- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.321
hosbuldum :)
ya isyerinde telefondan giriyorum ama telefondan yazicam derken bi yarim saat geciyo tek tek harfler bi bakiyorum 3 sayfa daha atlamis sohbet
neler var neler yok bakalim?
takip ettigim kadariyla hamislerimiz var
evett :))) dimeh hamıle 5 haftalık hemde :))))
onun dısında beklemeye devam ehh tabı calısmayada :))))
allahim isteyen herkese nasip eder insallah... hayirlisiyla güzel haberlerimizi veririz birbirimize:)
amın ınsallah sonucta hayatta herseyın bı zamanı var bunun da farkındayım,,,,,su guzel gunde mevlam hepımıze nasıp etsın
evett :))) dimeh hamıle 5 haftalık hemde :))))
onun dısında beklemeye devam ehh tabı calısmayada :))))
günaydın kızlar
ben bu sabah naptım biliyor musunuz şu forumdaki iğne ile hamilelik testi var ya onu yaptımbakalım akşam eve gittiğimde neler olacak
ve dün akşam bende bi bel ağrısı bi sol kasık ağrısı başladı şu an hala sağlı sollu kasığımda batmalar oluyor sanki.. karnım taş gibi oldu.. şeffaf beyaz akıntım var.. adet olmadan yeniden yumurtluyom mudur nedir anlamadım
sizler nasımsınız bugün bakim
günaydin tatlim
hadi bakalim hayirlisi
bat a ne kadar var?yoksa gecti mi:26:
2 gün geçti canım ama adetlerim biraz düzensizdi benim o yüzden bekliyorum test yapmıyorum
günaydın kızlar
2 gün geçti canım ama adetlerim biraz düzensizdi benim o yüzden bekliyorum test yapmıyorum
test yapmadan nasıl duruyorsun yağmur :18:ben şimdiye kadar dayanamayıp kan tahlilimi yaptırmıştım
Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dimehhhhhhh tatlim Allah kucagina versin saglicakla yavrucugunu..
bak evvel ki gün daha hamile oldugunu bilmiyorduk veeeeeeee
dün ögrendin
yani oluyor her daim umut var degil mi
kim bilir ne sevinclisin suan degil mi
esin nasil tepki verdi
inşallah sürpriz hamilelerimizden biri de sen olursun canımvalla kendimi zor tutuyorum canım ama ben dkh kullanmadan önce hep bi hafta gecikmeli olurdum... hapı bırakınca yine bi hafta gecikebilirim diye düşündüm.. test yapıp hayal kırıklğı yaşamak istemiyorum... :26: hem pek umudum yok yani çocuk olsun diye hiç bi çaba harcamadık biz bu ay olursa çoook sürpriz olacak bize
ayy maşallah maşallahamin inşallah eli ayağı düzgün aklı başı yerinde kucağıma alırım inşallah .ben hala inanamıyorum4 koyun adağım dışında kocamda çok mutlu bi babalık gelmiş adama bi tavırlar falan çok mutlu o da göbemi seviyo konuşuyo göbemle falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?