben diyorum yoktur bisey niye yapayim ki bosuna
adres veriyorumsagol bebegim
ay kiz ne yapayim ama cok sinir bozucu yaaaaa
bak simdi öyle nispet yapanlarada sinirlendim ve gelip senin o eltiniden alasim geldi sinirimi
sagol bebegim
ay kiz ne yapayim ama cok sinir bozucu yaaaaa
bak simdi öyle nispet yapanlarada sinirlendim ve gelip senin o eltiniden alasim geldi sinirimi
benim esimde gecen doktora diyor yok aslinda tam bir yil sayilmaz toplaminda arada bir iki ay fazla söyledin
baktim esime ve icimden dedim yahu sussan sonucta toplaminda 1 yil ve sen niye doktorun kafasini karistiriyorsun,ciddiye almaz belki öylece tam olarak
eee sende al bı test yapıver ,,,,merakın gıder bacım,,
adres veriyorumhauahuahauh
bence bebecik var ben öyle hissediyorum hamileymişim gibi geliyo bana yada kuruntumu yapıyorum acaba( pff
Bacimmmmmmmmmmmm
Allah sesini duysun
ay anam hic hamile kalmadim ki ben nasil bir duygudur veya degildir hic fikrim yok ki
bacım ben kaldım gerçekten cok guzel bı duygu ama ne yazık ki öldüler karnımda.. kucagıma alamadım yawrularımı ama umudumu yıtırmedım yıne kalacam kafaya koydum.. ınsallah hamıleyızdır yaa daha 12 gun var adet olursam kötü olur tabıkıama goguslerım falan da şişti gögüslerim küçüktğr de
Bacimmmmmmmmmmmm
Allah sesini duysun
ay anam hic hamile kalmadim ki ben nasil bir duygudur veya degildir hic fikrim yok ki
laaan allah sesini duysun demeeee...şirke girer la...allah herşeyi gören ve bilendir...allah duanı kabul etsin de...böylede vaazımı veririim
angel sende var mı bebiş konuya yeni katıldım da :)
şu an yok kuzuher an olabilir >
mrb kızlarrr bende inş bu ay hamıle kalmışımdır herşey ayın 28 ınde beli olur sabırsızlıkla bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşş:))
yetisemiyorum kizlar size.. ise gidip gelene kadar birsürü sayfa oluyo sohbetlerinize katilamiyorum
ama bızde vakıt cokkk :))))) sonra kocalarımız gelınce ayy bugunde cok yoruldum,,soyle oldu boyle oldu derız :)))
hosgeldın bu arada:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?