kendini bu ay hamile sananlar buraya

hosbuldum :)
ya isyerinde telefondan giriyorum ama telefondan yazicam derken bi yarim saat geciyo tek tek harfler bi bakiyorum 3 sayfa daha atlamis sohbet
neler var neler yok bakalim?
takip ettigim kadariyla hamislerimiz var

evett :))) dimeh hamıle 5 haftalık hemde :))))
onun dısında beklemeye devam ehh tabı calısmayada :))))

öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
eşimle bu ay karar verdik daha.
yumurtlama günlerine dikkat ettik ama
hiç bir belirti yok hastalanmama da6 gün var daha
sadece çok uyku hali var başımı kaldıramıyorum yastıktan
çok merak ediyorum ne olacak diye :44:

ooooooo kımseler gelmemıskı ((

gunaydın yıne de sevgılı topic kullanıcıları,,,,

ben bugun belkım gelemeyebılırım,,,
dun dedıydım ya mısafır gelcek dıe gelemıolar cok uzuldum :)))) pek mısafır agırlama modunda degılım ya,,, kasıgımda sag tarafım galıba yumurtanın oldugu yer ıste :)) baya agırdı halada agrıo boyle bıcak gıbı degıl ama ,,,bıde dun gecec agrıdan kıvrandım nerdeyse belıme de gırdı sancı sag bacagımda agrıodu ama sadece sag taraf solda tık yok :))) suan daha ıyım aama sag kasıkdakı gectı dıemem 4 gun oldu nerdeyse ,,,kıst dıcem ama kıstımde solda ,,,,ne bılım hamılemıyım ne :))))))))))))))))))))))))))))

neysem kocacım ısten gelcek daha dogrusu buluscaz,,gozluk ıstedıydı gunes gozlugu onu almaya gıtcez ,,,sonra tabı ben kendıme bıse mutlaka alırım :)))))
sonra pazar market alısverısı sonrada eve gelıp yemek yaparım,,, sonra vakıt olursa gelecem soz ,,,,
dıkkat edın dimehe cok hoplayıp zıplamasın ,,,yegenıme bıse olur Allah korusun ,,,,,,,
optum hepınızı

bedenım degıl ama ruhum hala hamıle :)))))))))))))))9

günaydın kızlar

ben bu sabah naptım biliyor musunuz şu forumdaki iğne ile hamilelik testi var ya onu yaptım bakalım akşam eve gittiğimde neler olacak

ve dün akşam bende bi bel ağrısı bi sol kasık ağrısı başladı şu an hala sağlı sollu kasığımda batmalar oluyor sanki.. karnım taş gibi oldu.. şeffaf beyaz akıntım var.. adet olmadan yeniden yumurtluyom mudur nedir anlamadım

sizler nasımsınız bugün bakim

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dimehhhhhhh tatlim Allah kucagina versin saglicakla yavrucugunu..

bak evvel ki gün daha hamile oldugunu bilmiyorduk veeeeeeee

dün ögrendin

yani oluyor her daim umut var degil mi

kim bilir ne sevinclisin suan degil mi

esin nasil tepki verdi

günaydin tatlim

hadi bakalim hayirlisi

bat a ne kadar var?yoksa gecti mi:26:

test yapmadan nasıl duruyorsun yağmur :18:ben şimdiye kadar dayanamayıp kan tahlilimi yaptırmıştım
valla kendimi zor tutuyorum canım ama ben dkh kullanmadan önce hep bi hafta gecikmeli olurdum... hapı bırakınca yine bi hafta gecikebilirim diye düşündüm.. test yapıp hayal kırıklğı yaşamak istemiyorum... :26: hem pek umudum yok yani çocuk olsun diye hiç bi çaba harcamadık biz bu ay olursa çoook sürpriz olacak bize

Son düzenleme:

amin inşallah eli ayağı düzgün aklı başı yerinde kucağıma alırım inşallah .ben hala inanamıyorum 4 koyun adağım dışında kocamda çok mutlu bi babalık gelmiş adama bi tavırlar falan çok mutlu o da göbemi seviyo konuşuyo göbemle falan

günaydın ben daha yeni katıldım bu fromu gerçek hayatta çevremde pek konuşa bilceğim kimsem yok bi konuda yardımınıza ihtiyacım var yaklaşık 3 senedir evliyim hamile kalamıyorum sizce nasıl hamile kalabilirim bu ayda çok umutluydum ilk kez kasıklarım ağrımıştı ne bileyim cnm bir sürü yemek istiyodu midem bulanıyodu falan ama boşmuş hamile değilmişim ama bebeğimiziz olmaması eşimle aramın git gide soğumasına neden oluyo belki o söylemiyor ama ben öyle hissediyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı ?

Son düzenleme:
inşallah sürpriz hamilelerimizden biri de sen olursun canım

ayy maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…